Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Οι Ισκρανοί πανηγυρίζουν μαζί την Χρυσή Αυγή για την νίκη Τραμπ που κλονίζει την "παγκοσμιοποίηση"!!!!


Αν κάποιος προοδευτικός πολίτης διάβαζε αυτό το άρθρο στο σαιτ της Χρυσής Αυγής θα το κατέκρινε
Τώρα κάποιοι που θεωρούν εαυτούς αριστερούς επειδή αυτό το άρθρο γράφτηκε στο ΙΣΚΡΑ του Λαφαζάνη προσπαθούν να το δικαιολογήσουν
Το ζητούμενο είναι αν μεταλλάχτηκαν τώρα οι ΛΑΕκιστές ή έτσι ήταν ανέκαθεν και τώρα το πήραμε χαμπάρι




Από το altsantiri.gr


Με ένα παραληρηματικό άρθρο στο οποίο επιχαίρει για τη νίκη Τραμπ η οποία «ξεφτίλισε στην κυριολεξία δημοσκόπους και δημοσκοπικές εταιρείες καθώς και τις προβλέψεις όλων των κατεστημένων κέντρων στις ΗΠΑ και στον κόσμο», ενώ «ξεφτίλισε και όλους τους αγύρτες και πολιτικούς απατεώνες του εγχώριου μνημονιακού κατεστημένου σε όλες τις μορφές του», ο ιστότοπος Ίσκρα, που πρόσκειται στη Λαϊκή Ενότητα, σχολιάζει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

Στο κλίμα που κινήθηκε και η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές στις ΗΠΑ, ο αρθρογράφος του κειμένου -που κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τα ελαστικά όρια του λαϊκισμού, φλερτάροντας με τον απόλυτο αυταρχισμό- «τα βάζει» με τους δημοσκόπους, τις δημοσκοπικές εταιρείες και τα κατεστημένα κέντρα που «απεδείχθησαν για άλλη μια φορά κοινοί πολιτικοί απατεώνες».

Ακόμα, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να «πιαστεί» από κάπου για να υποστηρίξει ότι ο… καπιταλισμός καταρρέει, ο αρθρογράφος καταντά να γράφει ότι με τη νίκη Τραμπ «κλονίζονται οι παλιές σταθερές της νεοφιλελεύθερης ‘παγκοσμιοποίησης’ και η παγκόσμια τράπουλα ανακατεύεται πολύ δραστικά».

«Αυτό το βρώμικο κατεστημένο, κυβέρνηση και μνημονιακή ‘αντιπολίτευση’, μαζί με τους αγύρτες των στημένων δημοσκοπήσεων και όλα τα κυρίαρχα και βαθύτατα παρακμιακά μέσα ενημέρωσης, όχι μόνο υποστήριζαν με νύχια και δόντια την Χ. Κλίντον αλλά προεξοφλούσαν κατηγορηματικά την άνετη νίκη της, θεωρώντας την ιδανική, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα στην ίδια πεπατημένη της λεηλασίας, της καταστροφής και της εξυπηρέτησης των αφεντικών της ΕΕ και του Ατλαντισμού», συνεχίζει το άρθρο.

Για να μην κατηγορηθεί μάλιστα για υποστήριξη του Τραμπ ο αρθρογράφος προσπαθεί να «σώσει τα προσχήματα» λέγοντας ότι «η νίκη Τραμπ κινείται στον αντίποδα της (της αριστεράς) και στο τόξο ενός βαθιού νεοσυντηρητισμού» (sic).

Το μόνο που αξίζει να ειπωθεί είναι ένα «συγχαρητήρια» στο μνημείο αυτό «αριστερού πατριωτισμού» τον οποίο επικαλείται η ΛΑΕ για να πείσει -μάλλον τον εαυτό της- ότι οι πολιτικές που ευαγγελίζεται βρίσκουν εφαρμογή ανά την υφήλιο, πολλώ δε μάλλον στις ΗΠΑ.

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά δεν μεταλλάχτηκαν τώρα οι αποστάτες.Απο πάντα τέτοιοι ήταν.Κρυβόντουσαν αλλά όποιος μπορούσε να δεί,έβλεπε καθαρά για ποιούς πρόκειται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή