Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Δίψα για προπαγάνδα από τα γνωστά (πλουραλιστικά) ΜΜΕ (βίντεο)


  • Τα iefimerida - Πρώτο Θέμα (και να μην χάσει η Ομάδα Αλήθειας) δημοσίευσαν απόσπασμα της κοινής συνέντευξης τύπου Τσίπρα-Ποροσένκο, στο οποίο ο Πρωθυπουργός αφήνει για ελάχιστα δευτερόλεπτα το βήμα για να... βάλει νερό στο ποτήρι του. Μάλιστα το αναπαράγει υπό τον τίτλο "Ο Τσίπρας παρατάει τον Ποροσένκο για να βάλει νερό". Όμως, την ίδια "πρωτοφανή" κίνηση έκανε λίγα λεπτά πριν και ο Ουκρανός Πρόεδρος, όπως φαίνεται στο απόσπασμα.

Στην δημοσιογραφία της γαλέρας δεν τους ενδιαφέρει να πληροφορήσουν τον πολίτη.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρει κλικς το (άρθρο) που τσαπατσούλικα ξεπετάνε στο σάιτ που προσλήφθηκαν λόγω γνωριμιών.
Το άρθρο στην συνέχεια θα αναπαραχθεί από πληθώρα τυχάρπαστων ιστοσελίδωνΒέβαια αυτός ο πλουραλιστικός στόλος από γαλέρες ποτέ δεν ασχολείται με τους αξιόπαστους σαν τον Κυριάκο
....ίσως γιατί τυγχάνει οι γαλέρες να έχουν πλήρωμα από ΔΑΠάκια...αυτά είναι τα αξιοκρατικά κριτήριά τους

aristeros aristeros

Τα iefimerida - Πρώτο Θέμα (και να μην χάσει η Ομάδα Αλήθειας) δημοσίευσαν απόσπασμα της κοινής συνέντευξης τύπου Τσίπρα-Ποροσένκο, στο οποίο ο Πρωθυπουργός αφήνει για ελάχιστα δευτερόλεπτα το βήμα για να... βάλει νερό στο ποτήρι του. Μάλιστα το αναπαράγει υπό τον τίτλο "Ο Τσίπρας παρατάει τον Ποροσένκο για να βάλει νερό". Όμως, την ίδια "πρωτοφανή" κίνηση έκανε λίγα λεπτά πριν και ο Ουκρανός Πρόεδρος, όπως φαίνεται στο απόσπασμα.

ΥΓ: Στην υγειά της αντικειμενικής δημοσιογραφίας!

1 σχόλιο: