Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Όταν τα Μουρουτο-τρολ αρχίζουν καμπάνια στήριξης Βενιζέλου - Λοβέρδου.





Η ομάδα προπαγάνδας της ΝΔ που δημιουργήθηκε από τον Σαμαρά και ελέγχονταν από τον Μουρούτη πιθανολογώ ότι τώρα ελέγχεται από το Άδωνι
Αυτή η ομάδα εδώ και πολύ καιρό αναμεταδίδει και τις θέσεις Λοβέρδου-Βενιζέλου όμως αυτό που εύκολα παρατηρεί κάποιος είναι ότι και πολλά προφίλ πασόκων αναμεταδίδουν τις θέσεις αυτής της ομάδας.
Το τραγελαφικό της κατάστασης είναι ότι αυτά τα τρολς καθώς έχουν παντελή έλλειψη χιουμορ αναμεταδίδουν τουιτς αντιεξουσιαστών μόνο και μόνο γιατί γράφουν κάτι κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Το τραγικό όμως της αντισυριζα κατάστασης στο διαδίκτυο είναι που αυτά τα τρολς αναμεταδίδονται και από αριστερούς η αντιεξουσιαστές.


  • Η ομάδα προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας θέλει να στείλει το ΠΑΣΟΚ και τους ψηφοφόρους του στην αγκαλιά του αδερφού της Ντόρας. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν οι τρεις προαναφερθέντες πολιτικοί συμμετέχουν και αυτοί, με ρόλο εντολέα, στο απροκάλυπτο αυτό πολιτικό παιχνίδι και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναινεί σε όλο αυτό. Γιατί αν δεν συναινεί αποδεικνύεται ότι δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτή την ομάδα προπαγάνδας και ότι ελέγχεται από άλλους κύκλους…




Του Μανώλη Καλουδά στο altsantiri

Μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως αποκαλύπτεται, η επίθεση της ομάδας προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας στη Φώφη Γεννηματά τις προηγούμενες μέρες και ειδικότερα μετά τις διαρροές περί συνεργασίας με τον Σταύρο Θεοδωράκη και την τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ στην πρόσφατη ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεχόμενη πιέσεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καταψήφισε την κυβερνητική πρόταση, ενώ ένα χρόνο πριν είχε ζητήσει η ίδια από το βήμα της Βουλής, φορώντας μάλιστα το ίδιο σακάκι, να γίνει νόμος του κράτους η απλή αναλογική.

Οι πιέσεις, όμως, τις τελευταίες μέρες πήραν άλλη διάσταση, καθώς τα «γαλάζια» τρολς δημιούργησαν το hashtag #ΣΤΑΥΡΟΣ_ΦΩΦΗ_ΤΕΛΟΣ και όλοι – ανεξαιρέτως – οι συμμετέχοντες ζητούν με… ένα στόμα και μια φωνή να βγουν μπροστά οι Ευάγγέλος Βενιζέλος (λες και δεν ήταν ποτέ επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ) και Ανδρέας Λοβέρδος για να πάρουν τις τύχες του ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους.

Ναι, καλά διαβάσατε. Η ομάδα προπαγάνδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης (η οποία όπως όλα δείχνουν δεν ελέγχεται αποκλειστικά και μόνο από τον αδερφό της Ντόρας) όχι μόνο δημιουργεί ψεύτικη τάση αμφισβήτησης προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει και τη λύση.

Βενιζέλος και Λοβέρδος στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί την αντιπροεδρία της κυβέρνησης σε περίπτωση που η ΝΔ καταφέρει κάποια στιγμή και πάρει την εξουσία.



Την ίδια ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε αυτή την ομάδα κάνει RT από τον επίσημο λογαριασμό του τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος κάνει RT τα posts των «γαλάζιων» τρολς.






Η ομάδα προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας θέλει να στείλει το ΠΑΣΟΚ και τους ψηφοφόρους του στην αγκαλιά του αδερφού της Ντόρας. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν οι τρεις προαναφερθέντες πολιτικοί συμμετέχουν και αυτοί, με ρόλο εντολέα, στο απροκάλυπτο αυτό πολιτικό παιχνίδι και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναινεί σε όλο αυτό. Γιατί αν δεν συναινεί αποδεικνύεται ότι δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτή την ομάδα προπαγάνδας και ότι ελέγχεται από άλλους κύκλους…

Το altsantiri.gr επικοινώνησε με στενό συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά, ο οποίος υποστήριξε πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βλέπει απαξιωτικά το όλο θέμα που έχει προκύψει, χαρακτηρίζοντάς το ως αστειότητα. Την ίδια εισήγηση έκανε, όπως μας μετέφερε, προς την κα. Γεννηματά και το τμήμα social media του κόμματος.

Από την πλευρά του, πάντως, ο αναπληρωτής γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ,Παναγιώτης Παπαχατζής, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook:

«Επειδή με ρωτήσατε αρκετοί στο τσατ, τι στο καλό είναι το‪#‎ΣΤΑΥΡΟΣ_ΦΩΦΗ_ΤΕΛΟΣ που τρεντάρει στο τουίτερ αυτή την ώρα. Αρχικά είναι της πλάκας τρέντ. Κυριακή βράδυ μια μέρα πριν μπει ο Αύγουστος μπορείς να σηκώσεις ένα hashtag εύκολα. Δεύτερον είναι σταμπαρισμένοι τρολολογαριασμοί από ανθρώπους που ζουν με το όνειρο να δουν μια ηγεσία στο χώρο της κεντροαριστεράς που θα πάει να πέσει στις αγκάλες του Κυριάκου. Και προσπαθούν να το πετύχουν με astroturfing της πλάκας. Αφήστε τους να κοπανιούνται. Σε μερικές μέρες θα βγουν τα καημένα που τα χειρίζονται σε άδεια, και θα ηρεμήσουμε από τις βλακείες τους».

Δείτε το σχετικό post:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου