Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Διαψεύδει τον Αλ Μητρόπουλο ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας αφήνοντας αιχμές για την ικανότητα του ως εργατολόγου



Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν όταν βγαίνοντας στο mega για να πει ότι θα αυτοκτονήσει ανέφερε ότι δεν έπρεπε το mega να του συμπεριφερθεί έτσι γιατί αυτός το στήριξε και τον κανάλι στήριξε τον ίδιο.
Έτσι είναι Μητρόπουλε αν η στήριξη δεν είναι ειλικρινής δεν είναι στήριξη αλλά σου σκάβουν τον τάφο όπως ακριβώς έκανες και εσύ γελοίε.
Δείτε προς το τέλος του βίντεο την ομολογία Μητρόπουλου





Από το altsantiri


Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο απορρίπτει το Υπουργείο Εργασίας τα όσα δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Μητρόπουλος σχετικά με τον νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων με τον γενικό γραμματέα, Ανδρέα Νεφελούδη να αφήνει σαφέστατες αιχμές για την επαγγελματική ικανότητα (ως εργατολόγου) του πρώην αντιπροέδρου της βουλής..

Ο κ. Νεφελούδης σημειώνει στην ανακοίνωσή του ότι «πουθενά ούτε στο σημείο του μνημονίου στο οποίο αναφέρεται (ν.4336 σελίδα 1020), ούτε γενικά, δεν υπάρχει καμία αναφορά για δήθεν ρήτρες (ιδιοκτησίας, απαρέγκλιτης εφαρμογής και απαγόρευσης διατύπωσης εναλλακτικού προγράμματος). Ίσα – ίσα στην τελευταία παράγραφο του εδαφίου του μνημονίου (ν.4336/ 15 σελ. 1021) αναφέρονται τα παρακάτω: “Οι θεσμοί θα λάβουν υπόψη τους άλλα διαρθρωτικά μέτρα παραμετρικού χαρακτήρα και ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ αποτελέσματος για το συνταξιοδοτικό σύστημα, σε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μέτρων που αναφέρθηκαν παραπάνω με την προϋπόθεση ότι αυτά θα είναι συγκεκριμένα και ποσοτικά μετρήσιμα σε επαρκή βαθμό και ότι ελλείψει αυτών, η βασική επιλογή είναι εκείνη που προσδιορίζεται παραπάνω”».

Επίσης συνεχίζοντας ο γενικός γραμματέας, ξεκαθαρίζει ότι «πουθενά δεν αναφέρεται ότι υφίσταται οποιαδήποτε σχέση μεταξύ της σύνταξης, της ιδιοκτησίας ή της ακίνητης περιουσίας του συνταξιοδοτούμενου, σε κανένα σημείο του μνημονίου και πολύ περισσότερο στα σημεία τα οποία, ψευδώς, επικαλείται ο “έγκριτος εργατολόγος»».

Τέλος ο κ. Νεφελούδης κατηγορεί τον κ. Μητρόπουλο ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις λόγω του αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια εξ αιτίας της δικαστικής εμπλοκής του και θέτει ως ελάχιστη υποχρέωσή του να ανακαλέσει όσα είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου