Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Μέχρι και ο Λιάγκας υπέδειξε στον Σαμαρά τους φασίστες της ΝΔ...και αυτός τους αναβάθμισε(βίντεο)





Λες να μην αναγνώριζε ο Αντωνάκης ποιοι είναι οι φασίστες όταν εξολοκλήρου το επιτελείο του αποτελείτε από καθαρόαιμους ιδεολογικά φασίστες?
Αυτό που θα έπρεπε όμως όλοι να αναρωτηθούμε είναι γιατί τους ανέχονται στη ΝΔ κάποιοι υποτίθεται δημοκράτες σαν τον κουρασμένο της Ραφήνας.
Ο (κύριος) που αναφέρει ο Λιάγκας είναι ο Φαήλος
...τώρα ποιοι άλλοι συμπληρώνουν τα 5-6 ονόματα από το πλήθος των φασιστών που στεγάζονται στη ΝΔ μπορώ να απαριθμήσω ενδεικτικά μερικούς...Μπαλτάκος,Βορίδης,Άδωνις,Πλεύρης,Στύλιος,Μουρούτης,Λαζαρίδης,Δ.Σταμάτης.Μ.Αντωνίου(Καστοριάς),Φορτσάκης




Από το ΟΛΥΜΠΙΑ

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο Πρωινό μια συνομιλία που είχε στο παρελθόν με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε τα εξής:

«Κάποτε είχα βρεθεί σε μια κοινωνική εκδήλωση με τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ και εκτιμώ ότι ο ίδιος προσπάθησε πάρα πολύ ως πρωθυπουργός, μάτωσε, έχασε την όρασή του.

Με ρωτάει λοιπόν, «Ρε Γιώργο, εσύ που δεν είσαι στην πολιτική που μιλάς με την κοινωνία, αν σε ρώταγα τι θα με συμβούλευες να κάνω στη Νέα Δημοκρατία»;

Και του λέω «Αντώνη, διώξε τους φασίστες που έχεις μέσα, γιατί δεν έχεις κανέναν λόγο να έχεις φασίστες μέσα στο κόμμα σου». Μου λέει: «Αλήθεια; Ποιους λες»; Του λέω 5-6 ονόματα.
Είδα, λοιπόν, στην πορεία αυτά τα ονόματα πρώτη μούρη στη μαρκίζα. Ε, δεν είναι τυχαίο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει».

1 σχόλιο:

  1. Ο Τσίπρας δεν είναι γιος του αρχιεργολάβου της δικτατορίας, τι βλακείες για ακροδεξιούς μας τα πρήζετε συνέχεια εσείς οι Συριζαίοι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή