Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Εντοπίσθηκε, μετά την κατεπείγουσα ΕΔΕ, ο ένστολος ψευτόμαγκας που ντροπιάζει ολόκληρη κοινωνίαΜε τις ΕΔΕ δεν γίνετε τίποτα.Μόνο με την παύση τους από το σώμα θα βάλουν μυαλό τα υπόλοιπα χρυσαύγουλα που τα πληρώνουμε κι από πάνω.Ξέρετε υπάρχουν πολλοί άνεργοι που έχουν επίσης οικογένειες και μάλιστα είναι άνθρωποι και όχι ζώα σαν τον τύπο.


Από το ΚΟΚΚΙΝΟ


Εντοπίστηκε ο αστυνομικός που φαίνεται στις φωτογραφίεςτης ντροπής να κλοτσά πρόσφυγες στον καταυλισμό της Μόριας στη Μυτιλήνη, μετά την κατεπείγουσα διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης που διέταξε χτες το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός ανήκει σε διμοιρία που μετέβη στο νησί από την Αθήνα ενώ αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό μετά την κατεπείγουσα διοικητική έρευνα που διέταξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση.


Το περιστατικό κατέγραψε ο Saverio Serravezza και σύμφωνα με τον ίδιο συνέβη την ημέρα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του καγκελάριου της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν. Από την ΕΛ.ΑΣ ανακοινώθηκε ότι διατάχθηκε κατεπείγουσα διοικητική διερεύνηση για το συμβάν.