Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Η ΛΑΕ δεν έπιασε τον ...Αλέξη στον Πειραιά και έβριζε τους πολίτες (βίντεο)



Την πάτησε ο Λαφαζάνης αφού δεν πληροφορήθηκε έγκαιρα ότι ο Τσίπρας θα ήταν στην δεξαμενή Αθηνών.Ο λόγος της αποχής από τον Πειραιά ήταν φυσικά ο Σεραφείμ και όχι η ΛΑΕκή κατακραυγή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον Πειραιά η τελετή των υδάτων από τον Σεραφείμ έγινε παρουσία του δημάρχου Πέτρου Μώραλη, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη, του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου και άλλων.



Μάλλον τυχεροί στάθηκαν οι ΛΑΕκιστές που τα χρυσαύγουλα προθερμαίνονταν στο λιμάνι για να πιάσουν τον σταυρό...αλλιώς θα προθερμαίνονταν με δαύτους

16 σχόλια:

  1. Μα πόσο πιό χαμηλά θα πέσουν οι άθλιοι αποστάτες του Λαφαζαναρέικου σκυλολογιού?
    Τώρα που τους εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι παρασυρμένοι απο τα ριφιφί στα νομισματοκοπεία,τόσο ο αρχιαποστάτης θα πέφτει μέσα στα σκατά.
    Αλλωστε απο την αρχή εκεί είναι η θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:37 π.μ. είσαι πολύ δεξιός, ευρωλυγούρης και νεοφιλελεύθερος με το καλό η συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία όταν βγάλει αρχηγό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιoύς εγκαταλείπουν ποιοί; Στις δημοσκοπήσεις ο Τσιπρανδρέου έχει χάσει σε όλες πάνω απο 20 μονάδες ο Λαφαζάνης είναι στα ίδια ποσοστά κοντά στο 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.36 και 11.53
    Τι λές ρε ΛΑΕκιστή της κακιάς ώρας?
    Αποστάτες και παπαγαλάκια του λαφαζαναρέικου.Αυτό είστε τρομάρα σας.
    Εσάς δεν σας πέφτει λόγος με ποιόν θα συγκυβερνήσουμε,εσάς σας έστειλε ο λαός στα σκουπίδια της ιστορίας μια για πάντα.
    Καθήστε μαζί με το μητρικό ΚΚΕ,πάρτε το σταλινικό αριστερόμετρο στα ''καθαρά σας χέρια''και κλάφτε ομού κι αγαπημένα την μαύρη την μοίρα σας.
    Τα ίδια σκατά με δαύτους είστε.
    Υ.Γ Οι ονειρώξεις θα σε φάνε αποστάτη.Θυμάσαι?Μόλις δημιουργήθηκε το διασπαστικό έκτρωμα της ΛΑΕ,οι δημοσκόποι σας έδιναν....17%.Στην πορεία και προιόντος του χρόνου,πέσατε στο 10%,στο 8%,στο 5%,μέχρι που πήρατε τον πούλο και ησυχάσατε.
    Μην πιστεύεις τις δημοσκοπήσεις,θα φάς κι άλλη σφαλιάρα,πιό σβουριχτή τούτη την φορά.
    Τούτη την ώρα είναι ζήτημα αν είστε λίγο πιό πάνω απο....το ΚΚΕμλ και το ΜΛΚΚΕ!!!
    Υ.Γ 1.Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει αν ο μεγάλος αρχηγός σας εφίλησε και το χεράκι του τραγόπαπα δεσπότη Πειραιώς.
    Μήπως κάνει τίποτα ο Αγιος Πειραιώς και σας σώσει απο την κατρακύλα δηλαδή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:02 εσύ τι ψήφισες τον Ιανουάριο 2015 ο Τσιπρανδρέου έλεγε τότε πρώτη φορά αριστερά εσύ απο αυτά που γράφεις δείχνεις φασίστας που μισεί την αριστερά
    Ο Τσιπρανδρέου σαν κακό καχέκτυπο του Γιώργου Παπανδρέου μπορεί να πήρε 35% με 50% αποχή αλλά μην ξεχνάς οτι ο αυθεντικός Παπανδρέου είχε πάρει 45% χωρίς αποχή και τώρα 5 χρόνια μετά είναι σπίτι του. Ο Λαφαζάνης όταν έγιναν εκλογές ήταν κόμμα ενός μηνός κανένα κόμμα δεν έχει μπει βουλή εναν μήνα μόνο μετά απο όταν δημιουργήθηκε. Ο Τσιπρανδρέου το κακό καχέχτυπο του ΓΑΠ είναι και ανιψιός του Παττακού φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν τον πάρουν χαμπάρει οι αριστεροί που τον ψήφισαν; χα χα έχουν αρχίσει τα όργανα γι'αυτό δεν πήγε στον Πειραιά όπως κάνει κάθε πρωθυπουργός την ημέρα των φώτων φοβήθηκε μην τον λυντζάρουν πήγε στο Κολωνάκι και κάθησε σε μια γωνιά σα μαλάκας ούτε δηλώσεις δεν έκανε ο χουντικός Γερμανοτσολιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3.57
    Το διασπαστικό-προδοτικό έκτρωμα του Λαφαζάνη ήταν κόμμα πολλών χρόνων.Για πολλά-πολλά χρόνια το λεγόμενο αριστερό ρεύμα,υπήρξε κόμμα μέσα στο κόμμα.Το αναγνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες.Μόνο χθεσινοί δεν είσασταν στον Σύριζα.Φάνηκε μόλις ο άθλιος αρχιαποστάτης σαν έτοιμος απο καιρό,πήρε τις διερευνητικές εντολές και τις περιέφερε ο σιχαμένος για να σχηματίσει....κυβέρνηση.Τόσο ηλίθιος ήταν!! Οπότε αλλού τα μυξοκλάματα,όχι σε μάς που σας σιτίζαμε για χρόνια για να υπονομεύετε τον Σύριζα.
    Δεν μπορέσατε να πάρετε το κόμμα και η λύσσα σας είναι κατανοητή.Θα συνηθίσετε,υπομονή χρειάζεται.
    Ατυχές το παράδειγμά σου με τον ΓΑΠ και τα ποσοστά του.Ακριβώς το ίδιο λένε και οι ομόσταυλοι σας σταλινικοί του ΚΚΕ.Βέβαια αν τα ποσοστά του Σύριζα τα έπαιρνε η λεγόμενη ΛΑΕ και έβγαινε αυτή πρώτο κόμμα,(λέμε τώρα)δεν θα μιλούσες τώρα για ΓΑΠ και για αποχή 50%.!!!
    Αλήθεια που την είδες την αποχή 50%? Σιγά ρε αστροπελέκι μην ήταν....90% Τι διάολο νομίζεις πως κουβεντιάζεις με κανά άσχετο παιδάκι?
    Το μίσος σας προς τον Τσίπρα και τον Συριζα είναι τελικά κι αυτό που σας ανοίγει τον λάκκο και σας θάβει οριστικά.
    Υ.Γ.Εκτός απο ανηψιός του Παττακού ο ''Τσιπραντρέου'',είναι και ξάδελφος του Παπαδόπουλου,συμπέθερος του Ιωαννίδη,κουμπάρος του Γεωργαλά και...συννυφάδα του Μακαρέζου.
    Υ.Γ.1.Στον Πειραιά δεν πήγε ρε αποστάτη για να μειώσει τον τράγο μητροπολίτη Σεραφείμ (αυτόν που χαιρετά με γλοιώδη τρόπο)ο αρχιαποστάτης κοπρίτης αρχηγός σας,σχετικά με το Σύμφωνο Συμβίωσης.Σιγά μην ασχοληθεί ο Τσίπρας με το λαφαζαναρέικο ασκέρι,ή μην τρομάξει απο τις μαλακίες των χρυσαβγιτών και ΛΑΕκιστών περιπλανώμενων.
    Εχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί ο Τσίπρας απο το να ασχολείται με τ'αρ@@@ια του.
    Και σου είπα μην κάνεις προβλέψεις.Οι σφαλιάρες που θα φάτε απο τον λαό θα είναι συνεχείς και δυνατότερες απο αυτήν του Σεπτεβρίου.Δεν βάλατε μυαλό τον Σεπτέβρη.Αν ο λαός ήθελε μπολσεβίκους,Στάλιν,Μπέρια και εφόδους σε χειμερινά....νομισματοκοπεία,θα προτιμούσε το ορίτζιναλ σταλινικό μοντέλο και όχι το μαιμού κακέκτυπο του Λαφαζάνη και του Στρατούλη.
    Προς το παρόν,και όσο τα τα ΜΜΕ της διαπλοκής σας προματάρουν και σας προβάλλουν,εκμεταλλευτείτε το γιατί σε λίγο απο εξωπραγματική αριστερά θα καταντήσετε αόρατη.
    Υ.Γ.2.Ενα ήταν το λάθος του Τσίπρα.Που δεν σας πέταξε νωρίτερα με τις κλωτσιές απο το κόμμα και σας άφησε να αλωνίζετε ανενόχλητοι.Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
    Σημασία έχει πως το κόμμα καθάρισε απο τους αριστεριστές κοπρίτες.Αυτό μέτρησε στις εκλογές του Σεπτέβρη και το διασπαστικό μόρφωμα πήρε τον πούλο και έμεινε εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3.57 ποιός μας σίτιζε τόσα χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ; Ο ΣΥΡΙΖΑ ως το 2012 ήταν κόμμα καθαρά αριστερό κόμμα μετά εκτινάχθηκαν τα ποσοστά του επειδή πήρε το ΠΑΣΟΚ εσύ ως τότε τι ψήφιζες τον αυθεντικό Παπανδρέου ή την ψευτοαριστερή απομίμηση Τσιπρανδρέου που τελικά αποδείχθηκε οτι είναι και ανιψιός Παττακού; Πιάστηκες ψεύτης λοιπόν γιατί αν ψήφιζες απο πριν ΣΥΡΙΖΑ δε θα είχες τόσο μίσος στους αριστερούς ήρθες επισκέπτης απο το ΠΑΣΟΚ ή δε ξέρω απο που αλλού μπορεί και απο την ακροδεξιά και θες να μας βγεις απο πάνω. Ο Γερμανοτσολιάς ο αρχηγός σου τι έλεγε ρε δεν έλεγε οτι θα βάλει τις αγορές να χορέψουν πεντοζάλη, ο κοπρίτης, το φασιστόμουτρο μόνο για τους λαθρομετανάστες κράτησε τις υποσχέσεις του για την πρώτη φορά αριστερά; στους φτωχούς να τους τα πάρει όλα για να τα δώσει στους εφοπλιστές, στους βιομήχανους, στους εργολάβους και στους Πακιστανούς; είναι ηλίθιος καλά του είπε ο Κασιδιάρης είναι το μόνο που συμφωνώ μαζί του
    Στον Πειραιά δεν απείχε λόγω Σεραφείμ, θα τα άκουγε χοντρά επειδή θέλει να ξεπουλήσει τσάμπα το λιμάνι μπορεί να έτρωγε και τίποτα ανάποδες.
    Δεν μας πέταξε πιο νωρίς απο το κόμμα; Άν το έκανε δεν θα γινόταν πρωθυπουργός θα ψήφιζαν τον Σαμαρά που τουλάχιστον αυτός ήξερε πολύ καλύτερα να εφαρμόζει τα μνημόνια απο τον πανηλίθιο καταληψία Τσιπρανδρέου
    Ο λαός μπορεί να μην θέλει μπολσεβίκους,Στάλιν,Μπέρια και εφόδους σε χειμερινά....νομισματοκοπεία αλλά δεν θέλει ούτε ληστές της δημόσιας περιουσίας και απατεώνες πολιτικούς που κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια όπως ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ του Τσιπρανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ποιός είναι δεξιός και φασίστας φαίνεται με το πως εκφράζεται. Τσιπραντρέου,μαλάκας,χουντικός,γερμανοτσολιάς,Παττακός είναι εκφράσεις των ναζιστοσυμμοριτών χρυσάβγουλων που μισούν την Αριστερά και δεν έχουν καμμιά σχέση μαζί της.
    Οι Αριστεροί δεν χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις.Οσοι τις μετέρχονται ντροπιάζουν την Αριστερά και τους Αριστερούς.
    Αυτούς η Αριστερά τους ξερνάει απο τις τάξεις της σαν λογικό επακόλουθο.
    Εσύ ταυτίστηκες μαζί τους,χρησιμοποιείς το λεξιλόγιό τους και απέδειξες πως δεν σε συνδέει τίποτα με την Αριστερά.
    Ποτέ δεν σε συνέδεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.00
    Αστο κατάλαβα.
    Το λαθρομετανάστης σε πρόδωσε.
    Μόνο που έχεις μπερδέψει τα σάιτ.Εδώ δεν είναι χρυσαβγίτικο σάιτ ούτε ο Στόχος.
    Αν το λαφαζαναρέικο σκυλολόι με την λειψανδρία που το κατατρέχει,βρήκε στήριγμα και αποκούμπι στους αβγουλοκέφαλους ούγκανους,είναι κάτι που με προσπερνά.
    Για αποστάτες τους ήξερα.Πως θα πέσουν στο επίπεδο να ζητούν την βοήθεια των ναζί ειλικρινά δεν το περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:09 το λαθρομετανάστης το έγραψα σκόπιμα σα δόλωμα αλλά παραδέχομαι οτι ο Τσίπρας σε αυτούς συμπεριφέρθηκε πραγματικά σαν αριστερός σε όλα τα υπόλοιπα στάθηκε o yes men του Σόιμπλε και του Ομπάμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα Τσιπρανδρέου και ανιψιός του Παττακού απο που και ως που χρυσαυγίτικες εκφράσεις; Εμείς φταίμε που αν και μας τα είχαν πει τα παίρναμε στην πλάκα και τον ψηφίζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο τότε σας τα έλεγε ο Μιχαλολιάκος αλλά τον παίρνατε στην πλάκα και ψηφίζατε τον Τσίπρα.
    Τόσο μπούφοι είστε!!
    Στην δίκη της ναζιστοσυμμορίας πόσα σου δώκανε για να πάς ψευδομάρτυρας υπεράσπισης του δολοφόνου του Φύσσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ αν δεν το βρείς απο συριζαίο,θα το βρείς απο πακιστανό λαθρομετανάστη.
    Ρώτα τον κολλητό σου τον Κλασιδιάρη που τον δοκίμασε όσο βρισκόταν στη ψειρού.
    Ακόμα τον πονάει η σούφρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρικυμία στο κράνος έχεις απο τον Λαφαζάνη ξεκίνησες στην δίκη του Φύσσα κατέληξες, έχει πει ποτέ ο Λαφαζάνης οτι υποστηρίζει τον Ρουπακιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για δες ποιοί μιλάνε για φιλίες με φασίστες και Ναζί!!!
    Ο Καμμένος τι είναι ρεεεε;;;
    Αφήστε και τα άλλα του Τσίπρα, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή