Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Πλαστό λογότυπο της Κομισιόν χρησιμοποιεί η ΝΔ χωρίς νομικές συνέπειες




Η ΝΔ φτιάχνει,για προπαγανδιστικούς λόγους,ένα πινακάκι χρησιμοποιώντας αυθαίρετα στοιχεία αλλά κανείς δεν το δίνει σημασία.Πάνω στην απελπισία τους σκέφτηκαν να δώσουν κύρος στο πινακάκι βάζοντας του ένα πλαστό λογότυπο της Κομισιόν.

Θα κάνω την απλή ερώτηση στην Κομισιόν: Μπορώ να αναρτήσω ένα πινακάκι που έχω πρόχειρο με ένα ψεύτικο λογότυπο της Κομισιόν χωρίς να έχω νομικές συνέπειες?
Η αυθαιρεσία της ΝΔ αλλά και των fake news έχει φτάσει σε αυτόν τον βαθμό γιατί υπάρχει ανοχή, αφού και τα ελληνικά hoaxes προφανώς "ψάχνουν ακόμα αποδείξεις" όπως και με το Πρώτο Ψέμα.

Το καλύτερο είναι ότι πάνω στη μανία τους για προπαγάνδα επιβεβαιώνουν τις προθέσεις τους για "περικοπές δαπανών" αφού μέσα από τα "στατιστικά" τους δείχνουν πόσο προτιμούν τις περικοπές μισθών και συντάξεων από τους φόρους των εισοδημάτων τους.

Για την ιστορία το αρχικό πινακάκι φτιάχτηκε πέρυσι από τον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Δήμα:


Φέτος η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ ανέλαβε να προωθήσει το πινακάκι χρησιμοποιώντας το λογότυπο της Κομισιόν. Πιθανών την ιδέα να την είχε ο ίδιος ο Δήμας:

Στην συνέχεια το πήραν διάφοροι πολιτευτές της ΝΔ και φυσικά το διέδωσε και ο αντιπρόεδρος



Βέβαια η Κομισιόν διαψεύδει νίπτει τας χείρας της λέγοντας ότι αυτό δεν είναι το λογότυπό της...οπότε άνετα μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο καθένας μας διακινώντας ότι του καπνίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου