Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Σ. Κοντονής:Δεν μου αρέσει το κλίμα έντασης μεταξύ παραγόντων του ποδοσφαίρου (Video)



Ενδιαφέρον έχει και το πρώτο μέρος της συζήτησης που ο Κοντονής μιλάει τόσο για τις ανείσπρακτες οφειλές προς του ΟΑΚΑ όσο και για τις σπατάλες.Επίσης μιλάει για ποσά που έφευγαν ανεξέλεγκτα προς τις αθλητικές ομοσπονδίες.
Σε άλλο σημείο(4ο λεπτό) μιλάει για τα λειτουργικά έξοδα εξαμήνου της γραμματείας που περιορίστηκαν σε 39.000 ενώ ήταν πάνω από εκατομμύριο!!!


Από την ΑΥΓΗ

«Αφήσαμε την δικαιοσύνη απολύτως ελεύθερη να τελειώσει γρήγορα υποθέσεις που ήταν βαλτωμένες, πιστεύω ότι αυτό πρέπει να πιστωθεί στην κυβέρνηση» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, για τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη που εκκρεμούν, ώστε να μην υπάρχει το δηλητήριο στην κοινωνία ότι «όλα είναι βρώμικα».




Αρνητικά σχολίασε τις συμπεριφορές ορισμένων ποδοσφαιρικών παραγόντων ο υφυπουργός με αφορμή τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ. «Δεν μού αρέσει το κλίμα μεταξύ παραγόντων στο ποδόσφαιρο. Έγινε ένας αγώνας σε απόλυτα πολιτισμένα πλαίσια και είναι πολύ άδικο να χαλάει αυτή η εικόνα από δηλώσεις που γίνονται στα καλά καθούμενα» τόνισε στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Κοντονής υπενθύμισε ότι από φέτος καθιερώνεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο. «10 χρόνια υπήρχε ο νόμος, και δεν εφαρμοζόταν» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο υφυπουργός πρόσθεσε ότι από 1ης Νοεμβρίου θα μπουν στα γήπεδα και τα τουρνικέ, οι κάμερες έχουν μπει σε όλα τα γήπεδα και λειτουργούν, και η κάρτα φιλάθλου θα ισχύσει από 1ης Ιανουαρίου 2016.

Πρόσθεσε επίσης ότι γίνεται αυστηροποίηση στη ροή των χρημάτων στις Ομοσπονδίες, τα πρώτα δείγματα δεν είναι καλά» παρατήρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφορικά με τα χρέη τους.
«Μέχρι τα 15 μου ήμουν με τον Παναθηναϊκό μετά γνώρισα την Αριστερά» είπε χαριτολογώντας ο υφυπουργός προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να κατανοήσει «πώς μεγάλοι άνθρωποι φανατίζονται, όταν τα σοβαρά στην κοινωνία».

Σε ό,τι αφορά τα χρέη ιδιωτών προς το ΟΑΚΑ, σχολίασε ότι «στα κρατικά ταμεία βρήκαμε ανείσπρακτα χρέη για αρκετά χρόνια. Χρήματα του ελληνικού λαού, και ορισμένα από αυτά τα ποσά έχουν παραγραφεί». «Κάνουμε προσπάθεια να έρθουμε σε συνεννόηση. Βάλαμε όρο στο αθλητικό ν/σ ότι μέχρι το Μάιο θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη εκκαθάριση των οφειλών» τόνισε.

Αναφορικά με την παραχώρηση του κλειστού του Γαλατσίου στην ΑΕΚ δήλωσε ότι "έχουμε έρθει σε συνεννόηση με την ΑΕΚ να κάνει μια επένδυση 2 εκατ. ευρώ, να πάρει το στάδιο μετά τις 15:00 και μέχρι εκείνη την ώρα να ανήκει στο Δήμο. Υπήρξε μια αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ του Γαλατσίου να μην προχωρήσει το θέμα, αλλά τους εξήγησα πως αν δεν γίνει αυτό, θα αραχνιάσει το γήπεδο. Το κλειστό λεηλατήθηκε, έχουν κλέψει ακόμη και το παρκέ και τα πόμολα. Θα πρέπει να έχουμε λίγο ανοιχτό το μυαλό μας για να μπορέσουμε να κάνουμε πέντε πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου