Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας προς Τρέμη:" Έχετε μύγα και μυγιάζεστε;" (Video)


Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Φώφη θα κέρδιζε τον τίτλο της στρίγκλας του ντιμπέιτ πετάχτηκε η Τρέμη λες και την έβαλαν νεφτι στον κ@@@ και έκοψε το νήμα στο φίνιςΑπό την Αυγή


Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση της δημοσιογράφου του Mega, Όλγας Τρέμη, που πετάχτηκε με έντονο τρόπο και ιδιαίτερη επιμονή, όταν ο Αλέξης Τσίπρας απαντούσε σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μάκη Γιομπαζολιά για την αδειοδότηση των καναλιών.

Στο κλείσιμο της απάντησής του ο Αλέξης Τσίπρας τόνιζε ότι "ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα, τους φόρους για τις διαφημίσεις και να πάμε σε μια ανοικτή δημοπράτηση ούτως ώστε να υπάρχουν άδειες".

"Με ποια διαδικασία" τον διέκοψε η Όλγα Τρέμη, παραβαίνοντας τους όρους του ντιμπέιτ, που και η ίδια είχε συμφωνήσει όπως της επεσήμανε ο Πάνος Χαρίτος.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε με την δημοσιογράφο του Μega:


Τσίπρας: Είμαι στην διάθεσή σας να σας απαντήσω κυρία Τρέμη. Γιατί; Έχετε την μύγα και μυγιάζεστε;

Τρέμη:.. εγώ δεν έχω καμία μύγα

Τσίπρας: Τότε γιατί παρεμβαίνετε; Αν έχετε μύγα και μυγιάζεστε να μας πείτε ποια είναι αυτή η μύγα.

Η κεντρική παρουσιάστρια του Mega σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την έντονη παρέμβασή της στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών είπε ότι δεν ήθελε "να δημιουργούνται εντυπώσεις, διότι εδώ είμαστε εκπρόσωποι 7 καναλιών και ακούμε κάτι και θέλουμε διευκρινήσεις".