Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Το πιο γνήσιο φασιστικό μόρφωμα στην Ελλάδα είναι το ΕΠΑΜ



Ο φασισμός ιδεολογικά είναι τόσο ΚΑΤΑ του κομμουνισμού όσο και κατά του καπιταλισμού.

Αυτό το συναντάς σε κόμμα στην Ελλάδα μόνο στο ΕΠΑΜ του Καζάκη...ούτε καν στην ΧΑ που τα πάει μια χαρά με τον καπιταλισμό.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο κοντινό στον καθαρόαιμο φασισμό από το ΕΠΑΜ

Το φλερτ του Καζάκη με στελέχη της ΛΑΕ όσο και με ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και άλλους αριστεριστές μόνο ως κακόγουστο αστείο το αντιλαμβάνομαι 




Από anemosantistasis


Απίστευτος εμετός από Καζάκη που μας θυμίζει πόσο ακροδεξιά είναι.....

Μήνυμα στην ηγεσία της ΛΑΕ που τολμάει καν να σκέφτεται συνεργασίες με τέτοια μορφώματα....


Απίστευτος Καζάκης που σε χθεσινό άρθρο του, ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ, καταφέρεται κατά της απόφασης της Περιφέρειας Κρήτης να δεχθεί 2000 πρόσφυγες!!

Το άρθρο με τίτλο "Η Κρήτη μετατρέπεται σε γκρίζα ζώνη με τη μεταφορά "προσφύγων". αποτελεί μία ρατσιστική αλλά και ψεκασμένη προσέγγιση του θέματος, αφού για να δικαιολογήσει την θέση για την ΜΗ μεταφορά προσφύγων στην Κρήτη υιοθετεί το ψεκασμένο σενάριο ότι αυτοί οι πρόσφυγες θα προέλθουν από την Γερμανία, πράγμα που έχει διαψευστεί από Ελλάδα, Γερμανία και ΕΕ και βέβαια παρά την αθλιότητα της πρόσφατης συμφωνίας για το προσφυγικό δεν προβλέπεται πουθενά κάτι τέτοιο!

Μάλιστα το χοντραίνει ο Καζακης μιλώντας για υπόδικους πρόσφυγες που καταδικάστηκαν για διάφορα εγκλήματα στην Γερμανία.......Ούτε η Χρυσή Αυγή τέτοια μανία παραπληροφόρησης για να στηρίξει μία θέση της!

Τέλος ωθεί τον κόσμο να κάνει κινητοποιήσεις για να μην δεχθεί το Νησί μετανάστες. Μετανάστες από την υπόλοιπη Ελλάδα θα πάνε, βέβαια και ο Καζάκης απλά πουλάει ψεκασμένα για να ικανοποιήσει τον ακροδεξιό συφερτό που έχει μαζέψει μέσα στο ΕΠΑΜ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου