Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Αν δεν ξηλωθεί έγκαιρα το πουλόβερ, ο σκόρος θα φάει εσάς...


«Δεν έχω υπομονή για όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου.Δεν έχω πια τη διάθεση να αρέσω σε όσους δεν αρέσω, να αγαπάω αυτούς που δεν με αγαπάνε και να χαμογελάω σε αυτούς που δεν μου χαμογελάνε.Δεν έχω υπομονή για κάποια πράγματα, όχι επειδή έχω γίνει υπεροπτική, αλλά επειδή έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου όπου δεν μπορώ να χάνω χρόνο με ότι με δυσαρεστεί, ή με πληγώνει. Δεν έχω υπομονή για τον κυνισμό, για την υπερβολική κριτική και τις απαιτήσεις οποιασδήποτε φύσης.Και πάνω από όλα δεν έχω υπομονή για όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου». -Μέριλ Στριπ

Επειδή γίνονται πολλά τελευταία και το παιχνίδι σκληραίνει ολοένα, συνήθως από μένα τ ακούνε όσοι μασάνε με την πλύση εγκεφάλου και πλακώνουν την αφιλτράριστη γκρίνια... σήμερα, για πρώτη φορά, θα τ ακούσει ο Σύριζα και θα τ ακούσει άσχημα, για το καλό όλων μας...



Αγαπητοί σύντροφοι...


  • Ως πότε πιστεύετε πως το βάρος της ενημέρωσης θα πέφτει επάνω μας και όχι στα στελέχη σας..? 
  • Ως πότε πιστεύετε ότι θα κρατάνε τα επιχειρήματα του τύπου ¨τα βρήκαμε μπαστούνια και όλα είναι δύσκολα να γίνουν"...? 
  • Ως πότε πιστεύετε πως θα συνεχίσουν να μένουν ατιμώρητοι οι δολοφόνοι του Φύσσα, οι δολοφόνοι του κράτους και οι δολοφόνοι των ζωών μας...? 
  • Ως πότε πιστεύετε πως θα παραμένει απυρόβλητη η διαπλοκή που λύνει και δένει...? 
  • Ως πότε θα παραχαϊδεύονται οι κάστες των υψηλόβαθμων στελεχών του δημοσίου και οι φατρίες των ιδιωτών με τις πολυεθνικές τους και τις επιχειρησάρες τους που έχουν κάνει το παρακράτος Βατικανό και που κανένας "φτωχός παρακατιανός" δεν τολμά να εισχωρήσει...? 
  • Ως πότε θα συνεχίσει να κάνει κουμάντο το περίφημο "παλιό" μέσα από τον κάθε Ταγματάρχη στην ίδια την ΕΡΤ, τον κάθε Εφήμερο μέσα στο ίδιο το Κόκκινο και φυσικά μέσα από τον κάθε Μπογδάνο, Πορτοσάλτε ή Πρετεντέρη του κάθε καταχρεωμένου ΜΜΕ που ποτέ δεν τιμωρείται αλλά παραμένει ελεύθερο να κάνει όση προπαγάνδα θέλει και ας μην μπω στον κόπο να θίξω το θέμα για τα περίφημα sites του κάθε Χίου που δρουν ανενόχλητα...? 
  • Ως πότε θα παραμένει να λειτουργεί η περίφημη "Δικαιοσύνη" με τα δύο μέτρα και τα πέντε σταθμά...? 
Πότε ακριβώς θα μάθετε πως τα πάντα σ αυτή τη ζωή είναι ένα πάρε - δώσε και πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται...?

Όταν θα έχει περάσει ο χρόνος και θα έχουν οι μισοί κουραστεί να πείθουν για το αυτονόητο χωρίς τη δική σας βοήθεια ή όταν οι άλλοι μισοί θα έχουν πια πεισθεί πως όλοι ίδιοι είναι, αφού κανείς σας δεν θα έχει μπει στον κόπο να αποδείξει το αντίθετο...?


  • Γιατί κανείς σας δεν βγήκε να ενημερώσει τον κόσμο για τις αλλαγές που έγιναν, πότε θα γινόντουσαν και τι σημαίνουν αυτές...? 
  • Γιατί κανένας σας δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει στον κόσμο αναλυτικά ποιες περικοπές έγιναν, που, σε ποιους και τι σημαίνουν αυτές...? 
  • Γιατί κανένας σας δεν άφησε ποτέ έστω να διαρρεύσει ότι έγιναν και αυξήσεις σε χαμηλότερες συντάξεις και μισθούς, όπως έγιναν και φορολογικές μειώσεις σε χαμηλότερα εισοδήματα, ενώ ακούγονται μόνο τα "ψαλίδια" και οι φόροι με κάθε μορφής κοσμογονία...?
  • Γιατί κανένας σας δεν τόνισε ποτέ ότι έγινε μείωση κατά 15% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ σε όσους πληρώνουν εμπρόθεσμα ή έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους?
  • Και μην μου πείτε "τα έχουμε πει" γιατί το γνωρίζετε πολύ καλά πως τα λόγια σας καίγονται μέσα από τη φωτιά που παίρνουν κάθε μέρα τα δελτία ειδήσεων εναντίον σας.., τη φωτιά που ΕΣΕΙΣ επιτρέπετε να θεριεύει...
  • Γιατί δεν βγαίνετε να πείτε τι κινήσεις έχετε κάνει μέχρι τώρα, τι έχει βγει από αυτές και τι προοπτικές υπάρχουν, απλά και μόνο για να γνωρίζει ο κόσμος τις αλήθειες, το χρωστάτε στον κόσμο να τον ενημερώνετε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

Εσείς βγαίνετε στα πάνελς μόνο για να πλακώνεστε κάνοντας δημόσιες σχέσεις, σίγουρα όχι για να ενημερώνετε και αν αυτό νομίζετε, κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να το ξαναδείτε...

Κοιτάξτε, εμείς ως πολίτες δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βγάζουμε τη δική σας δουλειά στην καθημερινότητα μας, το κάνουμε γιατί το πιστεύουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε, ωστόσο αν εσείς δεν αποφασίσετε να μας βοηθήσετε θα σταματούσε κι εμείς να το κάνουμε και ότι παρανάλωμα θέλει μετά ας γίνει...

Δεν γκρινιάζω, τραβάω αυτιά, δεν έφερα την καταστροφή, χτυπάω καμπανάκια... Ακούστε τα...!
Παίδες, μας έχει πάρει σβάρνα η παραπληροφόρηση και μας χτυπάει κάτω σαν χταπόδια, κοιτάξτε τι θα κάνετε με την οργάνωση που υστερείτε επικίνδυνα...

Δεν είναι αργά, αλλά δεν είναι πια νωρίς και σίγουρα δεν είναι ΠΙΑ τόσο νωρίς όσο πιστεύετε για να χαζεύετε απτόητοι τις εξελίξεις που περνούν από δίπλα σας, μην πω που τρέχουν μπροστά σας... Βγείτε από το λήθαργο του παράλληλου σύμπαντος της αφάνειας του 3.5% και αφού δεν ξέρετε να προηγείστε, αρχίστε να τρέχετε τουλάχιστον δίπλα σ αυτές.., ξεκινήστε να ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΧΘΕΣ...!
Ο κόσμος χρειάζεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και πέντε ΗΘΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από πέντε ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...

Βγάλτε το πουλόβερ από το ντουλάπι και ξηλώστε το χθες!, αλλιώς δουλειά δεν γίνεται και ο σκόρος θα φάει εσάς...

ΑΝ θέλετε, αν ΔΕΝ θέλετε, να μας το πείτε, αλλιώς οργανωθείτε και ΚΑΝΤΕ ΤΟ... 
Κι εμείς εδώ θα είμαστε..., δίπλα σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου