Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Δυο εκρήξεις στην Άγκυρα - Πάνω από 20 νεκροί διαδηλωτές (βίντεο)
Ο Ερντογάν θα κάνει το παν να τελειώσει και τα τελευταία ψήγματα δημοκρατίας στην Τουρκία.Θα αποσταθεροποιηθεί η περιοχή με απρόβλεπτες συνέπειες.Από το tribune.gr

Πρωτοφανής σφαγή στην Τουρκία, με τουλάχιστον 27 νεκρούς και τραυματίες, απόβομβιστική επίθεση που είχε στόχο αριστερούς που διαδήλωναν στην Άγκυρα για την ειρήνη μεταξύ Τούρκων και Κούρδων.

Το βίντεο είναι από τη στιγμή της έκρηξης. Όπως βλέπετε οι διαδηλωτές χορεύουν κάτι που θυμίζει σε ελληνικό πυρρίχιο και φωνάζουν συνθήματα. Ξαφνικά, πίσω τους (αριστερά στο πλάνο) η τρομερή έκρηξη.

Στο διαδίκτυο ανεξάρτητες ειδησεογραφικές πηγές έχουν αναρτήσει τις πρώτες φωτογραφίες από το μακελειό. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν γνωρίζουμε ποιοι βρίσκονται πίσω από την επίθεση. Ωστόσο, οι ύποπτοι δεν είναι πολλοί. Ή το έκαναν ακροδεξιοί Γκρίζοι Λύκοι, ή το έκαναν τζιχαντιστές, ή το παρακράτος του Ερντογάν.Όπως βλέπετε στις συγκλονιστικές εικόνες, νεκροί και τραυματίες είναι όλοι μαζί πεσμένοι στην άσφαλτο, ο ένας πάνω στον άλλον.