Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ιδού η “γαλάζια” σύμβαση της ΝΕΡΙΤ με την ΜΑΥΡΙΚΟΣ


  • Η ΕΡΤ, υπό τη νέα της διοίκηση δεν ανανέωσε τη σύμβαση, κι αυτή που είναι σε ισχύ, φέρει την υπογραφή του Πέτρου Μάη


Από τις ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ



Πιο “γαλάζια” υπογραφή δεν υπάρχει. Ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε διακηρύξει πως θα ανοίξει την ΕΡΤ εκ νέου, η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, που είχε οριστεί από τον Αντώνη Σαμαρά, δέσμευε με συμβάσεις την εταιρεία, όπως αυτή με τα έντυπα της ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ.

Ο Β. Μεϊμαράκης ισχυρίστηκε δημοσίως, στο MEGA, πως η ΕΡΤ είχε υπογράψει τη συμφωνία με τον …εκδότη Μαυρίκος, ο οποίος εξαπολύει χυδαίες επιθέσεις εναντίον του. Όμως, οι σύμβουλοι του προέδρου της ΝΔ, φανεροί και αφανείς, δεν είπαν και πάλι όλη την αλήθεια και τον παραπληροφόρησαν με αποτέλεσμα να εκτεθεί δημοσίως. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η σύμβαση υπεγράφη στις 27 Απριλίου 2015 ανάμεσα στον Πέτρο Μάη- ο οποίος επιλέχθηκε από τη ΝΔ για να αντικαταστήσει τον Αντώνη Μακρυδημήτρη- και τον εκπρόσωπο της ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ, τον Τάκη Μαυρίκο.

Η σύμβαση ορίζει πως η εταιρεία- τότε ΕΡΤ, σήμερα ΝΕΡΙΤ- είναι υποχρεωμένη να μεταδίδει διαφημίσεις της “Ακροπόλεως” και των “24ωρών” όπως και των sites τους, μέχρι του ποσού των 3.000 ευρώ. Δεν έχει χρονικό προσδιορισμό και ολοκληρώνεται με την κάλυψη του ποσού. Η ΕΡΤ, υπό τη νέα της διοίκηση δεν ανανέωσε τη σύμβαση, κι αυτή που είναι σε ισχύ, φέρει την υπογραφή του Πέτρου Μάη

Αντί αυτής της προσφοράς η ΝΕΡΙΤ αποκτούσε το …ξεχωριστό προνόμιο να διαφημίζεται στα συγκεκριμένα έντυπα της ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ. Οι καταγγελίες Μεϊμαράκη στο MEGA, στο συγκεκριμένο σκέλος, είναι απλώς ανυπόστατες, και για περισσότερες πληροφορίες, μάλλον θα πρέπει να απευθυνθεί στους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου