Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Η Ντόρα δεν βιάζεται...στον αγώνα δρόμου (βίντεο)Η Νέα Δημοκρατία δεν βιάζεται λέει η Ντόρα στην έναρξη της απάντησης της.Σίγουρα αυτό θα έλεγε ότι και να την ρωτούσε ο Αυτιάς καθώς ήταν προμελετημένη η απάντηση της.Όταν λέει ότι η ΝΔ δεν βιάζεται εννοεί ότι η ίδια δεν βιάζεται...και μάλλον ακούγεται ως αυτοκριτική.
Η Ντόρα ακούγοντας αυτούς που την συμβούλεψαν να μην κατέβει υποψήφια για την προεδρία τώρα τους καταριέται βλέποντας τον Κυριάκο.Λέγοντας ότι δεν βιάζεται προσπαθεί να χωνέψει ότι η ίδια δεν είναι πρόεδρος.
...
Είχα πει ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ θα είναι και αυτός μεταβατικός...αυτό μας λέει εδώ η Ντόρα μόνο που δεν υπολόγιζε ότι θα έβγαινε ο Κυριάκος.
Ο Κυριάκος αν και φαινομενικά απέτρεψε τον κίνδυνο της διάσπασης έπεσε στην παγίδα που του έστησε ο Σαμαράς μετατρέποντας την ΝΔ σε καθαρά φιλελέ κόμμα πλήρως ανεξαρτητοποιημένο από τους (κύκλους) Καραμανλή που ο ίδιος ως Σαμαράς δεν μπόρεσε.

Τώρα γίνεται ένας αγώνας δρόμου ποιος θα φτάσει πρώτος στην διαπλοκή...ο ένας να την προστατέψει και ο άλλος να την ξεσκεπάσει.Αν η κυβέρνηση δεν μπορέσει πρώτη να ακουμπήσει την διαπλοκή θα πέσει
.