Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Μέλη της ΔΑΠ και της ΧΑ οι τρομοκράτες που συμμετείχαν στις "Combat 18 Hellas" και "Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές"



Πέφτουμε από τα σύννεφα!
Πέφτουμε και από τα σύννεφα που στήριξαν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα ενώ το μέτωπο λογικής ισχυρίζονταν ότι η ΧΑ στήριζε το ΟΧΙ.


Ο δικηγόρος Γιώργος Μακρής εκτός από μέλος της ναζιστικής Combat 18 ήταν και μέλος της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη,οπότε Σαμαρικός αλλά και προπαγανδιστής του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα όπως μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο.



Απορίας άξιο,που τους βρίσκουν και τους καλούν στα πάνελ οι Τατιάνες. Ίσως λόγω γνωριμιών...



Το ότι ήταν μέλος της ΔΑΠ ως φοιτητής(και αιώνιος φοιτητής) μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο της Ανθή Παζιάνου στο emprosnet.gr :

Στους κατηγορούμενους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή της Αττικής και σε επαρχιακή πόλη συγκαταλέγεται και 35χρονος δικηγόρος, ο οποίος συμμετείχε μέχρι πρότινος και είχε ενεργό ρόλο σε πολιτικούς σχηματισμούς και της άκρας Δεξιάς. Ο 35χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στη νεοναζιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas» σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φέρεται να έχει «θητεύσει» και στη Μυτιλήνη, ως φοιτητής στο τμήμα της Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αρκετοί τον θυμούνται για τις ακροδεξιές απόψεις του, αλλά και για τους λόγους του στο φοιτητικό αμφιθέατρο ως ενεργό μέλος τότε της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, αλλά και με μια εφημερίδα «Α1» στην τσέπη. Σύμφωνα με άλλη πηγή, ο 35χρονος, μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Μυτιλήνη, μετέβη σε Ίδρυμα του εξωτερικού για να σπουδάσει νομική και στη συνέχεια να ενταχθεί στο γραφείο του πατέρα του, που έχει μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Μέχρι πρότινος πάντως φαίνεται να συνδέονταν με τον πολιτικό χώρο της "Νέας Δεξιάς" του Φαήλου Κρανιδιώτη.Διαβάστε την συνέχεια στο emprosnet.gr

Διαβάζουμε στο dete.gr (απόσπασμα)


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ στην υπόθεση εμπλέκονται και περισσότεροι του ενός Ναυπάκτιοι!  Όπως αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ «τα μέλη των ακροδεξιών ομάδων αυτοπαρουσιάζονται σαν «ριζοσπάστες εθνικιστές οι οποίοι έχουν συγκροτήσει ένα χαοτικό μέτωπο ανατροπής και ριζοσπαστικού αγώνα, από τα σπάργανα του οποίου γεννήθηκαν οι οργανώσεις Combat18, οργάνωση Εθνικοσοσιαλιστική Ολική Αντίσταση, Inferno NS από την Ναύπακτο, Αυτόνομοι Πειραιά. Ανένταχτοι εθνικιστές της Πάτρας, Μαχητικοί Πυρήνες δράσης της οργάνωσής τους σε όλη την Ελλάδα, Αυτόνομοι Εθνικιστές Θεσσαλονίκης, Εθνικιστικός Πυρήνας «Ιχώρ» , Σύντροφοι και Συντρόφισσες από την Ξάνθη, Καβαλιώτες Εθνικιστές, ανένταχτοι σύντροφοι από την Κύπρο και το νέο ΜΑΒΗ. Ακόμη δηλώνουν ότι επιχειρούν σαν στρατιωτικό σώμα όλο το 24ωρο και με αντικειμενικό σκοπό την ζύμωση αγωνιστών με το ιδεώδες του ριζοσπαστικού εθνικισμού και εθνικοσοσιαλισμού στο πεδίο της μάχης». Ακόμη ανέφεραν ότι ο ιδανικός χρόνος δράσης είναι δύο έως τέσσερις τα ξημερώματα και οι πυρήνες αποτελούνται τυπικά από δύο έως πέντε μέλη».

 Διέθεταν «Πολιτικά στηρίγματα»

«Πολιτικά στηρίγματα» είχαν οι δύο ναζιστικές οργανώσεις “Combat 18 Hellas” και «Αυτόνομοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές»! Επιπλέον φέρεται να είχαν επαφή με μια μυστηριώδη «παραστρατιωτική» οργάνωση με το όνομα «νέο ΜΑΒΗ» που παραπέμπει στο «Μέτωπο Απελευθερώσεως Βορείου Ηπείρου» που εμφανίσθηκε την περίοδο 1991-1994 και φαίνεται ότι έκανε «επιχειρήσεις» στην νότιο Αλβανία. Ακόμη μέλη των φασιστικών οργανώσεων φέρεται να είχαν σχέσεις με μέλη της «Χρυσής Αυγής», των οποίων όμως αποκαλύπτονται μόνο τα ψευδώνυμα…

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την δικογραφία που σχημάτισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία , ύστερα από τις συλλήψεις 11 ακροδεξιών, μελών των δύο προαναφερόμενων οργανώσεων, για περίπου 30 εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών, σε γραφεία κομμάτων κλπ. Από την δικογραφία της υπόθεσης προκύπτει ότι κεντρικό-καθοδηγητικό ρόλο είχε ένας 35χρονος από τα Ιωάννινα που εμφανιζόταν με το ψευδώνυμο «Τσαμπανίκας Αλέξανδρος» και ο οποίος είχε κύριο συνεργάτη του έναν 32χρονο δικηγόρο του Πειραιά που είχε ενταχθεί σε πολιτικούς σχηματισμούς του δεξιού ή ακροδεξιού χώρου. Οι εντολές για επιθέσεις στην Αθήνα δίνονταν από την πόλη της Ηπείρου!

Σύμφωνα με την δικογραφία στον 32χρονο συλληφθέντα δικηγόρο «είχαν αναθέσει τον ρόλο προώθησης των συμφερόντων της οργάνωσης μέσω της δραστηριοποίησής του σε πολιτικούς φορείς, ύστερα από συγκεκριμένες εντολές. Ακόμη του ζητούσαν να παράσχει νομική βοήθεια σε μέλη της οργάνωσης, να δώσει συνεντεύξεις και να δημιουργήσει σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα».

Ωστόσο σε υποκλαπείσα συνομιλία που φέρεται να έγινε στις 20 Ιανουαρίου 2018 μεταξύ του δικηγόρου κι ενός άλλου μέλους της οργάνωσης αναφέρουν συγκεκριμένα ότι «έχουν έναν άνθρωπο που τους στηρίζει πολιτικά». Χωρίς ωστόσο αυτός να κατονομάζεται.


Διαβάζουμε στην efsyn.gr (απόσπασμα)

Η σύλληψη λοιπόν του Μεταλληνού, ο οποίος φέρεται να έχει παραδεχτεί τη συμμετοχή του στις εγκληματικές ενέργειες των ΑΜΕ/C18, επιβεβαιώνει τη διασύνδεση της μητρικής οργάνωσης, δηλαδή της Χρυσής Αυγής, με τις μικρές περιθωριακές ναζιστικές ομάδες που δρουν αποκλειστικά στην παρανομία, αντιγράφοντας τη δική της δράση και συγκρότηση.

Σήμερα φέρνουμε στο φως πλήθος ντοκουμέντων που αποδεικνύουν τη σχέση του Μεταλληνού με τη Χρυσή Αυγή και με την Τοπική Οργάνωσή της στον Πειραιά.

Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη Τοπική είναι σήμερα ο πιο ενεργός Πυρήνας της ναζιστικής οργάνωσης, έχοντας διαδεχτεί τον Πυρήνα της Νίκαιας που κατέρρευσε μετά την ποινική δίωξη που ακολούθησε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Και στο Υπουργείο Εξωτερικών μέλος των ναζιστικών οργανώσεων(να υποθέσω διορισμένος από την Ντόρα?) όπως διαβάζουμε στο altsantiri.gr
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Ο υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που καταγράφηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2018 μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης συνομιλεί με τον υπάλληλο του υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος είχε προκαλέσει συναγερμό σε Αστυνομία και ΕΥΠ γιατί φερόταν να είχε προσπαθήσει να ανέβει στα Ίμια λίγο πριν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα:

Υπάλληλος ΥΠΕΞ: Ο ταξιτζής που με πήρε από το λιμάνι με ρώταγε για πυρήνα στη Ρόδο και θέλουνε λέει να επικοινωνήσουμε πάλι μαζί μου για να… δηλαδή να ενωθούνε μαζί μας.
Β: Α, μια χαρά.
Υπάλληλος ΥΠΕΞ: Λοιπόν. έχει γίνει της… Ο υπουργός Εξωτερικών με πηγαίνει για ΕΔΕ και για απόλυση. Εντάξει;
Β: .Ξέρω, κάτι έχω ακούσει.
Υπάλληλος ΥΠΕΞ: Με πάνε για απόλυση γιατί χθες ήμουνα κάτω, στο Καστελόριζο. Έβγαλα βίντεο και εκεί που είχανε στήσει το οκτάμετρο τραπέζι, τους πλησίασα για να τους κάνω live και να τους ξεφτιλίσω, γιατί θα του έβγαινα κατευθείαν στο τραπέζι και θα τους ξεφτίλιζα τελείως. Και είχανε μηχανήματα παρεμβολής σήματος. Και έκλεισε το σήμα δέκα μέτρα πριν το τραπέζι.
Α: Δικηγόρο για την ΕΔΕ ξέρεις ποιον θα έχεις. Μην τα λέμε από το τηλέφωνο. «Ασχολούμαι με τους “ΑΜΕ”, με τη Χρυσή Αυγή»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου