Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε γιατί ο Ντινόπουλος (πληρώνει) τα δώρα της Δούρου σε σχολεία και σε ιδρύματα


Φυσικά ελάχιστοι ξέρουν ότι ο Ντινόπουλος καταδικάστηκε με πρόστιμο 60.000 ευρώ για την βρωμιά που διακίνησε εναντίον της Ρένας...αντίθετα σε όλους έχει αποτυπωθεί ότι η Δούρου ήταν συνεργάτιδα του Τσοχατζόπουλου.
Αργύρη ευχαριστούμε...

Όπως ανακοινώθηκε, αγοράστηκαν με την αποζημίωση που κατέβαλε στην περιφερειάρχη Αττικής ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, ύστερα από την καταδίκη του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.



Από την Εφημερίδα των Συντακτών


Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακούστηκαν σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς μαθητές από τα μουσικά σχολεία Ιλίου, Παλλήνης και το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες είπαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Τήνο, την Αστυπάλαια, τη Μύκονο, την Πελοπόννησο στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία τους ευχήθηκε και προσέφερε κεράσματα και δώρα.

Η περιφερειάρχης επισκέφθηκε σήμερα το 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών στο Ολυμπιακό χωριό, και χθες το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, όπου παρακολούθησε τη γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές και τους μοίρασε δώρα.

Τα δώρα αυτά και όσα άλλα μοιράσει η Ρένα Δούρου κατά τις επισκέψεις της σε σχολεία και ιδρύματα της Αττικής, δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας.

Όπως ανακοινώθηκε, αγοράστηκαν με την αποζημίωση που κατέβαλε στην περιφερειάρχη Αττικής ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, ύστερα από την καταδίκη του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.


1 σχόλιο:

  1. Ήταν υβριστής και πλήρωσε το μάρμαρο, τουλάχιστον έπιασαν τόπο το χρήματα του κ. Ντινόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή