Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Επίθεση σε Γερμανούς ναζί,προσκεκλημένους της Χ.Α, στο Μοναστηράκι(βίντεο)


Όποιος δεν αποδέχεται τα ανθρώπινα δικαιώματα εκπίπτει του δικαιώματος να ονομάζεται άνθρωπος.









Από το presspublica.gr


Επίθεση σε 12 Γερμανούς ακροδεξιούς που έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο Μοναστηράκι, πραγματοποίησε ομάδα περίπου 25 ατόμων. Οι δράστες εισέβαλαν λίγο μετά τις 11 χτες το βράδυ στο εστιατόριο και ξυλοκόπησαν άγρια τους Γερμανούς με αποτέλεσμα να τραυματίσουν πέντε από αυτούς, οι οποίοι διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ομάδα των ατόμων που έκανε την επίθεση, αφού μπήκε στο εστιατόριο, ρώτησε τους Γερμανούς που έτρωγαν τι είναι. Τους αποκάλεσαν φασίστες και τους επιτέθηκαν.

Λίγο αργότερα, έγινε ανάρτηση σε ιστότοπο athens.indymedia.org  ύστερα απo τηλεφωνική επικοινωνία των αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα το βράδυ περίπου στις 11:00 μμ ομάδα συντρόφων αντιφασιστών τσάκισε ένα γκρουπ 15 περίπου Γερμανών φασιστών που είχαν έρθει καλεσμένοι για την «πατριωτική φιέστα» των νεοναζί της χρυσής αυγής.

Οι γερμανοί φασίστες κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι και εντοπίστηκαν από τους συντρόφους αντιφασίστες όπου ακολούθησε συμπλοκή και τους τσάκισαν. Επιβεβαιωμένα 1-2 φασίστες είναι χτυπημένοι χωρίς να γνωρίζουμε αν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι σύντροφοι αποχώρησαν συντεταγμένα μετά το τέλος της συμπλοκής ενώ εκείνη την ώρα έφταναν οι μπάτσοι.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων.

Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση και γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου