Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η (φασιστική) Ευρώπη εκλέγει μουσουλμάνο Δήμαρχο στο Λονδίνο...απανωτά εγκεφαλικά στους ακροδεξιούς



Για όσους λένε ότι η Ευρώπη δεν αλλάζει...βέβαια η εκλογή μουσουλμάνου στην δημαρχεία του Λονδίνου για μερικούς αποτελεί αλλαγή προς το χειρότερο.
Η ουσία είναι πως η Ευρώπη αλλάζει για άλλους προς το καλύτερο και για άλλους προς το χειρότερο...αν κρίνουμε από την άνοδο στην διακυβέρνηση σε ορισμένα κράτη ακροδεξιών.

Το θέμα είναι να συμμετέχεις σε αυτή την αλλαγή στηρίζοντας την προοδευτική κατεύθυνση και να μην αφορίζεις γενικά και αόριστα την Ευρώπη.

Θα ήθελα να μου εξηγήσουν όσοι μιλάνε για φασιστική Ευρώπη(ειδικά κάτι ισκρανοί αναλυτές) πως είναι δυνατόν να εκλέγει αυτή η φασιστική Ευρώπη μουσουλμάνο Δήμαρχο στο Λονδίνο!




Από το tvxs.gr

Τον πρώτο μουσουλμάνο δήμαρχο ευρωπαϊκής πρωτεύουσας απέκτησε το Λονδίνο, όπου τη νίκη στις δημοτικές εκλογές κατέκτησε ο Σαντίκ Χαν των Εργατικών.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο Χαν έλαβε το 56,8% έναντι 43,2% του υποψηφίου των Συντηρητικών  Ζακ Γκόλντσμιθ.

Γιος Πακιστανού μετανάστη που εργάστηκε ως οδηγός λεωφορείου, ο Χαν είπε: «Είμαι περήφανος που το Λονδίνο ψήφισε ελπίδα και όχι φόβο».

Ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, έσπευσε μέσω Twitter να συγχαρεί τον νέο δήμαρχο, χρησιμοποιώντας μάλιστα το hashtag-λογοπαίγνιο #YesWeKhan.

Η νίκη του Χαν εκ μέρους των Εργατικών βάζει τέλος στην 8ετή κυριαρχία των Συντηρητικών στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

1 σχόλιο:

  1. EYXARISTOYME GIA THN PROVOLH THS EIDHSHS.
    SE ANAMONH METANASTON H PROSFYGON MOYSOYLMANON POY THA MAS KANOYN THN TIMH NA EGATASTATHOYN STH XORA MAS. N APODEIKSOYME OLOI MAZI OTI KAMIA THRHSKEIA,DEN DHMIOYRGEI ERIDES.. APENANTIAS MAS ENONEI..KIANDEN EINAI THEOS THS AGAPHS O KATHE THEOS DEN MAS KANEI. CONGATULATION MR...MOYSOYLMANE STHN AGGLIA. STOYS ERGATIKOYS. OTHEOS O TRISYPOSTATOS POY EXEI MESA KAI MOYSOYLMANOYS
    MAS AGAPA. OLOYS. OLON TON PLANHTH. ANEKSAIRETOS.
    OPOIOS DEN KATANOEI O,TI ELEGE O LAO TSE, KAI TO : DEN TIMORHTHHKAME APO TON THEO MAS. THS AGAPHS. MAS EFERE EKS AITIAS KAI EKS AFORMHS AYTHS THS MEGISTHS, MEGALEIOY, ASSYLHPTOY, A G A P H S LOVE STON PARADEISO GH EARTH.
    POS TOLMANE MERIKOI.... NA NOMIZOYN OTI YPERANO TOY THEOY EINAI AYTOI...KAI GINONTAI XAROI
    EPIDIOKONTAS ME LOGO K ERGO TON THANATON MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή