Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

πλαστογραφοι οι πολανιτες??α πα!πα!!

Ξεσκεπάστηκε σαν ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ η ακροδεξιά σελίδα ‘Τα εγκλήματα των κομμουνιστών στους Έλληνες’ στο facebook

Η ακροδεξιά σελίδα μίσους Τα εγκλήματα των κομμουνιστών στους Έλληνες έχει το εξής έμβλημα:
Η ιστοσελίδα παρουσίασε ψευδώς μία παλιά φωτογραφία εκτέλεσης γυναικών από ταγματασφ-αλήτες της Κατοχής, σαν δήθεν έγκλημα του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ. Η παραχάραξη σβήστηκε αργότερα, όπως θα διαπιστώσετε αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμό της: 
Ορίστε η φωτογραφία, που παρουσιάστηκε ψευδώς σαν έγκλημα του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ:
Η Εικόνα όπως την παρουσίασαν
Είχα προβλέψει ότι θα κατέβαζαν τη σελίδα (μαζί με τη συζήτηση που τους εκθέτει)! Έτσι έσωσα τα πάντα και τα παραθέτω σε αυτή την ανάρτηση. Επειδή όμως… ίσως βαριέστε τις μπούρδες και ύβρεις των υποστηρικτών της παραχάραξης (που προηγήθηκαν του ξεσκεπάσματος της απάτης τους) ξεκινάω πρώτα παραθέτοντας το ΤΕΛΟΣ του διαλόγου, δηλαδή από την πρώτη παρέμβαση της blogger Βασιλικής Μετατρούλου (που ξεσκέπασε την απάτη) και μετά:
  • Basiliki Metatroulou Είναι γνωστό ότι η σχέση των ακροδεξιών με την Ιστορία είναι αντιστρόφως ανάλογη του θαυμασμού τους για τους φασίστες που παρουσιάζονται σαν “πατριώτες”, όταν δεν είναι και οι ίδιοι πατριδέμπορες.Θα τρίζουν τα κόκκαλα των γυναικών, κύριε Σκαλούμπακα με το όνομα, και κύριε με το πολυτονικό της ημικαθαρευούσης-ημιδημοτικής γλώσσης.Οι τρεις αυτές γυναίκες είναι η μητέρα και η κόρη Τοπαλη και η οικονόμος τους Καλαβρού, πολύ πλούσια οικογένεια, και κρεμάστηκαν επειδή βοηθούσαν το ΕΑΜ. Ανοίξτε και κανένα βιβλίο, επιτέλους, δεν θα πάθετε τίποτα.
    Η λεζάντα στο αρχείο του Βόλου δεν είναι πλήρης.
    Δεν ήταν μόνη της η Γκεστάπο όταν κρέμασε τις τρεις άξιες πατριώτισσες.
    Ηταν μαζί και οι τοπικοί ταγματασφ-αλήτες, σαν και του λόγου σας, ξέρετε, όλο και κάποιον θα είχατε στις οικογένειες σας.
  • Christos Skaloumbakas Πως τολματε ακομα να μιλατε ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ μου κανει εντυπωση που ειχατε αποφασισει να φτασετε την Ελλαδα μεχρι τον ΟΛΥΜΠΟ!!! Φτου σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!
  • Christos Skaloumbakas ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ (Μπαρτζιωτας). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 5%… ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!
    • Τα εγκλήματα των κομμουνιστών στους Έλληνες Κί ἐμεῖς αὐτό λέμε Ἐλευθερία.Ὅποιοι δὲν γνωρίζουν ἱστορία, νὰ διαβάσουν(σίγουρα ὅμως ὄχι τὸ βιβλίο τῆς Τρίτης Γυμνασίου)! Σκληρή ἀντίσταση εἴχαμε ναὶ, ὄχι ἀπό τὸν ΕΛΑΣ, ὁ ὁποῖος σύνηπτε κοινά σύμφωνα μὲ τοὺς Γερμανούς, ἀλλά ἀπό τὸν ΕΔΕΣ, ΕΚΚΑ, ΠΕΑΝ, 5/42 Σύνταγμα Ψαρροῦ κλπ.
    • Τὸ θέμα τῶν Ἑλλήνων κομμουνιστῶν ποὺ πολέμησαν εἶναι μεγάλο θέμα.Ἀσφαλῶς καὶ ὑπῆρχαν κάποιοι κομμουνιστές, οἱ ὁποῖοι πολέμησαν γιὰ τὴν πατρίδα, δίχως νὰ γνωρίζουν τὴν ἰδεολογία τοῦ κομμουνισμοῦ.Ἔπεσαν ἁπλῶς θύματα προπαγάνδας.
    • 3 ώρες πριν · Μου αρέσει!
    • Τα εγκλήματα των κομμουνιστών στους Έλληνες Βασιλική, κατ’ ἀρχάς οὔτε ἀκροδεξιός οὔτε φασίστας εἶμαι. Βιβλία εὐτυχῶς ἔχουμε διαβάσῃ ἀρκετά, σε πληροφορῶ ὅτι ἔχουμε διαβάσῃ καὶ τὰ κομμουνιστικά!Δὲν εἴμαστε ἄσχετοι τῆς ἰδεολογίας σας.Γνωρίζουμε πολύ καλά τὰ ἀνθελληνικά διεθνιστικά πιστεύω σας.
    • Ἡ φωτογραφία εἶναι ξεκάθαρη.Οἱ «τιμωροί» τῶν καπιταλιστῶν κατάφεραν καὶ κρέμασαν τρεῖς γυναῖκες, ὅπως καὶ πολλούς ἄλλους(ὑπάρχουν φωτογραφίες στὴν σελίδα μας τὶς ὁποῖες δὲν μπορεῖ νὰ ἀμφισβητήσῃ οὐδείς).
      Ὅσο ἀφορᾶ τὴν Γκεστάπο, μαζί της συνάπτατε συμφωνίες, κάτι περισσότερο θὰ γνωρίζετε.
      Στὴν οἰκογένεια μου δὲν εἶχα ταγματασφαλίτες, εἶχα ὅμως παλληκάρια ποὺ πολέμησαν μὲ τὸν Ἐθνικό Στρατό κάτι ἀναρχοεβραιοκομμούνια τοῦ λόγου σας!
  • Basiliki Metatroulou Αν έχετε διαβάσει πολλά βιβλία, πείτε μου πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά αυτή η φωτογραφία και σε ποιο βιβλίο. Σιγά μην ξέρετε.Τα υποτιθέμενα σύμφωνα του ΕΛΑΣ με τους κατακτητές είναι πλαστά, και αυτό το λένε ακόμη και δεξιοί ιστορικοί (σοβαροί άνθρωποι, όχι σαν και σας) όπως ο Γιάννης Ιατρίδης, ο Πολ. Ενεπεκίδης, ο Γ. Κολιόπουλος, ο Ευάγ. Κωφός κ.ά.
    Αλλά ούτε αυτά έχετε διαβάσει, διότι είστε παπαγάλοι και πλαστογράφοι.
  • Basiliki Metatroulou Αγαπητέ κύριε Σκαλούμπακα με τ’ όνομα.
    Ειλικρινά, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση σας.
    Πιο συγκεκριμένα, νομίζω, οποιοσδήποτε κανονικός άνθρωπος θα απευχόταν να βρεθεί στη θέση σας.
    Δεν είναι και λίγο να φέρει κανείς επώνυμο που έφερε ο χειρότερος βασανιστής των κολαστηρίων της Μακρονήσου, την περίοδο του Εμφυλίου και αργότερα.
    Πόσοι και πόσοι συγγραφείς (κατ’ εσάς, “κουμμούνια”) έχουν γράψει σε δεκάδες βιβλία πως δεινοπάθησαν στα χέρια του βασανιστή Σκαλούμπακα αμέτρητοι δημοκρατικοί αγωνιστές και πατριώτες και “χαρακτηρισμένοι” στρατιώτες.
    Τα έχει καταγράψει η Ιστορία αυτά όλα, δεν αλλάζουν.
    Ενα όνομα που ακόμη και σήμερα φέρνει τρόμο.Εχετε την συμπάθειά μου· άλλωστε δεν το διαλέξατε εσείς το επώνυμό σας (διαλέξατε όμως με ποιους να συμπαραταχτείτε, καταλαβαίνετε τι εννοώ).
  • George Omadeon Το ότι δεν ήταν δουλειά κομμουνιστών, αλλά το αντίθετο, φαίνεται κι από τη χρήση της κρεμάλας σαν μεθόδου (ή κάνω λάθος, Βασιλική)? Υποθέτω πως κρεμασμένοι στο ύπαιθρο είναι σοβαρό λάθος για στρατό που διεξάγει ανταρτοπόλεμο (και θέλει να σβήνει τα ίχνη του, κλπ.)
  • Basiliki Metatroulou Ναι, οι άνθρωποι είναι εντελώς άσχετοι. Η κρεμάλα δεν ήταν μέθοδος. Επίσης, είναι και αστοιχείωτοι. Τα ρούχα των γυναικών δεν είναι ρούχα φτωχών γυναικών. Είναι αρχόντισσες (που όμως τροφοδοτούσαν το ΕΑΜ). Εάν δεις την πρωτότυπη φωτογραφία (που ο πλαστογράφος την έκοψε) φαίνεται και το αρχοντόσπιτο, νομίζω στον Αλμυρό του Βόλου [σημ. Βασιλικής Μ.: στα Ανω Λεχαινά, όχι στον Αλμυρό, που δεν θυμόμουν καλά, αν και είναι πολύ κοντά αυτές οι δύο περιοχές]. Οι δολοφόνοι, οι αυτουργοί, αυτοί που κρέμασαν τις γυναίκες ήταν τοπικοί ταγματασφάλήτες, υπολείμματα Λεγεωνάριων.
    Ο δε φωτογράφος Ζημερος (υπάρχει βιβλίο ολόκληρο για αυτόν) ήταν αυτός που εμφάνιζε τα φιλμ των Γερμανών, αλλά έβγαζε και δικές του λήψεις κρυφά. Το αρχείο του βρίσκεται στα Κρατικά Αρχεία του Βόλου.
    Τα φασιστόμουτρα πάντα διαστρεβλώνουν, αλλά πάντα πιάνονται αδιάβαστοι (να φανταστείτε, ούτε σε ποιο βιβλίο βρίσκεται η διαστρέβλωση δεν ξέρουν να γράψουν).
    Η αλήθεια, όμως, λάμπει πάντα.
    Και η αλήθεια είναι ότι Εθνική Αντίσταση έκανε κυρίως το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ (αλλά και οι ΕΔΕΣ, ΕΚΚΑ, ΠΕΑΝ ασφαλώς, όπως και οι αστικές οργανώσεις της Αθήνας), μόνο που οι κύριοι ταυτίζονται με τους ταγματασφ-αλήτες.
[τέλος]
  • (μετά, έγιναν 2-3 ασήμαντα σχόλια, που δεν πρόλαβα να σώσω, την επόμενη μέρα, λίγο πριν σβήσουν ολόκληρη τη συζήτηση)
___________________________________________
Ακολουθεί ΟΛΗ η συζήτηση στο facebook, ΟΠΩΣ έγινε.
Την παραθέτω για να απολαύσετε… φανατικές βαρβατίλες:
 http://0madeon.wordpress.com/2012/10/19/skaloumbakas-bites-the-dust/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου