Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Καταδίκη του συνδικαλιστή της ΝΔ για το «μαϊμού» μεταπτυχιακό - "Ειδήσεις που δεν θα δείτε στα γνωστά ΜΜΕ"
Στην στήλη "Ειδήσεις που δεν θα δείτε στα γνωστά ΜΜΕ" θα δημοσιεύουμε ειδήσεις και γεγονότα που διαφεύγουν της προσοχής των γνωστών ΜΜΕ για εμφανείς λόγους....αν τυχόν εμφανιστούν πέφτει τηλέφωνο από τα κεντρικά της ΝΔ ώστε να τους επαναφέρουν στην τάξη ή και να απολύσουν αυτόν που έβαλε την είδηση...ΣΟΒΙΕΤΙΑ!

...βέβαια τα ίδια ΜΜΕ βρίθουν από φεικ νιουζ και δελτία τύπου του Άδωνι,του Μαρινάκη και των διαφόρων εταιριών τύπου Ελντοραντο 

  • Με αυτό ο κ. Πολυμερόπουλος φέρεται να κατατάχθηκε σε ανώτερο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο, ενώ το 2013 κατέλαβε και θέση προϊσταμένου διευθύνσεως του Δήμου Αθηναίων, καθώς μοριοδοτήθηκε με 160 μόρια σαν να κατείχε κανονικό μεταπτυχιακό.Διαβάζουμε στο documentonews.gr

Ένοχος για «χρήση υφ’ αρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Βασίλης Πολυμερόπουλος, με την υπ’ αριθμόν 26124 απόφαση και ημερομηνία 15/09/2017.

Πρόκειται για την περίφημη υπόθεση με τον τίτλο σπουδών που φέρεται να προσκόμισε στο Δήμο Αθηναίων κατά το παρελθόν ο κ. Πολυμερόπουλος η οποία είχε προκαλέσει «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Συγκεκριμένα, όπως είχε προκύψει από πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής κατέθεσε το 2006 στο Δήμο Αθηναίων πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθημάτων Μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών και όχι Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών επιπέδου master.

 Σύμφωνα με το κατηγορητήριο επρόκειτο για πιστοποιητικό παρακολούθησης μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων Β΄ Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet του Παντείου Πανεπιστημίου με τίτλο «Ευρωπαϊκή Ένωση και αναπτυσσόμενες χώρες. Το οποίο όμως σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν αποτελούσε μεταπτυχιακό δίπλωμα (masters) αλλά πιστοποιητικό παρακολούθησης το οποίο χορηγήθηκε έπειτα από επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις και υποστήριξη διπλωματικής εργασίας.

Με αυτό ο κ. Πολυμερόπουλος φέρεται να κατατάχθηκε σε ανώτερο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο, ενώ το 2013 κατέλαβε και θέση προϊσταμένου διευθύνσεως του Δήμου Αθηναίων, καθώς μοριοδοτήθηκε με 160 μόρια σαν να κατείχε κανονικό μεταπτυχιακό.

Να σημειωθεί ότι στο πόρισμα τους οι επιθεωρητές του ΣΕΕΔΔ επικαλούνταν έγγραφη βεβαίωση του Παντείου Πανεπιστημίου προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων το 2014 η οποία ανέφερε πως «ο συγκεκριμένος τίτλος είναι έγκυρος αλλά δεν επέχει ισότιμη θέση Μεταπτυχιακού Διπλώματος ,όπως αυτά απονέμονται σήμερα από το Πανεπιστήμιό μας αλλά αποτελούσε πιστοποιητικό παρακολούθησης που δίδετο μετά από επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις και υποστήριξη διπλωματικής εργασίας».

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον κ. Πολυμερόπουλο για τη συγκεκριμένη απόφαση, ο οποίος ανέφερε ότι δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση καθώς επίσης και ότι υπάρχει μία αθωωτική απόφαση υπέρ του από τις 5 Ιουλίου η οποία εξεδόθη από το Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου