Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής: Χαιρετίζουμε την απόφαση της κυβέρνησης για την παύση των εργασιών στις Σκουριές


«Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία της Β.Α. Χαλκιδικής, τους πολίτες του κινήματος αλλά και τους εργαζόμενους, από κοινού, με σύμπνοια, ομόνοια και αλληλοκατανόηση να βάλουν από σήμερα κι όλας, τις βάσεις για μια άλλου τύπου ανάπτυξη στον τόπο τους. Με σεβασμό στο περιβάλλον, στο δικαίωμα όλων στην εργασία, στην κοινωνική συνοχή»


Η ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής:


«Με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την απόφαση της κυβέρνησης για την παύση των εργασιών στις Σκουριές.

Μετά από τόσα χρόνια, οι αγώνες τόσο των πολιτών όλης της Ελλάδας - και όχι μόνο της Χαλκιδικής- όσο και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, για την περιβαλλοντική προστασία της Χαλκιδικής, την ισόρροπη ανάπτυξή της, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, δικαιώνονται. Το πρώτο μεγάλο βήμα για την οριστική κατάργηση της επέκτασης του εργοστασίου χρυσού στις Σκουριές έγινε και μάλιστα από την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς στη χώρα μας.

Ως Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, επίσης νιώθουμε δικαιωμένοι που συμβάλαμε τα μέγιστα σε αυτήν την απόφαση. Με ψυχραιμία, υπομονή, επιμονή, καθαρό μυαλό και προσήλωση στον στόχο μας. Κόντρα στην τεχνητή "ανυπομονησία", στις "Κασσάνδρες", την ανθρωποφαγία, την πολιτική μικροκομματική εκμετάλλευση. Η στιγμή δικαιώνει τους αγώνες των στελεχών μας - μελών της Ν.Ε, των δεκάδων μελών μας σε όλο το νομό, που με την συμμετοχή τους στις Επιτροπές Αγώνα έδωσαν επί τόσα χρόνια έναν δυνατό, δύσκολο και ιδιότυπο αγώνα. Δικαιωνόμαστε και σε κάτι ακόμα: Κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες, από αυτήν την κυβέρνηση - και με την στήριξή μας - μπορούν να εφαρμοσθούν πολιτικές προς όφελος της κοινωνίας.

Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία της Β.Α. Χαλκιδικής, τους πολίτες του κινήματος αλλά και τους εργαζόμενους, από κοινού, με σύμπνοια, ομόνοια και αλληλοκατανόηση να βάλουν από σήμερα κι όλας, τις βάσεις για μια άλλου τύπου ανάπτυξη στον τόπο τους. Με σεβασμό στο περιβάλλον, στο δικαίωμα όλων στην εργασία, στην κοινωνική συνοχή.

Ο Αγώνας όλων μας όμως, δεν πρέπει να σταματήσει εδώ. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και θα τα πετύχουμε όλοι μαζί, για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζουμε».

Από το LEFT 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου