Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Φώτο: Το μυστικό σχέδιο διαμελισμού της Συρίας σε χάρτη! Ο ρόλος Σαμαρά, Βενιζέλου και Μπόμπολά

Από χθες, προσπαθούμε να εξηγήσουμε γιατί Σαμαράς και Βενιζέλος, βιάστηκαν να εμπλέξουν την χώρα μας, στο σχέδιο επίθεσης των Αμερικανών εναντίον της Συρίας, ενώ ισχυρά συμμαχικά κράτη των ΗΠΑ, αρνούνται να συμμετάσχουν με αποκορύφωμα, την Βρετανία, της οποίας το κοινοβούλιο είπε να κάτσουν στα αβγά τους, και να μην μπλεχτούν.

Η αλήθεια είναι συγκλονιστική. Οι Αμερικάνοι, για την συμμετοχή της Ελλάδας, προσέφεραν κυριολεκτικά "γη και ύδωρ". Συγκεκριμένα προσέφεραν στην Ελλάδα, πάνω από το 50% της επικράτειας της Συρίας. 

Ο αρχικός ενθουσιασμός, Σαμαρά, Βενιζέλου, μετατράπηκε σε προβληματισμό, μιας και ξέρουν ότι σε λίγο καιρό δεν θα είναι στην εξουσία στην Ελλάδα, και δεν θα έχουν να κερδίσουν κάτι. Έτσι, προβάλλοντας το επιχείρημα, ότι τυχόν προσάρτηση μέρους της επικράτειας της Συρίας στην Ελληνική Επικράτεια, θα εκτροχίαζε το πρόγραμμα οικονομικής αναπροσαρμογής της χώρας, πρότειναν, το παρακάτω:

Ότι είναι να δοθεί στην Ελλάδα, να δοθεί προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον κοινό φίλο και σύμμαχο τους, Μπόμπολα! Οι Αμερικάνοι απάντησαν θετικά! Και χθες βράδυ σε συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Μπόμπολα, μοιράστηκε το κομμάτι της Συρίας που τους αντιστοιχούσε.  Και ιδού ο νέος χάρτης, της πρώην Συρίας


Αφού και οι τρεις συμπατριώτες μας θα έχουν εγκαταλείψει κακήν-κακώς την χώρα κυνηγημένοι από τον Ελληνικό λαό, θα μεταγκατασταθούν εκεί, και θα διοικούν τα κράτη τους.

Ο Μπόμπολας θα ονομάσει την χώρα του, Μπομπολιστάν

Ο Αντώνης Σαμαράς, μιας και δεν θα τα καταφέρει εδώ, εκεί θα ιδρύσει την "Νέα Ελλάδα"

Ο Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίας θα ονομάσει το κράτος του, Μιζεστάν!


Παρακαλούμε το Defence Net, όταν το δημοσιεύσει, να μας αναφέρει ως πηγή!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/08/blog-post_8287.html#ixzz2dTIFVt6T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου