Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Καταρρίπτεται - «Φοίβος Δεληβοριάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κουτοπόνηρο κόμμα».


Δεν χρειάστηκε πολύ έρευνα για να καταρριφθεί ο τίτλος της εφημερίδας του Μαρινάκη...κάποιοι άλλοι μπορεί να το ερευνούν ακόμη για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι "ούτε καταρρίπτεται,ούτε μπορεί να επιβεβαιωθεί"
Αρκεί η ίδια η συνέντευξη του και τι δημοσίευσε ο ίδιος ο Φοίβος στον λογαριασμό του στο facebook

Το είπε θα μου πείτε.
Όχι όμως έτσι όπως βόλεψε τον συντάκτη του τίτλου.Είπε: "ΈΝΑ ΑΚΟΜΑ κουτοπόνηρο κόμμα παλιάς κοπής" που δεν βολεύει τον συντάκτη καθώς βάζει στο κάδρο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και ΚΚΕ.

Εγώ προσωπικά θα συμφωνήσω ότι το παλιό υπάρχει και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην επικοινωνιακή του πρακτική που δεν έχει απολύτως τίποτα το ριζοσπαστικό ...ας είναι καλά το "περιβάλλον" Τσίπρα   ...να μην αναφέρω ονόματα.όλοι μας τα ξέρουμε πλην του Αλέξη



...και η "αντικειμενική" εφημερίδα σου βάζει πρωτοσέλιδο τίτλο που εξυπηρετεί χοντροκομμένα την πολιτική γραμμή της.


Το επίμαχο σημείο της συνέντευξης:
«Το "Πρώτη Φορά Αριστερά" είναι ένα σύνθημα κενού περιεχομένου και από την αρχή ήταν, όπως τα περισσότερα συνθήματα. Γελάω πολύ με τους δεξιούς του facebook που εξομοιώνουν τον Τσίπρα με τον Στάλιν και τον Κιμ Γιονκ Ουν και τη σημερινή Ελλάδα με τη Σοβιετία, γελάω όμως και με τα χάλια της κυβέρνησής του, την ασάφεια, τις γενικεύσεις, τον μικροκομματισμό, τις συνεχείς επικλήσεις της ιδεολογίας προκειμένου να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Ενα ακόμα κουτοπόνηρο ελληνικό κόμμα παλιάς κοπής είναι, δυστυχώς, που απομονώνει τα έντιμά του πρόσωπα και προκρίνει τους καταφερτζήδες και τους κόλακες».

Τι έγραψε στο facebook:
"Δίνεις μια συνέντευξη δύο σελίδων όπου μιλάς σε δημοσιογράφο που εκτιμάς για τη δουλειά σου, αλλα και για τον Ντίλαν, τον Σαββόπουλο, το "Άξιον Εστί", τον Ρούφους Γουέινράιτ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, τα τάλεντ σόου, το γκρεμοτσακισμένο αλλά ανίκητο σύστημα, την μουσική σκηνή -όλα αυτά ειλικρινώς και όπως θα τα έλεγες σε φίλους σου- και η "αντικειμενική" εφημερίδα σου βάζει πρωτοσέλιδο τίτλο που εξυπηρετεί χοντροκομμένα την πολιτική γραμμή της.Σε άλλους μπορεί να αρέσει να χρησιμοποιούνται για τον ένα ή τον άλλο σκοπό. Εμένα μου προκαλεί ναυτία. Δεν θέλω να είμαι παράγων, φιλοκυβερνητικός ή αντικυβερνητικός.Θέλω να είμαι μόνο καλλιτέχνης, με μόνη εξουσία στο έργο μου και στην ελευθερία των απόψεών μου.
Και δεν ξέρω ποιος σέβεται λιγότερο την ελευθερία αυτή: ο στρατευμένος που τυφλωμένα την στοχοποιεί ή ο στρατηγός που κυνικά την χρησιμοποιεί για τους στόχους του; Χωρίς τον δεύτερο πάντως, δεν θα υπήρχε ο πρώτος"


Διαβάστε ποιος είναι υπεύθυνος για τον φέικ τίτλο των Νέων του Μαρινάκη στο e-tetradio.gr

Ξεχάστε τα ΝΕΑ που ξέρατε,τώρα συναγωνίζονται σε αξιοπιστία την Ελεύθερη Ώρα και τον ΓΑΒΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου