Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Καταρρίπτεται – Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!


Τα νεκρά παιδάκια πουλάνε πολύ οπότε ας τα εκμεταλλευτούμε να πάρουμε πολλά και εύκολα κλικς στα μπλογκς και λαικ στα φέις.

Το περίεργο είναι που αυτές οι φώτο διαδόθηκαν ταυτόχρονα από ακροδεξιούς και υπεραριστερούς....η τελικά μάλλον δεν είναι καθόλου περίεργο.
Βέβαια υπάρχει κάτι που ενώνει όλους αυτούς....το αντισύριζα.
Πρέπει να επέμβει η Γαλλική Πρεσβεία και ο εισαγγελέας άμεσα. 

Οι φώτο και τα γεγονότα είναι από χτύπημα με χημικά στην Δαμασκό το 2013(τότε που ήθελε να μπουκάρει ο Βενιζέλος για να ανατρέψει τον Άσαντ) η ακόμη και από την Γάζα,όμως καμία δεν είναι από τους πρόσφατους βομβαρδισμούς των Γάλλων

Θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει μια έρευνα από που ξεκίνησαν αυτές οι αναρτήσεις για να δούμε κάποιες υπόγειες σχέσεις του οργανωμένου εγκλήματος με την τρομοκρατία

Αλήθεια το facebook γιατί δεν κατεβάζει αυτές τις φώτο?


Από το ellinikahoaxes.gr


Είναι σύνηθες το φαινόμενο να παίρνεις παλαιότερες φωτογραφίες και να τις τοποθετείς στο τώρα και στη προκειμένη περίπτωση στα γεγονότα με τους γαλλικούς βοβαρδισμούς εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών.

Ας δούμε το άρθρο.





Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!



Το αίμα των αθώων παιδιών και το αίμα των Γάλλων νεκρών, στα κεφάλια των φονιάδων ιμπεριαλιστών!

Ναταλί Γλέζου
Το αίμα τους να σας πνίξει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ASSAD ΘΕΛΑΤΕ!!! ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο Λ Ω Ν ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ!!!
sibilla

Το είδαμε στο triklopodia

Αυτό που θα εξετάσουμε λοιπόν εδώ είναι το αν οι φωτογραφίες προέρχονται από τους γαλλικούς βομβαρδισμούς στη Συρία, όχι πολιτικές θέσεις και απόψεις (ο καθένας με τον πόνο του) και συγκεκριμένα τον ισχυρισμό…Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!

Οι φωτογραφίες από μόνες τους έχουν μια τραγική ιστορία, ένας βομβαρδισμός με αθώα θύματα είναι κατακριτέος από όποια εμπλεκόμενη μεριά και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για βομβαρδισμό νοσοκομείου.

Τις φωτογραφίες τις συναντάμε και το Μάρτιο του 2015.

H Γαλλία όμως συμμετείχε για πρώτη φορά σε βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων του ισλαμικού κράτους πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα σε στρατόπεδο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών κοντά στο Ντέιρ Εζόρ, ως εκ τούτου δεν μπορεί οι φωτογραφίες σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως απόδειξη των τωρινών γαλλικών βομβαρδισμών.

http://www.ert.gr/i-gallia-vomvardizi-gia-proti-fora-thesis-tou-ik-sti-siria/



Γιώργος Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου