Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Φάμελλος:Δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια διαλόγου σε πείσμα όσων δεν θέλουν(βίντεο)


Στελέχη της ΝΔ από το καλοκαίρι ακόμη οργάνωναν τους αγρότες και φυσικά δεν θέλουν διάλογο αφού αυτές είναι οι οδηγίες που πήραν.
Οι πραγματικοί αγρότες που νοιάζονται πρέπει να απομονώσουν αυτά τα στελέχη αν θέλουν να έχουν δικό τους λόγο...το δικό τους συμφέρον δεν είναι το ίδιο με αυτό της ΝΔ.
....και αν θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά διώξτε τους ναζί της ΧΑ από τα μπλόκα




Φάμελλος Σωκράτης 

Για να μην δημιουργηθούν ακόμα μια φορά από τα κανάλια εντυπώσεις είμαι υποχρεωμένος να κάνω μια πρώτη ενημέρωση για τα επεισόδια που κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν σήμερα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Αγροτικό στη Ν.Ραιδεστό στη Β Θεσσαλονίκης.
Συνεπείς στην άποψη μας για δημοκρατία και διάλογο οργανώσαμε ως ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιήσαμε την εκδήλωση.
Στελέχη άλλων κομμάτων και αγροτοσυνδικαλιστές προσπάθησαν από χθες και σήμερα νωρίς το πρωί να την ακυρώσουν ακόμα και με απευθείας επικοινωνία μαζί μας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης με παρουσία πολλών εθνικών τηλεοπτικών καναλιών μια συντονισμένη ομάδα (υποψήφιοι βουλευτές άλλων κομμάτων και αγροτοσυνδικαλιστές) προσπάθησαν να διακόψουν τον πρώτο ομιλητή, να δημιουργήσουν ένταση ακόμα και να δημιουργήσουν επεισόδια με βιαιοπραγίες κατά των πολιτών που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση.
Δεν δέχθηκαν να ακούσουν τις απαντήσεις μας στις ερωτήσεις που έθεσαν πριν και από τις εισηγήσεις..Εμείς τους δώσαμε το λόγο ακόμα και πριν τους εισηγητές.
Επαναλήφθηκε εκ μέρους τους η θέση ότι δεν πρέπει να γίνει διάλογος με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Δεν τους κάναμε τη χάρη να εισάγουμε τη βία και την ένταση στο δημόσιο διάλογο.
Η εκδήλωση συνεχίζεται κανονικά με πρώτο ομιλητή το Δημήτρη Μάρδα.
Αλλά τι περίεργο .... χωρίς κανάλια τα οποία ακολουθούσαν μόνο τους αγρότες που αποχώρησαν και προφανώς δεν αποτύπωσαν ούτε μια δήλωση μας.(τελικά υπήρξαν δηλώσεις τόσο του Φάμελλου όσο και του Μάρδα)
Και ενώ εμείς συζητάμε για την αγροτική παραγωγή και το ασφαλιστικό έξω από την αίθουσα κάποιοι μάλλον σκηνοθετούν δηλώσεις.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια διαλόγου. Αλλά δεν μπορούμε και να κάνουμε τα στραβά μάτια στο πάρτι των επιδοτήσεων που κάποιοι παίζουν ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου