Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Για Όσκαρ Σεναρίου πάει το Star που παρουσίασε τυχαία γυναίκα ως σύζυγο πιλότου στην Πολεμική Αεροπορία


Το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών ρεπορτάζ είναι στημένο και ψευδές εξολοκλήρου.
Τι κι αν αποκαλύπτονται τα ψέμματα τους,αυτοί συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους τηλεθεατές καθώς κανείς δεν τους ενοχλεί αλλά και οι ίδιοι οι τηλεθεατές συνεχίζουν να τους βλέπουν.

Η ΕΣΗΕΑ ανύπαρκτη,το ΕΣΡ μόνο για να παίρνει μισθούς ξέρει και η κυβέρνηση από την μια επισημαίνει το πρόβλημα αλλά από την άλλη στέλνει εκπροσώπους της στα στημένα πάνελ να παίξουν το παιχνίδι τους. Και αν κάποιος στραφεί εναντίον τους σκούζουν ότι τους φιμώνουν.Μετά αναρωτιούνται γιατί η Ελλάδα στα χρόνια του μνημονίου κατρακύλησε στην 88η θέση(λίγο πιο κάτω από την Τανζανία και 12 θέσεις κάτω από την Αλβανία) της παγκόσμιας κατάταξης της ελευθερίας του τύπου.



Το ερώτημα είναι ποιον σκοπό εξυπηρετούν αυτά τα ψεύτικα ρεπορτάζ.Η δική μου άποψη είναι ότι εξυπηρετούν το αφήγημα του πατρίς-θρησκεία-οικογένεια πάνω στο οποίο στήθηκε αυτή η μπανανία

Φυσικά αν υπήρχαν συνέπειες για τέτοιου είδους ρεπορτάζ δεν θα υπήρχαν αυτά τα ρεπορτάζ.Αν το ΣΤΑΡ υποχρεώνονταν να αφιερώσει τον ίδιο χρόνο στην ίδια εκπομπή και ώρα την διάψευση του ρεπορτάζ θα το σκεφτόταν πολύ να το ξανακάνει.



Διαβάζουμε στο luben.tv


Κάμποσες εβδομάδες μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star, όπου δημοσιογράφος μπούκαρε χωρίς καμία προειδοποίηση στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη και κατέγραψε τις απάνθρωπες συνθήκες στις οποίες ζει, το κανάλι επανήλθε με ένα σοκαριστικό ρεπορτάζ για την οικογένεια ενός μάχιμου ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ με τον τίτλο «Οι ηρωίδες γυναίκες των μάχιμων στρατιωτικών μας», μίλησε η Κατερίνα Παπαϊσιδώρου, η οποία μοιράστηκε ανοιχτά τις ανησυχίες της: τρόμος την καταλαμβάνει όταν ο άντρας της δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, ειδικά μετά το περιστατικό με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται αυτή τη στιγμή από το τουρκικό κράτος.



Η ίδια ανέφερε ότι το 3χρονο παιδάκι της την ρωτάει συνέχεια «πού είναι ο μπαμπάς», το οποίο άλλωστε «διασθάνεται» το κακό.

Αυτή είναι η καταπληκτική ιστορία που έστησε από το μηδέν το Star, αφού όπως αποδείχτηκε σε ανάρτηση του blog ellinikahoaxes.gr, η κυρία που εμφανίζεται ως σύζυγος μάχιμου ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας δεν λέγεται Κατερίνα Παπαϊσιδώρου, δεν είναι παντρεμένη και δεν μεγαλώνει ένα τρίχρονο παιδάκι.

Αντιθέτως, η κυρία λέγεται Νάνσυ Παναγιώτου και όπως τη γνωρίσαμε μέσα από αυτό το μικρό ρόλο, κρίνουμε ότι είναι κατάλληλη για το κάστ κάποιας Οικογενειακής Ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου