Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ποινική δίωξη στον Νίκο Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων (βίντεο)



  • Όπως αποκαλύπτουμε, ο Γεωργιάδης βρίσκεται ένα βήμα πριν το εδώλιο, αφού ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε εναντίον του δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και εξακολούθηση.






Στο Hot Doc που κυκλοφορεί

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην βουλευτή της ΝΔ και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, αποκαλύπτει το Hot Doc, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Όπως αποκαλύπτουμε, ο Γεωργιάδης βρίσκεται ένα βήμα πριν το εδώλιο, αφού ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε εναντίον του δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και εξακολούθηση.

Αποκαλύπτουμε ολόκληρο το κατηγορητήριο των 213 σελίδων όπως το συνέταξαν οι μολδαβικές Αρχές και στο οποίο περιλαμβάνονται με λεπτομέρειες οι ερωτικές συνευρέσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ και συμβούλου του Μητσοτάκη με ανηλίκους.

Διαβάστε ακόμη τι ρόλο έπαιξαν η Αστυνομία και οι εισαγγελικές Αρχές. Πώς προσπάθησαν να καλύψουν την υπόθεση και γιατί τελικά καθυστέρησε η άσκηση της ποινικής δίωξης. Πώς η υπόθεση έγινε «μπαλάκι» και γιατί αδράνησαν οι ανακριτικές Αρχές, χωρίς μάλιστα να καταθέσουν αίτημα δικαστικής συνδρομής ώστε να πάρουν τη δικογραφία.

Αποκαλύπτουμε ακόμη, τι δείχνουν τα DVD των μολδαβικών Αρχών από το δωμάτιο του Γεωργιάδη, όπου φαίνονται όσα έκανε στους ανήλικους.

Διαβάστε ακόμη, τι αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις ανηλίκων στις Αρχές της Μολδαβίας και τι προκύπτει από τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες του Γεωργιάδη. Ακόμη πώς σκιαγραφείτε το προφίλ ενός ανηλίκου – θύματος του Γεωργιάδη από το κέντρο καταπολέμησης του trafficking της Μολδαβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου