Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Οι Simpsons είχαν προβλέψει την προεδρία του Τραμπ πριν από 16 χρόνια! (Βίντεο)Βέβαια για να μπορέσει να κερδίσει το "πιο παράλογο αστείο όνομα" θα έπρεπε και οι Δημοκρατικοί να επιλέξουν ένα ακόμη πιο παράλογο αστείο όνομα,αυτό της Κλίντον.

  • Ο δημιουργός των Simpsons Matt Groening είπε στον Guardian πως το προέβλεψαν το 2000, αλλά ο Τραμπ ήταν το πιο παράλογο αστείο όνομα που θα μπορούσαν να σκεφτούν εκείνη την εποχή!
Βέβαια οι Simpsons δεν είχαν ακριβώς προβλέψει πριν 15 χρόνια ότι θα γίνει ο Τράμπ πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά διακωμωδούσαν της τότε υποψηφιότητα του(βλ http://ellinikahoaxes.gr/2016/11/09/simpsons-tramp/)

Από το LEFT


Φαίνεται πως οι Simpsons έχουν μια μοναδική ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν ακόμα και τον εαυτό τους. Ήταν πριν από 16 χρόνια που προέβλεψαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γινόταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ​της Αμερικής.

Στο επεισόδιο «Bart to the Future», που προβλήθηκε τον Μάιο του 2000, η Lisa λέει «έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Τραμπ». Ο δημιουργός των Simpsons Matt Groening είπε στον Guardian πως το προέβλεψαν το 2000, αλλά ο Τραμπ ήταν το πιο παράλογο αστείο όνομα που θα μπορούσαν να σκεφτούν εκείνη την εποχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου