Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Οι εξουσιομανείς που αγανάκτησαν - του Νίκου Μωραΐτη



  • Η νέα γενιά Αγανακτισμένων των ΝΕΩΝ, του Πρώτου Θέματος, των Μουρουτοειδών του Διαδικτύου, του Πορτοσάλτε και του Παπαδημητρίου είναι η μάζα εκείνη που έχασε την εξουσία σαράντα χρόνων και δεν μπορεί να το χωρέσει το κεφάλι της.
  • Δεν αντέχουν να κρυφτούν. Δεν αντέχουν να περιμένουν να περάσει ο καιρός. Στον έναμιση χρόνο πάνω, δεν κρατιούνται. Δεν είναι πολιτική πράξη η συγκέντρωσή τους. Είναι η μαζική εκδήλωση ενός στερητικού συνδρόμου εξουσίας που μόνο με ψυχιατρικούς όρους μπορεί να ερμηνευτεί.


Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Προσωρινά ελεύθερος ο χρυσαυγίτης βιαστής από την Ιεραπετρα



  • πριν από ένα χρόνο ο ίδιος άνθρωπος βρισκόταν ακμαιότατος στο δικαστήριο υποστηρίζοντας πως «η έντονη εκγύμναση αυξάνει τη λίμπιντο των αθλητριών και η ερωτική πράξη αυξάνει τις επιδόσεις τους», αναφέροντας πως όλα είχαν γίνει με τη θέληση της αθλήτριάς του.
  • Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 3 ετών και 9 μηνών για τη διαπιστωμένη συμμετοχή του σε οργανωμένη επίθεση χρυσαυγιτών εις βάρος Πακιστανών μεταναστών στην περιοχή Βαϊνιά της Ιεράπετρας, τον Φεβρουάριο του 2013.


Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Μετά την αξιολόγηση! (εξαιρετικό)



Μια κοινωνία που έχει γαλουχηθεί με εθνικιστικές κορώνες θα πάψει να είναι κοινωνία
...και οι εθνικιστικές κορώνες δεν προήλθαν από τα χρυσαύγουλα αλλά από το κέντρο(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).

Αυτή η κυβέρνηση δεν άξιζε στους Έλληνες
Αρχίζω να πιστεύω στην θεϊκή επέμβαση καθώς δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...μας χρωστάει κάτι από πολύ πολύ παλιά και μας το ανταπέδωσε.

Όταν πατάς σε δυο βάρκες μοιραία θα βρεθείς στο κενό.
Αυτό που δεν μπορείς να κατανοήσεις είναι ότι τα δικά σου πόδια σπρώχνουν τις δυο βάρκες απομακρύνοντας την μια από την άλλη.
Εσύ ο ίδιος προκαλείς την πτώση σου στο κενό και όχι οι βάρκες

Εξαιρετικό το άρθρο του Σπύρου Κανιώρη.
Σπανίζουν οι φωνές λογικής τα τελευταία χρόνια και όταν αυτές υπάρχουν δεν χαίρουν της ανάλογης προβολής...αντίθετα με τις κραυγές που προβάλλονται μαζικά

  • Είναι σίγουρο ότι αυτοί που λεηλάτησαν την χώρα δεν μπορούν να την σώσουν! Έχουν όμως απύθμενο θράσος, ψευδολογούν και δυστυχώς τους ακολουθούν στις «ίντριγκές» τους, πολλοί θυμωμένοι! 
  • Ας περιμένουμε λίγο ακόμη λοιπόν, μιας και όλοι βαδίζουμε στο άγνωστο με λειψές θεωρίες, ηττημένοι από την βαρβαρότητα των παγκόσμιων αγορών, με τον σοσιαλισμό στην πράξη νεκρό και διερωτώμενοι αν μπορεί να υπάρξει ανθρώπινο σύστημα και για πόσο, χωρίς βαρβαρότητα! Το δικαιούται και η κυβέρνηση και η κοινωνία που πρέπει να ηρεμήσει και να σκεφτεί.
  • Πρέπει να βρεθούν νέες δουλειές, με νέες ιδέες και η ανάγκη μας αυτή μπορεί να αποβεί σωτήρια φτάνει να μην ακούμε τους μανιακούς, «δεξιούς ή αριστερούς», που καιροφυλακτούν και δηλητηριάζουν την σκέψη και την λογική! 


Mega και ΣΚΑΪ κινδυνεύουν με παραπομπή για τα δάνεια που έλαβαν



Αλήθεια αυτοί που τους έδωσαν τα δάνεια(είτε αυτοβούλως είτε κατόπιν εντολών...) κινδυνεύουν και αυτοί με παραπομπή και αν όχι γιατί?
Η κοινωνία θέλει να δει στο σκαμνί περισσότερο τους εντολείς και λιγότερο τους εντολοδόχους.

Ο Τσίπρας πουλάει τον Παρθενώνα!


Η υπολογίζουν τους Έλληνες πολύ ηλίθιους ή αποσκοπούν σε κάτι άλλο που δεν περνά από το μυαλό μας...η μπορεί και τα δυο μαζί.
Εγώ πιστεύω ότι ακόμη και αν θεωρούν τον λαό ηλίθιο αυτό που πραγματικά αποσκοπούν είναι να κουράσουν την κυβέρνηση χτυπώντας της στο αδύναμο σημείο(πληροφόρηση των πολιτών) και αφαιρώντας της το δυνατό της στοιχείο(το λαϊκό της έρεισμα)

  • η ανάπτυξη δεν έρχεται με ραντεβού, ούτε δια πρωθυπουργικής παραγγελίας, αλλά με ριζοσπαστικές κινήσεις κατά της διαφθοράς, της γραφειοκρατίας, και της παλαιοκομματικής φαυλότητας. Τις οποίες ακόμη δεν έχει αποτολμήσει η κυβερνώσα ριζοσπαστική Αριστερά.


Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Αυτός είναι ο μισθός του Καρανίκα μαζί με τις υπερωρίες (βίντεο)



Γράφει το Πρώτο ΑνάΘεμα ότι ο Καρανίκας παίρνει 10.000.
Έρχεται η διάψευση
Ωραία θα μου πεις
Όχι κύριοι δεν αρκεί η διάψευση,η δημοκρατία επιβάλει μήνυση.

Οι ρητορείες διασποράς πανικού, οι τεχνικές της ανασφάλειας και οι αλήθειες..



Γράφει ο Κλέαρχος Δημητριάδης


Η καθημερινότητα μας έχει καταντήσει ένα μείγμα από προβλέψεις καιρικών καταστροφών, από προφητείες βιβλικών κοσμογονιών και ναρκοπέδια από ρητορείες πανικού που επιδιώκουν να μας κρατάνε σε εγρήγορση μόνιμων επιφυλάξεων σε ότι καλό και αν γίνεται γύρω μας...
Ο φόβος, έτσι κι αλλιώς, φυλάει τα έρημα και η διατήρηση της δυσπιστίας στον κόσμο είναι η μοναδική πολεμίστρα που έχει απομείνει στους εχθρούς της κυβέρνησης για να νιώθουν ότι παραμένουν να κρατάνε τον έλεγχο...  
Πίσω, όμως, από την βρώμικη προπαγάνδα της διαστρέβλωσης κρύβεται η πραγματικότητα, οπότε είναι καιρός να καταρριφθούν και οι αντίστοιχοι μύθοι αυτών των ρητορειών...