Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Αποχώρησε από την ΧΑ καταγγέλλοντας:“Με Μαρινάκη και Μητσοτάκη πλέον η ΧΑ”



Ετοιμάζει άραγε νέο κόμμα ο Κασιδιάρης ώστε να εκμεταλλευτεί την πιθανότατη καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για Μιχαλολιάκο και ΧΑ ?

Σε προηγούμενη ανάρτηση έχουμε αναδείξει την χρησιμοποίηση των ποδοσφαιρικών γηπέδων από την ΧΑ για την διάδοση των θέσεών της:Στα γήπεδα επενδύει για προπαγάνδα η Χρυσή Αυγή - Ποιο κόμμα στήριζε πριν και ποιο τώρα ο Μαρινάκης



Διαβάζουμε σήμερα στο jailgoldendawn.com

Νέες αποσκιρτήσεις εκδηλώνονται από τη Χρυσή Αυγή, με σκληρές μάλιστα εκφράσεις των αποχωρούντων. Ο πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Δημήτρης Σταθάκης αποχώρησε πρόσφατα από τη Χρυσή Αυγή, την οποία κατήγγειλε ότι έχει μετατραπεί σε υποχείριο “του Μαρινάκη, της Ντόρας και του Μητσοτάκη”.

Σε δημόσιες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του στο facebook, ο Σταθάκης μιλάει απαξιωτικά για την υπεράσπιση του γνωστού επιχειρηματία από τον βουλευτή Λαγό, ενώ δεν διστάζει να στραφεί και προσωπικά κατά του “Αρχηγού” της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.



Δ. Σταθάκης: “Για τα μάτια του Μαρινάκη ξεσπάθωσε ο Λαγός… μπορεί να είμαστε αφελείς και επιπόλαιοι… αλλά χρήσιμοι ηλίθιοι όχι…” 


“Με τον Μαρινάκη, την Ντόρα και το Μητσοτακέικο” η Χρυσή Αυγή.


Σκληρές εκφράσεις για τους εναπομείναντες πρώην συναγωνιστές στα Χανιά.

Ο Σταθάκης είχε επιλεγεί ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής στα Χανιά τον Μάιο του 2014, την περίοδο που ο Κασιδιάρης ηγήθηκε του προεκλογικού αγώνα με τον Μιχαλολιάκο στη φυλακή.

Στο μεταξύ, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που είχαν μεταφερθεί στη Λεωφόρο Σούδας (από την οδό Τζανακάκη) έκλεισαν εκ νέου, κατόπιν των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας. Η οργάνωση ανακοινώνει ως καινούργιο τόπο συνάντησης της τοπικής επιτροπής τις “Μουρνιές (παραπλεύρως νοσοκομείου Χανίων)”.

Διαβάζουμε στο luben.tv

Ο Σταθάκης είναι γεωπόνος και η υποψηφιότητά του είχε ανακοινωθεί με τυμπανοκρουσίες για τις περιφερειακές εκλογές το 2014  στο ξενοδοχείο Belvedere από την ίδια την οργάνωση, ενώ η θέση του ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στα Χανιά. Ο Σταθάκης είναι ο τελευταίος από μια σειρά στελεχών που έφυγαν από τη Χρυσή Αυγή το τελευταίο διάστημα. Μια ακόμη πρόσφατη αποχώρηση / ανεξαρτητοποίηση ήταν αυτή του Χρήστου Κιτσόπουλου, περιφερειακού συμβούλου της  περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Κιτσόπουλος είχε τη δικιά του εκδοχή σχετικά με το γιατί δεν ανήκει πλέον στη Χρυσή Αυγή, αλλά το κλίμα του τελευταίου διαστήματος και τα ισχυρά πλήγματα που έχει δεχτεί η Χρυσή Αυγή στο δικαστήριο δημιουργούν υποψίες πως διάφορα στελέχη θέλουν να πάρουν αποστάσεις από τη ναζιστική οργάνωση όσο προλαβαίνουν. Η πιο επιφανής αποχώρηση μέχρι στιγμής ήταν αυτή του Νίκου Μίχου, πρώην βουλευτή Ευβοίας. Παρότι ο Μίχος έβγαλε ολόκληρη διακήρυξη (ανορθόγραφα), τόσες αποχωρήσεις το τελευταίο διάστημα ενδέχεται και να μην είναι σύμπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου