Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Πυρήνες της Ξυλόσομπας.η προκηρυξη τους στον πιτσιρικο


Ανάληψη ευθύνης για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια δημοσιογράφων

Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα με εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια στα σπίτια πέντε δημοσιογράφων. Η προκήρυξη στάλθηκε στο mail του pitsirikos.net. Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:
Για να μην γράφουμε τα αυτονόητα, είμαστε κατά του βάρβαρου καπιταλισμού που οδηγεί όλο και περισσότερο κόσμο στην εξαθλίωση. Φόροι, αύξηση των τιμών, ιδιωτικοποιήσεις, ΔΝΤ και δεν συμμαζεύεται.
Οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι πρέπει να πληρώσουν όπως και τα σιχαμένα αφεντικά τους αλλά τα γκαζάκια στα σπίτια των συγκεκριμένων δημοσιογράφων τα βάλαμε για άλλο λόγο.
Αυτοί οι πέντε δημοσιογράφοι είναι μεροκαματιάρηδες άνθρωποι. Είναι κομμάτι του λαού.
Σκεφτήκαμε πως δεν θα έχουν χρήματα να βάλουν πετρέλαιο και θα κρυώνουν οι καημένοι.
Βάλαμε τα γκαζάκια στα σπίτια τους για να τους ζεστάνουμε. Να ζεσταθεί το κοκαλάκι τους.
Βέβαια, θα μπορούσαν να ζεσταθούνε με ξύλα αλλά θα ήταν κρίμα να κόψουν τα δέντρα που πονάνε όταν τα κόβεις γιατί έχουν αισθήματα κι αυτά.
Θα ζεστάνουμε πολλούς δημοσιογράφους φέτος. Αυτό ήταν μόνο η αρχή.
«Το σεξ είναι βρώμικο μόνο όταν δεν πλένεσαι» – Μαντόνα
Πυρήνες της Ξυλόσομπας
(Ευχαριστώ τους Πυρήνες της Ξυλόσομπας που έστειλαν την προκήρυξη σε εμένα αλλά, βρε παιδιά, από χτες κυκλοφορεί πάλι η Ελευθεροτυπία. Σε αυτούς έπρεπε να στείλετε την προκήρυξη, που έχουν και την αποκλειστικότητα στις προκηρύξεις. Να στηρίξετε και την κυκλοφορία της εφημερίδας. Πάντως, πολύ τσαπατσούλικη η προκήρυξη, όπως και το χτύπημα. Κάνει μπαμ πως είστε κυπατζήδες. Α ναι, και καταδικάζω τη βία.)
http://pitsirikos.net/2013/01/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου