Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Το stoxos.gr ζητάει δημόσια συγνώμη από την Έλενα Ακρίτα - Μαντέψτε ποιος υπερασπίστηκε την φασιστοφυλλάδα?Elena Akrita :Ο Μάκης Βορίδης είχε πει στην δικηγόρο μου Χριστίνα Παναγουλέα - επί λέξει αυτό:
"Ο Στόχος δεν ηττάται ποτέ!!!".
Τώρα βέβαια λεει τα ακριβως αντίθετα...


Από το enikos.gr


Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η ιστοσελίδα "Στόχος" από την Έλενα Ακρίτα αναφορικά με δημοσίευμα για τη σύνταξη του πατέρα της.

«Κοινοποιήστε τη δικαίωσή μου για την λάσπη σχετικά με σύνταξη του πατέρα μου- και επιτέλους τη δημόσια συγγνώμη τους!» έγραψε η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ- ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ!

Θερμά παρακαλώ τους φίλους που με στήριξαν στην εκστρατεία μίσους στο πρόσωπό μου από την ιστοσελίδα 'ΣΤΟΧΟΣ' που πρόσκειται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - να Κοινοποιήσουν και την Δημόσια Συγγνώμη τους για την οδύνη που μου προκάλεσαν τα οικτρά ψεύδη τους. Επισυνάπτω το κείμενο που ανάρτησαν την παραμονή της δικασίμου της αγωγής που είχα κάνει εναντίον τους.

ΤΙΤΛΟΣ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ σχετικά με την αγωγή που άσκησε εναντίον του «στόχου» η κα Έλενα Ακρίτα

Τα δημοσιεύματα του «στόχου» σχετικά με την σύνταξη που εισέπραττε η κα Έλενα Ακρίτα περιείχαν ανακρίβειες, οι οποίες οδήγησαν σε αδικαιολόγητα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τις οποίες επιθυμούμε να ανασκευάσουμε δημοσιογραφικά και ηθικά.

Τα στοιχεία που περιέχονται στην αγωγή που η κα Ακρίτα άσκησε κατά του «στόχου» ακριβώς εξαιτίας των δημοσιεύσεών του σχετικά με το θέμα, μας υποχρεώνουν να απολογηθούμε για κάθε σχόλιό μας, το οποίο περιείχε ηθικά αξιολογούμενες κρίσεις εις βάρος της κας Ακρίτα, καθώς προκύπτει ότι η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε το νόμιμο δικαίωμά της με απόλυτα ηθικό τρόπο.

Απολογούμεθα και θέτουμε στη διάθεση της κας Ακρίτα την συγγνώμη μας για ό,τι αρνητικό προκαλέσαμε στην ίδια και την οικογένειά της.

Υ.Γ. Περί Μάκη Βορίδη: Αφού ευχαριστήσω από καρδιάς την δικηγόρο μου Χριστίνα Παναγουλέα - για να μην ξεχνιόμαστε: το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε υπέρ του ΣΤΟΧΟΥ (συμφερόντων Χρυσης Αυγής) κι εναντίον μου είναι αυτό του Μάκη Βορίδη. Ασχολίαστο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου