Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Μυτιλήνη: εισβολή μελών του ΚΚΕ σε κατάληψη προσφύγων



Μετά το σεξιστικό παραλήρημα συνδικαλισταρά του ΚΚΕ στην Πάτρα έχουμε συνέχεια της επίδειξης δύναμης τον τελευταίο καιρό από το ΚΚΕ




Από provo.gr

Γύρω στα 30 άτομα μέλη του ΚΚΕ Mυτιλήνης γύρω στις 6 το απόγευμα μπούκαραν στην κατάληψη του Εργατικού Κέντρου Μυτιλήνης που είχε γίνει απο αλληλέγγυους προκειμένου να στεγαστούν οι πρόσφυγες. Στην κατάληψη εκείνη την ώρα υπήρχαν δύο αλληλέγγυοι. Τα μέλη του ΚΚΕ τους είπαν να αποχωρήσουν κι ότι απο δω και πέρα εκείνοι θα διαχειρίζονται τον χώρο.

Οι αλληλέγγυοι αντιστάθηκαν και οι ΚΚΕδες τους χτύπησαν και τους έβγαλαν έξω απο την κατάληψη. Κόσμος αναγκάστηκε να φύγει από παράθυρο. Εκείνη την στιγμή μέσα στο κτήριο υπήρχαν αρκετές οικογένειες προσφύγων που είχαν βρεί ζεστασιά και στέγη στο συγκεκριμένο χωρο κι έγιναν μάρτυρες αυτού του συμβάντος με αποτέλεσμα να φοβηθούν καθώς δεν καταλάβαιναν γιατί αυτοι οι άνθρωποι με τα κράνη και τα παλούκια επιτέθηκαν στους αλληλέγγυους που τους είχαν βοηθήσει.

Αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες και Α/Α άρχισαν να μαζεύονται έξω απο το κτήριο όπου επικρατεί ένταση μέχρι και τώρα. Μέλη του ΚΚΕ βρίσκονται στην πόρτα με τα παλούκια πίσω απο την πόρτα να μην φαίνονται και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΚΕ κάθονται περιμέτρικά του κτηρίου επιβλέποντας. Αυγά και σκουπίδια πετάχτηκαν στους ΚΚΕδες από αλληλέγγυους στους πρόσφυγες στο Εργατικό Κέντρο.



Οι πρόσφυγες ουσιαστικά εκδιώχθηκαν εξαιτίας της βίαιης εισβολής του ΚΚΕ και αυτή την στιγμή αποχωρούν και οι τελευταίες οικογένειες. Να σημειωθεί πως το κτήριο δεν χρησιμοποιείται παρά μόνο για την αποθήκευση υλικων και δεν έχει καν ρεύμα.



Αλληλέγγυοι παραμένουν στο σημείο, η κατάσταση εξελίσσεται ακόμη. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ενημερώσουμε το πόστ…

1 σχόλιο:

  1. Εμετός.Το σταλινικό έκτρωμα δεν ξεχνάει τον ρόλο του σαν πέμπτη φάλαγγα μέσα στα κινήματα.
    Οι τραμπούκοι ροπαλοφόροι του Κουτσούμπα και της Λιάνας έδωσαν πάλι τα διεπιστευτήρια τους στο σύστημα.
    Δυστυχώς δεν τροφοδοτούν μόνο οι της Ν.Δ του Πασοκ του Ποταμιού με αέρα τα πανιά της ναζιστικής συμμορίας.
    Υπάρχουν κάτι καλόπαιδα που παριστάνουν τους κομμουνιστές που φυσάνε δυνατότερα απο όλους.
    Και πάλι αίσχος για τα σταλινικά καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή