Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Η (φασιστική) Ευρώπη εκλέγει μουσουλμάνο Δήμαρχο στο Λονδίνο...απανωτά εγκεφαλικά στους ακροδεξιούςΓια όσους λένε ότι η Ευρώπη δεν αλλάζει...βέβαια η εκλογή μουσουλμάνου στην δημαρχεία του Λονδίνου για μερικούς αποτελεί αλλαγή προς το χειρότερο.
Η ουσία είναι πως η Ευρώπη αλλάζει για άλλους προς το καλύτερο και για άλλους προς το χειρότερο...αν κρίνουμε από την άνοδο στην διακυβέρνηση σε ορισμένα κράτη ακροδεξιών.

Το θέμα είναι να συμμετέχεις σε αυτή την αλλαγή στηρίζοντας την προοδευτική κατεύθυνση και να μην αφορίζεις γενικά και αόριστα την Ευρώπη.

Θα ήθελα να μου εξηγήσουν όσοι μιλάνε για φασιστική Ευρώπη(ειδικά κάτι ισκρανοί αναλυτές) πως είναι δυνατόν να εκλέγει αυτή η φασιστική Ευρώπη μουσουλμάνο Δήμαρχο στο Λονδίνο!
Από το tvxs.gr

Τον πρώτο μουσουλμάνο δήμαρχο ευρωπαϊκής πρωτεύουσας απέκτησε το Λονδίνο, όπου τη νίκη στις δημοτικές εκλογές κατέκτησε ο Σαντίκ Χαν των Εργατικών.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο Χαν έλαβε το 56,8% έναντι 43,2% του υποψηφίου των Συντηρητικών  Ζακ Γκόλντσμιθ.

Γιος Πακιστανού μετανάστη που εργάστηκε ως οδηγός λεωφορείου, ο Χαν είπε: «Είμαι περήφανος που το Λονδίνο ψήφισε ελπίδα και όχι φόβο».

Ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, έσπευσε μέσω Twitter να συγχαρεί τον νέο δήμαρχο, χρησιμοποιώντας μάλιστα το hashtag-λογοπαίγνιο #YesWeKhan.

Η νίκη του Χαν εκ μέρους των Εργατικών βάζει τέλος στην 8ετή κυριαρχία των Συντηρητικών στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.