Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Τσίπρας προς πασόκους: Καταλαβαίνετε τι σαχλαμάρες μας λέτε μέσα στην Βουλή?(βίντεο)




  • Αν λοιπόν ο στόχος μας και κάναμε μυστικά σχέδια και ξημεροβραδιαζόμασταν,ήμασταν συνωμότες,θέλαμε να βγάλουμε την χώρα από το ευρώ,παίρνοντας 62% γιατί δεν την βγάλαμε την χώρα από το ευρώ?
  • "Γιατί δεν μπορούσαμε,καταλαβαίνετε τι σαχλαμάρες μας λέτε μέσα στο κοινοβούλιο,είστε και σοβαροί άνθρωποι!Αφού δεν μπορούσαμε γιατί είχαμε αυτό το σχέδιο?



Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει αμφιβολία έχει συνταχθεί με την ακροδεξιά συνομωσιολογία και το επισημαίνει ο Τσίπρας στην Φώφη λέγοντας:
"Εσείς ειδικά κυρία Γεννηματά γιατί το κάνετε αυτό?Γιατί ακολουθείτε την ίδια γραμμή που ακολουθούσε ο Βενιζέλος?Έχει καμία προοπτική ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας όταν ταυτίζεται με τα πιο ακραία νεοφιλελεύθερα κέντρα στην Ευρώπη?Εσείς με ποια πλευρά είστε,με την πλευρά τον σοσιαλδημοκρατών και πρασίνων η με τους συντηρητικούς?"(στο 6:40 του βίντεο)

Στην αρχή της απάντησης του Πρωθυπουργού στην Φώφη τον ακούμε να λέει:

"Μας κατηγορείτε ότι είχαμε μυστικό σχέδιο για έξοδο της χώρας από το ευρώ.
Το σχεδιάζαμε σε κάποια μπουντρούμια μαζί με τον Βαρουφάκη και διάφορους άλλους επιτελείς.
Τότε γιατί δεν το εφαρμόσαμε κυρία Γεννηματά? Μπορείτε να μας το εξηγήσετε.
Καθ όλη την διάρκεια του δημοψηφίσματος εσείς και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης,όλα τα συστημικά ΜΜΕ,όλο το παλιό πολιτικό σύστημα,όλοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι,λέγατε ένα πράγμα:ότι το δημοψήφισμα ήταν ναι στο ευρώ η όχι στο ευρώ.
Αν λοιπόν ο στόχος μας και κάναμε μυστικά σχέδια και ξημεροβραδιαζόμασταν,ήμασταν συνωμότες,θέλαμε να βγάλουμε την χώρα από το ευρώ,παίρνοντας 62% γιατί δεν την βγάλαμε την χώρα από το ευρώ?
Εκείνη την στιγμή κάποιος πασόκος(μάλλον ο Γρηγοράκος) είπε ότι "δεν μπορούσατε" και προκαλεί το γέλιο του Αλέξη που απαντά: "Γιατί δεν μπορούσαμε,καταλαβαίνετε τι σαχλαμάρες μας λέτε μέσα στο κοινοβούλιο,είστε και σοβαροί άνθρωποι!Αφού δεν μπορούσαμε γιατί είχαμε αυτό το σχέδιο?

Δείτε το βίντεο(το επίμαχο σημείο είναι στο 0:45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου