Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αξιαγάπητε, σέξι και αμέτοχε Βαγγέλη, δεν αρκούν τα πηδήματα;



κρίμα που τα πτώματα των μικρών παιδιών δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί και την επιχειρηματολογία στους λόγους του κατά των (λαθρομεταναστών)



Candiot στο candianews.gr

Όλα τα προβλήματα του ανθρώπου ξεκινούν από την αντίληψή του ότι είναι ανώτερος έναντι άλλων ανθρώπων, ότι μπορεί να τους κοροϊδέψει, να χλευάσει επί της αντίληψης των άλλων.

Παρακολουθώντας τον "σέξι Βαγγέλη", κατά τους νεαρούς ΟΝΝΕΔίτες, στην ομιλία του χθες βράδυ στο Ηράκλειο, πραγματικά σκέφτηκα ότι την ελληνική φτώχεια την προκάλεσε ένα καθεστώς που επικρατεί δεκαετίες στη χώρα και έχει χαρακτηριστικό του ότι θεωρεί πως αποτελείται από ανθρώπους ενός ανώτερου είδους από εμάς τους απλούς θνητούς. Είναι πρωτίστως, δηλαδή, ένα πολιτισμικό και μορφωτικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας - δεν το διαπιστώνω ούτε το γράφω δημόσια πρώτη φορά- που οδήγησε και στην οικονομική χρεοκοπία.

Μάγκικα αστειάκια, για να γελάει το ακροατήριο. Συνειδητές παραπλανητικές αναφορές...

Ένας "αξιαγάπητος" (κατά την προσφώνηση της αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου (δείτε εδώ)) Βαγγέλας, απόλυτο αρσενικό και σέξι, κατά τους ΟΝΝΕΔίτες με τα ταμπούρλα (δείτε εδώ), έφτασε στο σημείο να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός μόνο και μόνο επειδή o Α. Σαμαράς τον έβαλε προσωρινό πρόεδρο, αλλά εκείνος έγινε μόνιμος! Μόνο και μόνο επειδή... είναι μάγκας. Και μάγκας, κατά τη μάγκικη αντίληψη, σημαίνει κάτι παραπάνω από μας τους υπόλοιπους τους μη χειροκροτητές του δηλαδή, κατά την αντίληψή του. Το είπε ο ίδιος πολλές φορές χτες στην ομιλία του. Οι παρασυρθέντες, κυρίως οι παρασυρθέντες από τον ΣΥΡΙΖΑ,πρέπει να μεταμεληθούν τώρα και να ψηφίσουν τη ΝΔ και τον Βαγγέλη, να βγει πρωθυπουργός!

Έλα μεγάλε, αξιαγάπητε και σέξι Βαγγέλα! Όποιος δεν σε ψήφισε ή δε σε ψηφίσει έχει παραπλανηθεί! Πολύ δημοκρατική αντίληψη, θα έλεγα, αλλά εδώ μιλάμε με άλλους όρους κι όχι όρους πολιτικής.

Δε με ενοχλεί στον Βαγγέλα ότι είναι γόνος ανθρώπων που στήριξαν με πάθος τους Γερμανούς κατακτητές. Αυτή, ας πούμε, ότι είναι η άσχημη κληρονομιά του.

Με ενοχλεί όμως ότι είναι ο εκπρόσωπος του συστήματος της καταστροφής, της σήψης και θέλει τώρα την επιστροφή, παραπλανώντας, με ωραίες κουβέντες περί της "παλικαριάς των Κρητικών" και περί της... ανάγκης να αποκτήσει η Ελλάδα... πρωθυπουργό από το Ηράκλειο! Τον ίδιο δηλαδή!

Με ενοχλεί ότι ο εκπρόσωπος του παλιού, του συστήματος της διαφθοράς και της καταστροφής, απευθυνόμενος σε ένα κόσμο μίλησε για εξαπατημένους, παραπλανημένους ακόμα και εξαγορασμένους ψηφοφόρους! Ναι, για εξαγορασμένους ψηφοφόρους μίλησε! Την αναφορά θα τη δείτε γύρω στο 5ο λεπτό του βίντεο που ανέβασε η ΝΔ στην επίσημη σελίδα της.

Βαριές κι ασήκωτες κουβέντες, Βαγγέλα...

Ή είσαι κι εσύ ένας αμέτοχος στο σεράι; Δεν ξέρεις τίποτα για το έγκλημα της παράταξής σου. Δεν ξέρεις για τις συμμαχίες και τις συνεργασίες ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που εξευτέλισαν τον τόπο και τον άνθρωπο. Θαρρείς πως επειδή πέρασαν 7 μήνες από την τελευταία ημέρα σας στην κυβερνητική εξουσία ξέχασαν οι άνθρωποι και νομίζουν πως ο ουρανός τούς έπεσε στο κεφάλι αυτό το διάστημα;

Ξαφνικά γέμισε ανέργους ο τόπος, ξαφνικά έκλεισαν τα μαγαζιά, ξαφνικά έφυγαν μετανάστες οι Έλληνες, ξαφνικά έγιναν αυτόχειρες, ξαφνικά ξεπουλιέται η Ελλάδα;

Αμέτοχε και αξιαγάπητε, σέξι Βαγγέλα, είπες κι ότι οι φόροι στους Έλληνες είχαν μειωθεί επί ΝΔ, είχαν αρχίσει να γίνονται επενδύσεις και να βρίσκουν δουλειά οι Έλληνες! Μάλλον δε ζούμε στον ίδιο... σέξι τόπο! Μιας όμως και μιλάς με όρους μάγκικους, να σου πω ότι νομίζεις πως μας δουλεύεις... Υποτιμάς τη νοημοσύνη, υποτιμάς τη μνήμη, υποτιμάς την αξιοπρέπεια...

Πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της αναξιοπρέπειας και της εξαθλίωσης ήσουν και είσαι... Αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα στη χώρα. Αυτό το παλιό, φθαρμένο, διεφθαρμένο, αυτό που επιχειρεί να ξαναγυρίσει.

Άφησε κατά μέρος τις εξαγορές και τις παραπλανήσεις των ψηφοφόρων. Μόνο για την αυτοκριτική αυτού του συστήματος θα ταίριαζαν, αμέτοχε και σέξι Βαγγέλα...

Κι οι Έλληνες ξέρουν καλά: όσα λάθη, ανοησίες, κωλοτούμπες κι αν έγιναν το τελευταίο 7μηνο, τίποτα δε συγκρίνεται με τη διαφθορά σας, την αλαζονεία σας, τη μαγκιά σας, τα πηδήματά σας στους Έλληνες, σέξι Βαγγέλα...

Στο κάτω - κάτω, εσείς 40 χρόνια κυβερνήσατε. Ιδιοκτήτες γίνατε; Οι άλλοι, μέσα σε 7 μήνες κρίθηκαν;

Κάνε μας τη χάρη, σέξι και αξιαγάπητε Βαγγέλα...



Δείτε και το βίντεο με την ομιλία του αμέτοχου Βαγγέλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου