Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Βίντεο:Οι τραμπουκισμοί του Κεφαλογιάννη σε πάνελ της ΕΡΤ... μια γεύση για το τι μας περιμένει




Ο ρόλος του συντονιστή είναι να μην επιτρέπει τους τραμπουκισμούς και όταν έχει στο πάνελ του φασισταριά σαν τον Κεφαλογιάννη αυτό είναι σιγουράκι.
Κρίμα για τον Χαρίτο που συνέχισε την εκπομπή με τον τραμπούκο.





Kατ. Μπρεγιάννη στην ΑΥΓΗ


Σε ένα απίστευτο κρεσέντο πολιτικής χυδαιότητας ο Μ. Κεφαλογιάννης ανάγκασε τον Π. Σκουρλέτη να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πάνελ της ΕΡΤ.




Με ένα χυδαίο υβρεολόγιο προσήρθε η Ν.Δ. σε έναν ούτε κατ' επίφαση πολιτικό διάλογο αποκάλεσε «μπαχαλάκηδες», «τρομοκράτες», παρομοίασε μέχρι και με τον «Μεταξά», ενώ ακάθεκτος παρά τις παραινέσεις του Π. Χαρίτου μίλαγε για «ανοησίες» «λαϊκισμό» και «αφέλειες» του ΣΥΡΙΖΑ. "Είστε απατεώνες και ψεύτες". Τα γνωστά «ντροπή» στο ΣΥΡΙΖΑ και «να ζητήσει συγγνώμη» ενώ κουνούσε απαξιωτικά το χέρι του ήταν το αποκορύφωμα.

Απτόητος ο Μ. Κεφαλογιάννης συνέχιζε ενώ η ένταση ανέβηκε μετά τον ισχυρισμό του ότι «το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα αφορά όλους» και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το ψήφισε. Ο Π. Σκουρλέτης κατήγγειλε ότι ο ισχυρισμός αυτός ήταν ψευδής γιατί αφορούσε μόνο 13 νομούς και όχι «όλους».

Αντέδρασε και η Λ. Κανέλλη που ήταν παρούσα και αφού ζήτησε να αναβληθεί η εκπομπή, είπε ότι για την ίδια θα είναι σαν να μην παραβρίσκεται στο πάνελ ο Μ. Κεφαλογιάννης.

Ακόμα και αυτή την ώρα 11:16 που συνεχίζεται η εκπομπή ο Μ. Κεφαλογιάννης συνεχίζει απτόητος επιτιθέμενος σε υψηλούς τόνους κατά δημοσιογράφου της εφημερίδας Το Χωνί και της κ. Κανέλλη του ΚΚΕ.

Τραμπουκισμοί Κεφαλογιάννη συνέχεια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου