Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΓΙΟΥΡΓΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ (http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/03/25_31.html).
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ (ΕΙΔΗΣΕΙΣ)...

Ένας συνταξιούχος(κανεις δεν τον ξερει) που ζει(λεμε τωρα...) στην περιοχή Μακρυγιάννη(τρεχα γυρευε) της Πάτρας, θορυβημένος από τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα με την συμμορια τραπεζιτων...
σήκωσε τις καταθέσεις του(αμ δε..) και αποφάσισε να φυλάξει τα λεφτά του(λεμε και κανενα αστειο) στο υπόγειο του σπιτιού του...
Όπως γράφει το patrastimes(αν ψαξετε το αρθρο δεν θα βρειτε καμμια λεπτομερια,φωτο,κτλhttp://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=37218), ο συνταξιούχος είχε την έμπνευση να κρύψει τις 25.000 γιουργια, που ήταν οικονομίες μιας ζωής μαζί με τσοντες που είχε μέσα σε κουτιά.

Για κακή του τύχη έπεσε σε νεφελιμ που είχαν ροπή προς την ηδονοβλεψια, με αποτέλεσμα πριν από δυο εικοσιτετράωρα, όταν πήγε να ελέγξει αν τα λεφτά βρίσκονται στη θέση τους, να πάθει σοκ με αυτό που αντίκρισε.

  Γιουργια και τσοντες είχαν γίνει κομμάτια μετά από επίθεση των νεφελιμ ενώ μεγάλο μέρος των χρημάτων αναπαυόταν στην κοιλιά των νεφελιμ.
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/03/25_31.html


 Με το παρακάτω άρθρο μια  μορφή “ειδησεογραφίας” που είχαμε ξεχάσει επανεμφανίζεται για να πιστοποιήσει ότι υπάρχει μαζική εκροή καταθέσεων. Αυτή η “ειδησεογραφία” κυκλοφόρησε πολύ  την περασμένη άνοιξη καλοκαίρι και μετά -καθώς οι καταθέσεις επέστρεφαν- εξαφανιστηκε. Ας το δούμε:
Πάτρα: Τα ποντίκια του έφαγαν 25 χιλιάδες ευρώ! 
Κοινά χαρακτηριστικά αυτών των “ειδήσεων”:
  • Οργιώδη φαντασία  ανάλογα το επίπεδο του συγγραφέα αλλά πάντα το ίδιο τέλος.
  • Κοινή πλοκή  ηθογραφικό περιεχόμενο.
  • Πρωταγωνιστής ένας, ζει μόνος ψιλοπαράξενος γέρος /γρια. Παιδιά εγγόνια λοιποί συγγενείς δεν αναφέρονται.
  • Σε  κανένα ρεπορτάζ δεν είδαμε ούτε όνομα, ούτε φωτογραφία του παθόντα, ούτε video, ή εικόνες από τα κατεστραμμένα χρήματα.
  • Τα  περισσότερα ρεπορτάζ αυτού του ειδους  έρχονται από την επαρχία και αφορούν συνταξιούχους.
  • Πάντα οδηγούν τον αναγνώστη στο συμπέρασμα ότι οι τράπεζες είναι οι πιο  κρυψώνες για τα χρήματα. http://papaioannou-giannis.net/2013/03/30/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B1/#more-115951

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου