Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ιδιώνυμο πλημμέλημα τα συσσίτια και οι αιμοδοσίες «μόνο για Έλληνες»




Πρέπει να δοθούν νομικά εργαλεία να αντιμετωπιστεί ο φασισμός καθώς μέχρι τώρα η δικαιοσύνη αδυνατεί.Αλήθεια πως επιτρέπετε ακόμη να κάνει εκπομπές ο Χίος και να εκδίδεται το μακελειό του?


Από το LEFT


Με διάταξη του πολυνομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια για πρώτη φορά θεσπίζεται ιδιώνυμο πλημμέλημα για όσους διοργανώνουν συσσίτια ή αιμοδοσία αποκλείοντας συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων με ρατσιστικά κριτήρια.

Ο αποκλεισμός ομάδων ή ατόμων λόγω φυλής, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, κ.λπ., από συσσίτια ή άλλες παροχές, θα συνιστά πλέον προσβολή της τιμής του ατόμου που θίγεται και θα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος.

Για το θέμα αυτό ο κ. Παρασκευόπουλος, παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο, ανέφερε ότι ο αποκλεισμός είναι σαν να μην είναι κάποιος άνθρωπος, δηλαδή προσβάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Είναι σαν να μην αναγνωρίζεται η ανθρώπινη ιδιότητα, προσέθεσε.

Ακόμη, με το πολυνομοσχέδιο θεσπίζεται Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, που έχει ως αντικείμενο την χάραξη πολιτικών κατά του ρατσισμού, το συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών για την εναρμόνιση του δικαίου με διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανόνες και βέλτιστες πρακτικές και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών σε όλο το φάσμα της Διοίκησης με σκοπό την αποτελεσματικότερη προστασία ατόμων και ομάδων που στοχοποιούνται λόγω φυλής, χρώματος, θρησκείας, γενεαλογικών καταβολών, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου ή αναπηρίας.

2 σχόλια:

  1. Αλήθεια πως επιτρέπετε ακόμη να κάνει εκπομπές ο Χίος και να εκδίδεται το μακελειό του?
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ , ΡΟΥΦΙΑΝΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ,ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ .


    ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΟΛΑΤΣΙΟΥ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ

    Την ίδια ώρα που ο κομισάριος «δικαιοσύνης» της τριτομνημονιακής-κομμουνιστικής (με… ελαφροδεξιές πινελιές) συγκυβέρνησης των Αθηνών, ετοιμάζει νόμο που να απαγορεύει (!!!) τις ανθρωπιστικές προσφορές μόνο για Έλληνες που πλήττονται από παλιά και νέα Μνημόνια (διανομές τροφίμων, αιμοδοσίες, κ.λπ.), οι τελειωμένοι μπολσεβίκοι (και δεινοί φύλακες της βουλής, όταν ψηφίζονται τα αντιλαϊκά Μνημόνια της δυστυχίας μας), ετοιμάζουν ρατσιστική διανομή τροφίμων (για την ακρίβεια… κολατσιού –σιγά, θα… καταξοδευτείτε σύντροφοι!) μόνο για απρόσκλητους επισκέπτες. Ιδού:

    «Σε συγκέντρωση τροφίμων για πρόσφυγες και μετανάστες προχωρά η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση χυμών, κρουασάν και μπισκότων θα γίνεται με ευθύνη των Σωματείων, των Γυναικείων Συλλόγων και των Λαϊκών Επιτροπών. Θα παραδοθούν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, στη Γραμματεία του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 18 Νοέμβρη από τις 11 π.μ. ως τις 5 μ.μ. και θα μοιραστούν στους μετανάστες στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που βγαίνουν από τα καράβια…».

    Αλλά, τέτοια ήταν, τέτοια είναι και τέτοια θα παραμείνει η αριστερά! Μια ζωή στην υπηρεσία των ξένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή