Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Ο Σαμαράς έπεφτε και ο ΔΟΛ υπέγραφε!


Αν μου δώσετε ένα δάνειο μερικών εκατομμυρίων όχι μόνο θα δώσω δουλειές αλλά θα φροντίσω και να σας το αποπληρώσω.
Η λύση είναι να δώσετε δάνεια σε νέους άφθαρτους ανθρώπους με ιδέες και μεράκι που θα απορροφήσουν τους εργαζόμενους-δέσμιους των επιχειρηματιών της διαπλοκής.
Το παλιό πρέπει να αλλάξει και αυτό θα γίνει μόνο αν βοηθηθεί το νέο και εγκαταλειφθεί το παλιό

Τα βιογραφικά σε αυτή την χώρα τα κατέχει μόνο το παλιό κατεστημένο και αυτό είπαμε να το αλλάξουμε.
Ο τόπος θέλει ανθρώπους με βιωματικά πτυχία


Για να μην μείνει άνεργη η κάθε Δεναξά θα πρέπει να ενεργήσει η κυβέρνηση...δηλαδή να δώσει θαλασσοδάνεια στα Μέγκα τους που θα τα πληρώνουμε εμείς

Όχι κυρία μου δεν φταίει η κυβέρνηση που ο εργοδότη σου τα έκανε μαντάρα.Η κυβέρνηση εκεί που πρέπει να ενεργήσει είναι να δημιουργηθούν νέες δουλειές και αν θέλεις την συμβουλή μου ψάξε να βρεις νέο εργοδότη η αν έχεις τα κότσια γίνε εσύ εργοδότης...εγώ πάντως δεν θα σε έπαιρνα για δουλειά γιατί δεν σε θεωρώ έγκυρη...χθες εσύ μετέδωσες ότι υπήρχαν όμηροι στην Νίκαια ενώ δεν υπήρχαν(η δουλειά σου ήταν να διασταυρώσεις τις πληροφορίες πράγμα που δεν το έκανες)

Από τις typologies.gr


Κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 96.749.561 ευρώ είχε εξασφαλίσει ο ΔΟΛ κατά τη «θητεία» της κυβέρνησης Αντ. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου, το οποίο υπεγράφη στις 25/8/2014 και ολοκληρώθηκε στις 19/12/2014, μόλις λίγες ημέρες πριν από την πτώση της συγκυβέρνησης.

Ομολογιούχοι δανειστές είναι κοινοπραξία δανειστριών τραπεζών και, όπως προέκυψε από τη συζήτηση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, με το ομολογιακό δάνειο η εταιρεία αναχρηματοδότησε το σύνολο σχεδόν του υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου και μακροπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού της και κάλυψε χρηματοδοτικές ανάγκες της σε κεφάλαιο κίνησης. Το δάνειο ήταν διάρκειας 10 ετών, σταθερού επιτοκίου ανά εκτοκιζόμενη περίοδο, όπως σημειώνεται στον οικονομικό απολογισμό του ΔΟΛ για τη χρήση 2015.

Στο ίδιο ομολογιακό δάνειο εντάχθηκαν και δανειακά κεφάλαια θυγατρικών εταιρειών του ΔΟΛ (Multimedia AE, ΔΟΛ Digital AE και STUDIO ATA AE), με ανάληψή τους από τον ΔΟΛ και πλήρη εξόφληση της αντίστοιχης υποχρέωσης των θυγατρικών εταιρειών.

Παράλληλα, κατά τη χρήση 2014 η ΔΟΛ ΑΕ είχε προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των εμπραγμάτως εξασφαλισμένων διμερών δανειακών συμβάσεων θυγατρικών της, με όρους αντίστοιχους με αυτούς του ομολογιακού δανείου. Ακόμη, μετά τη συγχώνευση της ΔΟΛ ΑΕ με τη «Σ. Π. Ψυχάρης Μέσα Ενημέρωσης», με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, η βραχυπρόθεσμη δανειακή υποχρέωση του ΔΟΛ ύψους 57,3 εκατ. ευρώ, πλέον δεδουλευμένων τόκων, αναδιαρθρώθηκε σε διμερές μακροπρόθεσμο κοινό ομολογιακό δάνειο, υποτελές στο κοινό ομολογιακό δάνειο των 96,7 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου