Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Η προσωπική δυστυχία του κ. Κεγκέρογλου...



..πουλάει τσαμπουκά λόγω κομματικής νοοτροπίας.

Ο Κεγκέρογλου είναι ο ορισμός του πασόκου και όχι μια απλή καρικατούρα σοσιαλδημοκράτη.
Ο τόπος έχει ακόμη πολλούς ποτισμένους με αυτή την χρυσαυγίτικη νοοτροπία με την διαφορά ότι δεν βρίσκουν ακροατήριο.


  • Επαναλαμβάνω όμως, το πρόβλημα δεν είναι ότι τραμπουκίζει ή πουλά τσαμπουκά σε παράγοντες, αλλά ότι τον πουλούσε επί χρόνια απέναντι σε εκατομμύρια Ελλήνων, όταν εκείνος είχε την εξουσία και εκείνοι ανήμποροι αντιμετώπιζαν τις αποφάσεις του.




Candiot στο candianews.gr

Αφού με την υπογραφή του διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις, αφού έστειλε στην ανεργία και στην υποαπασχόληση εκατομμύρια Ελλήνων, αφού διέλυσε όποιες κοινωνικές δομές είχε αυτό το κράτος, ήλθε τώρα να το παίζει και τσαμπουκάς σε μια νέα live έκδοση. (δείτε)

Το πρόβλημα με τον κ. Κεγκέρογλου δεν είναι ότι πουλάει τσαμπουκά στη βουλή ή στα τηλεπαράθυρα. Άλλωστε αυτό τον ιδιότυπο τσαμπουκά τον είχε πάντοτε, όχι εξαιτίας σωματικών λόγων, αλλά κομματικής νοοτροπίας. Όταν, για παράδειγμα, ως γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ εισέβαλε στο γραφείο τότε αντιδημάρχου Ηρακλείου, τον έπιασε (ως γραμματέας, όχι ως μάγκας) από τον γιακά και του φώναζε να εγκαταλείψει τον Ασλάνη και να πάει με τον Κουράκη. Αν δεν θυμάται, ήταν το 2001 και ήταν ο (χαμηλών τόνων) Νίκος Ζερβάκης τότε αυτός που δέχτηκε την επίθεση. Και πολλοί ήταν οι αυτόπτες του τραμπουκισμού.

Επαναλαμβάνω όμως, το πρόβλημα δεν είναι ότι τραμπουκίζει ή πουλά τσαμπουκά σε παράγοντες, αλλά ότι τον πουλούσε επί χρόνια απέναντι σε εκατομμύρια Ελλήνων, όταν εκείνος είχε την εξουσία και εκείνοι ανήμποροι αντιμετώπιζαν τις αποφάσεις του.

Για τον ίδιο η μεγάλη προσωπική δυστυχία είναι ότι πλέον δεν είναι στα πράγματα, είναι εκπρόσωπος ενός από τα μικρότερα κόμματα, ακριβώς λόγω της συντριβής των λαϊκών στρωμάτων, ενώ φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ούτε τί έκανε, ούτε πόσο κακό έκανε... Κι από τιμωρός των δυστυχισμένων τόσα χρόνια, τελευταίως αυτοπροσδιορίζεται ένας πλαστός Δον Κιχώτης τους...

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχει φιλότιμο το λημοτάγαρο, ο παλιοξεγάνωτος τενεκές.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή