Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Γιώργος Βλάχος της ΝΔ ζητά την παραίτηση του Άδωνι (ηχητικό)Το Άδωνι αποτελεί εμπόδιο για την πρόθεση του Κυριάκου να κάνει άνοιγμα στο (κέντρο).
Το πρόβλημα είναι ότι οι ακροδεξιές φωνές στη ΝΔ δεν περιορίζονται στο Άδωνι και Βορίδη αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που τις υιοθετεί και ο ίδιος ο Κυριάκος.
Πάντως μια ΝΔ χωρίς Άδωνι θα ήταν ελκυστική για τον Τατσόπουλο και άλλους....
Από το Κουτί της Πανδώρας


Αφού ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, έκρινε ως λανθασμένες τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρότεινε και τη λύση που θα μπορούσε να επιφέρει την αποσυμφόρηση της κατάστασης.

«Θεωρώ ότι ήταν λάθος, έγινε σάλος, δεν έπρεπε να λεχθούν» είπε αρχικά ο κ. Βλάχος και πρόσθεσε: «Ο κος Γεωργιάδης από τη στιγμή που είναι αντιπρόεδρος του κόμματος με απόφαση του κ. Μητσοτάκη πρέπει να είναι πολύ πιο προσεχτικός από όλους εμάς. Και αν κάπου κάποιος κάνει λάθος, -και δεν το λέω για την περίπτωση του κ. Γεωργιάδη κατ ανάγκη-, και η παραίτηση είναι μέσα στη ζωή, ή τουλάχιστον δίνεται στον πρόεδρο του κόμματος για εκτόνωση, δεν είναι κακό αυτό, η ζωή συνεχίζεται».

Μετά την έμμεση προτροπή του προς κ. Γεωργιάδη για παραίτηση, συνέχισε λέγοντας: «Επειδή τα τελευταία χρόνια ο κ. Γεωργιάδης εντάχθηκε στη ΝΔ, καλό θα είναι να διαβάσει και τις ιδεολογικές αρχές της ΝΔ και την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ γιατί αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και δεκαετίες. Και να καταλάβουν όλοι ότι η ΝΔ δεν είναι ένα φως και μπήκα και λέω την άποψή μου κατά το πως μου αρέσει».

Όπως γίνεται αντιληπτό, όσο προσπαθεί η ηγεσία της ΝΔ να σβήσει την εσωκομματική φωτιά που άναψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόσο πληθαίνουν οι φωνές βουλευτών και «καραμανλικών στελεχών» που ζητούν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο την αποπομπή του Γεωργιάδη από το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου