Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Για να μην θιχτεί το ΠΑΣΟΚ φυγάδευσε η Ντόρα τον Καραβέλα!!! (βίντεο)



Από ιδιαίτερη ευαισθησία να μην θίξει το ΠΑΣΟΚ η Ντόρα δεν τηλεφώνησε στον Δένδια ώστε να αποτραπεί η φυγή του Καραβέλα!!
Το δούλεμα πέφτει σύννεφο


  • Τι ισχυρίστηκε τότε η κ. Μπακογιάννη?
  • Ότι δεν τηλεφώνησε στον Νίκο Δένδια για να τον ενημερώσει, από«ιδιαίτερη ευαισθησία». Παρά μόνο έδωσε την εντολή να αποσταλεί σχετικό τηλεγράφημα, το οποίο, για κάποιον λόγο που ποτέ δεν μάθαμε, δεν απεστάλη.




Από το altsantiri

Η ΝΔ διαμαρτύρεται για την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης σχετικά με τη SIEMENS. Δεν είναι ανέκδοτο. Δεν είναι επιστημονική φαντασία, ούτε καν ιστορία ενός παράλληλου σύμπαντος. Είναι η αλήθεια, όσο κωμική κι αν ακούγεται. Παράλληλα, πηγές της Συγγρού τόνιζαν την ανάγκη για «πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης που δηλητηριάζει, χρόνια τώρα την πολιτική ζωή της χώρας».

Για κάποιον που δεν ξέρει ή δε θυμάται τίποτα για την υπόθεση και τα«μαύρα» ταμεία της γερμανικής εταιρείας, οι διαμαρτυρίες της ΝΔ θα φάνταζαν λογικές.

Για όλους τους υπόλοιπους, οι διαμαρτυρίες αυτές θυμίζουν εύλογα την περίφημη λαϊκή ρήση: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».


Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, παραθέτουμε την παρακάτω ιστορία:


Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Δένδιας ήταν αντίστοιχα υπουργοί Εξωτερικών και Δικαιοσύνης το 2009 όταν ο φυγόδικος για το σκάνδαλο Siemens, Χρήστος Καραβέλας, κατάφερε να διαφύγει «σαν κύριος» από τη χώρα για τη Λατινική Αμερική.

Τις ημέρες εκείνες είχε προκληθεί πολιτικός «σεισμός», με τις ευθύνες να βαραίνουν κυρίως τους δύο υπουργούς για την τραγική αυτή εξέλιξη.

Τι ισχυρίστηκε τότε η κ. Μπακογιάννη;


Ότι δεν τηλεφώνησε στον Νίκο Δένδια για να τον ενημερώσει, από«ιδιαίτερη ευαισθησία». Παρά μόνο έδωσε την εντολή να αποσταλεί σχετικό τηλεγράφημα, το οποίο, για κάποιον λόγο που ποτέ δεν μάθαμε, δεν απεστάλη.

Τι εννοούσε η κ. Μπακογιάννη όταν μιλούσε για «ιδιαίτερη ευαισθησία»; Θα το δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου