Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Το κοινό κανάλι στο youtube του Άδωνι με τη Χρυσή Αυγή



θα το πω για πολλοστή φορά και μετά λόγου γνώσεως .
Πολλά προφίλ που προωθούσαν την ΧΑ προέρχονταν από την ΝΔ του Σαμαρά.
Δεν ήταν απλή συμπάθεια δεξιών προς τα αδελφάκια τους της ΧΑ αλλά ήταν εντολή του επιτελείου Σαμαρά.
Αυτά τα προφίλς είχαν επιφορτιστεί με τον σχολιασμό σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και με συγκεκριμένο ωράριο



Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο του Gerogriniaris


Από το altsantiri.gr

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, «έκλεισε το μάτι», σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη στη Χρυσή Αυγή επειδή είπε: «Στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι», με αφορμή την επικείμενη ψήφιση του εκλογικού νόμου.

«Δεν υπάρχουν είπε ο ΠτΒ ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι, κλείνοντας το μάτι στην ΧΑ για τον εκλογικό νόμο…πόσο πιο κάτω;», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για ένα tweet που προκαλεί μόνο γέλιο (εκτός φυσικά των λογαριασμών αναλώνονται σε retweet του Άδωνη Γεωργιάδη), αν λάβει κανείς υπόψη πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και η Χρυσή Αυγή είχαν κοινό «κανάλι» προπαγάνδας στο youtube.

Η αποκάλυψη έγινε το 2012 στο αγαπημένο κοινωνικό δίκτυο του κ. Γεωργιάδη, από τον χρήστη gerogriniaris, ο οποίος απέδειξε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει σχέση (άμεση ή έμμεση, δεν έχει σημασία) με τον χρήστη evonymos, ο οποίος δεν κρύβει τα ρατσιστικά και ακροδεξιά του αισθήματα. Στο συγκεκριμένο κανάλι του youtube ανέβαιναν εκτός από τις ομιλίες του βουλευτή Γεωργιάδη και προπαγανδιστικά βίντεο της Χρυσής Αυγής.

Παρά τις πιέσεις χρηστών να απαντήσει, ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε πως «πρόκειται για έναν απλό εθελοντή που καθαρά με δική του πρωτοβουλία και αυτόνομα ανεβάζει τα βίντεο που αυτός θέλει».


«Μόνο που σε μία τουλάχιστον περίπτωση και μέσα στη βιασύνη του ο Γεωργιάδης καρφώθηκε», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο blog του ο gerogriniaris.

«Όταν η ΕΤ3 είχε μία εκπομπή για την βίαιη καταστολή απεργίας στην τότε Σοβιετική Ένωση μέσα στον ενθουσιασμό του έγραψε «Εντός της ημέρας θα ανεβάσω εδώ το ντοκιμαντέρ για το πώς αντιμετώπισε η Σοβιετική Κυβέρνηση (δηλ οι κομμουνιστές), την πρώτη απεργία που >> >>έγινε σε Σοβιετικό εργοστάσιο. Αν δεν το έχετε δει, χάνετε!».

Λίγο αργότερα το βίντεο αυτό ήταν αναρτημένο στο κανάλι του evonymos μαζί φυσικά με άλλα του Γεωργιάδη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.



Με άλλα λόγια ο Γεωργιάδης έγραψε «ανεβάζω» ένα βίντεο και μετά από λίγο αυτό «ανέβηκε» στο «evonymos», με το οποίο ο Γεωργιάδης σκίζει τα ιμάτιά του πως δεν έχει καμία ιδιαίτερη σχέση πέραν του πολιτικού-θαυμαστή.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, κατηγορεί την κυβέρνηση για «κλείσιμο του ματιού» στο ναζιστικό κόμμα, Χρυσή Αυγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου