Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Συγγνώμη κάναμε λάθος για τον Σπίρτζη...παραπλανήθηκε!! η εκπρόσωπος του τάφου Παναγιωταρέα


Δυστυχώς αυτά τα "τέρατα" και ακόμη χειρότερα διαδίδουν με ευκολία οι πολιτευτές της ΝΔ παντού(ακόμη και στο ελληνικό κοινοβούλιο).
Το χειρότερο είναι ότι βρίσκουν ακροατήριο που τους πιστεύει αντί να τους πει "τι λες ρε μπιπ!!".
Ας ελπίσουμε ότι η κοινωνία θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα αποκτήσει δικιά της κριτική σκέψη κόντρα στον καταιγισμό της υπερπληροφόρησης αλλιώς θα έχουμε καταστροφικά αποτελέσματα

Διαβάστε για την εποχή που η Παναγιωταρέα ήταν λογοκριτής στην ΕΡΤ:αννα παναγιωταρεα,for ever and never!!απολαυστικο
Διαβάστε επίσης:Γράμμα στην Άννα Παναγιωταρέα - Παναγιωταρέας το ανάγνωσμα

Βέβαια αν πραγματικά μετάνοιωσε για το δημοσίευμα ο Ελεύθερος Τύπος θα έπρεπε όχι μόνο να διαψεύσει αλλά και να διαγράψει το επίμαχο άρθρο...πράγμα που δεν το έκανε(δείτε ΕΔΩ)

Από το Κουτί της Πανδώρας


Η «γνωστή» Άννα Παναγιωταρέα ξαναχτύπησε όταν πριν δύο εβδομάδες έγραψε στον Ελεύθερο Τύπο άρθρο με τίτλο «Η Χώρα Πεθαίνει» όπου ισχυριζόταν ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει χρήματα στο εξωτερικό.

Σήμερα η εφημερίδα αναγκάστηκε να διαψεύσει και να… αδειάσει τη δημοσιογράφο του αποκαθιστώντας την αλήθεια για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Διαβάστε την αποκατάσταση του δημοσιεύματος

«Αποκαθιστούμε την αλήθεια για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ.Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με δημοσίευμα της 17ης Ιουλίου 2016, στη μόνιμη στήλη της δημοσιογράφου- συντάκτριας Αννας Παναγιωταρέα, με τίτλο «Η χώρα πεθαίνει...».

Ειδικότερα, είναι αναληθής και ανυπόστατος ο ισχυρισμός του άρθρου ότι ο υπουργός κ. Σπίρτζης διατηρεί καταθέσεις στο εξωτερικό. Δεν προκύπτει από οποιαδήποτε πηγή ή άλλο στοιχείο ότι ο κ.Σπίρτζης διατηρούσε ή διατηρεί καταθέσεις σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα στο εξωτερικό. Η συντάκτρια του άρθρου προφανώς παραπλανήθηκε από λανθασμένες πληροφορίες και αναξιόπιστες πηγές. Συνεπώς και ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος περί δήθεν έλλειψης εμπιστοσύνης του υπουργού στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ή την εθνική οικονομία δεν έχει αληθεί βάση.

Αναγνωρίζουμε οτι η συντάκτρια δεν είχε αξιόπιστα και ικανά στοιχεία προκειμένου να διαδώσει, διά του δημοσιεύματος, τους ανωτέρω ισχυρισμούς.
Σε κάθε περίπτωση, η ιδιοκτησία της εφημερίδας δεν συντάσσεται με το επίμαχο δημοσίευμα, σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του κ.Σπίρτζη.

Τέλος, δηλώνουμε ότι δεν υπήρξε πρόθεση εξύβρισης ή δυσφήμησης, αλλά αντιθέτως, σεβόμαστε και τιμούμε απόλυτα την προσωπική, την επαγγελματική και την πολιτική διαδρομή του κ. Χρήστου Σπίρτζη».