Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Αλέξη, με τα πλοκάμια του σημιτισμού προσεχε, ή θα τα κόψεις ή θα σε πνίξουν



Για να επιβληθεί ο νεοφιλελευθερισμός στην Ευρώπη χρειάζεται τον φασισμό
και για να θεριέψει ο φασισμός βγάζουν από την ναφθαλίνη τον αντικομμουνισμό.
Τον σχεδιασμό τους βοηθούν τα αριστερόμετρα ορισμένων που κρατούν το αντίπαλο δέος του νεοφιλελευθερισμού,την αριστερά,σε καταστολή για να υπάρχουν μόνο τα ακροδεξιά μορφώματα ως άλλος δρόμος.

Το ότι η Πολωνία απαγόρευσε κάθε αναφορά στον κομμουνισμό σε δημόσιους χώρους δείχνει ότι ο νεοφιλελευθερισμός δεν έχει κανένα ενδοιασμό για να επιβληθεί

  • Η άνοδος του ναζισμού είναι η επόμενη επιλογή του Νεοφιλελευθερισμού ωστε να μην υπάρξει «άλλος δρομος». Άλλωστε, ταιριάζουν σε όλα εκτός από το ότι οι φασίστες ξυριζουν το κεφάλι, ενώ οι νεοφιλελευθεροι προτιμούν τις γραβάτες.


Η αλήθεια και τα ψέματα για το Υπέρ Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ)



Με έκπληξη άκουγα στην βουλή τους λόγους βουλευτών της ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούσα να τους ξεχωρίσω από αυτά που είπαν οι βουλευτές των ναζί.
Από τότε που το μέτωπο λογικής έχασε την κουτάλα χρησιμοποιεί επιχειρήματα αγανακτισμένων χρυσαύγουλων μπας και την ξαναπάρει πίσω.

Nansy Kokkali
Ενα από συμφωνηθέντα του 3ου μνημονίου ήταν και το Υπέρ Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Ήταν το τελευταίο τεράστιο αγκάθι , για το οποίο παρέμεινε ο Π/Θ τις 17 ώρες στο τραπέζι , για να θέσει τους όρους .
Αν λοιπόν τις ώρες αυτές τις σπατάλησε στο να παλέψει πώς να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία ( όπως φωνάζουν οι Πασοκ/ΝΔ/κτλ) δεν θα χρειαζόταν να το σκέφτεται...θα το άφηνε με τους προηγούμενους όρους της ΝΔ και του Πασοκ.

Ποια είναι επομένως η αλήθεια που δεν πρόκειται να την ακούσετε από τους μόνιμα ψευδομένους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ?

Τσιρώνης: Όταν φύγατε ρίξατε το ανάθεμα στους ανθρώπους (βίντεο)




Για μια ακόμη φορά άκουσα το αφήγημα της αντιπολίτευσης ότι η χώρα καταστράφηκε από την ώρα που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς δεν πρόλαβαν να βγάλουν την χώρα από την κρίση.
Κανείς δεν είπε από που ήρθε αυτή η κρίση.Μοιάζει να είναι σεισμός η επιδημία...δεν την έφερε κανένας είναι ένα φυσικό φαινόμενο.Μάλιστα άλλοι λένε ότι φταίνε οι Έλληνες που τεμπελιάζαν και αγόραζαν Γερμανικά αυτοκίνητα με δανεικά.
Δεν έχει η πατρίδα μου περισσότερους τεμπέληδες από την Γερμανία ούτε γεννά πιο πολλούς κλέφτες από την Δανία.Οι άνθρωποι είναι παντού ίδιοι αλλά οι συνθήκες είναι αυτές που αλλάζουν.

Ήρθε η Ντίνα μια γυμνάστρια από αυτές τις δημόσιες υπαλλήλους που τις λέτε τεμπέλες και δουλεύει σε ένα (άχρηστο) δημοτικό σχολείο και με ρώτησε κάτι πολύ απλό:"ο ΣΥΡΙΖΑ πότε θα τιμωρήσει τους ενόχους?"
...................................................

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η απάντηση Βαρουφάκη – Θεοχαράκη στις παπαριές Στουρνάρα




Με το σκεπτικό του κάθε Στούρνου κάθε φορά που αναχρηματοδοτούν οι τράπεζες τα δάνεια του mega θα πρέπει να προστίθενται στα παλιά

Αν έχεις πάρει ένα δάνειο 1000 ευρώ από μια τράπεζα και παίρνεις ακόμη ένα δάνειο 1000 ευρώ από άλλη τράπεζα με ευνοϊκότερους όρους και ξεπληρώνεις το πρώτο δάνειο χρωστάς πάλι 1000 ευρώ και όχι 2000 που μας λέει ο σπουδαγμένος Στούρνος

Τα ίδια ισχυρίζονταν και ένας άλλος στούρνος το 2015 και βγάζει από τα ρούχα της μέχρι και την Λυμπεράκη:



Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Έτσι η νεο-ΝΔ δημιουργεί trend hashtag στο twitter και χειραγωγεί (εικόνες) #reziLEFTikame



Το πιο απλό για να ξεχωρίζετε αυτά τα προφίλ της ΝΔ είναι ότι μόνιμα ασχολούνται με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ποτέ με την ΝΔ η την ΧΑ.
Όσοι χρησιμοποιούν το twitter για ενημέρωση καλό θα ήταν να τα μπλοκάρουν.Αν πάλι θέλετε το twitter για χαβαλέ δεν ξέρω τι είδους χαβαλέ μπορούν να σας προσφέρουν τα τρολ της ΝΔ.
Το ότι αναπαράγουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ αυτά τα τρολ της ΝΔ δεν φαίνεται να προβληματίζει κανέναν εκεί στο ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που όμως είναι αξιοπερίεργο είναι που πέφτουν στην παγίδα της ομάδας αλητείας της ΝΔ κάποιοι που θεωρούν εαυτούς αριστερούς η επαναστάτες ή αναρχικούς...λέτε να μην έχουν την ελάχιστη ευφυΐα να καταλάβουν ότι προωθούν την προπαγάνδα της ΝΔ?

Καθώς έχω ασχοληθεί με αυτά τα προφίλ αυτά δημιουργήθηκαν με εντολή Σαμαρά και επίσης με εντολή Σαμαρά την εποχή των αγανακτισμένων δούλευαν για να βάλουν τους ναζί στην βουλή.
Αριθμητικά είναι περίπου 150 με 200 και έχουν την βοήθεια μερικών πραγματικών προφίλ πολιτευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και αυτών που δουλεύουν για τα συστημικά ΜΜΕ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου:οι διαμαρτυρίες και οι αγώνες των Γεραπετριτών για τη λειτουργία του Νοσοκομείου είναι δικαιολογημένοι.



  • Όμως οι διαμαρτυρίες και οι αγώνες των Γεραπετριτών για τη λειτουργία του Νοσοκομείου είναι δικαιολογημένοι. Η κατάσταση στο ΕΣΥ που άφησε πίσω της η διακυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είναι ένα σύστημα στα πρόθυρα της κατάρρευσης και βουτηγμένο στη διαφθορά. Ένα σύστημα που λειτουργεί χάρη στην υπερπροσπάθεια του προσωπικού του. Ο πρώτος στόχος είναι, με άμεσες παρεμβάσεις και πόρους, να μπορέσει να λειτουργήσει στοιχειωδώς 
  • Στην επεισοδιακή συνεδρίαση εκτός από ύβρεις ακούστηκαν και τρομερά ψέματα που δεν ήταν δυνατόν να απαντηθούν. Ήταν μια συνειδητή προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που λειτουργεί αρνητικά για το ίδιο το νοσοκομείο.

Η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κ.Βαξεβάνη στο ΚΟΚΚΙΝΟ



Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του Βαξεβάνη στην εκπομπή του Αρβανίτη στο ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ακούστε πως πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι, αρειοπαγίτες νοσηλεύονταν σχεδόν δωρεάν στο Ερ.Ντυνάν. Προφανώς ανταπέδιδαν την (εξυπηρέτηση) παρέχοντας την απαραίτητη δημοσιογραφική,πολιτική αλλά και δικαστική κάλυψη στον Μαρτίνη.

Σωστό είναι αυτό που λέει ο Κώστας ότι το κλίμα στην δικαιοσύνη αλλάζει καθώς πριν οι δικαστικοί φοβόντουσαν καθώς έβλεπαν το σύστημα διαπλοκής παντοδύναμο.Αν οδηγηθούν κάποιοι στην φυλακή θα αφεθεί και η δικαιοσύνη να δρα ανεξάρτητα.

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Η «μη ενημέρωση» της ΕΡΤ (εξαιρετικό)



Θέλω να μου βρείτε μια χώρα εκτός της Ελλάδος στην οποία τα δελτία ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης να θεωρούν ειδήσεις τα δελτία τύπου των κομμάτων και να μοιράζουν τον τηλεοπτικό χρόνο τους ανάλογα τα ποσοστά των κομμάτων.

Ειδικά στην ΕΡΤ παρατηρούμε ειδήσεις που αφορούν την κυβέρνηση να συνοδεύονται από δελτία τύπου της ΝΔ ενώ ποτέ δεν συμβαίνει το αντίθετο.
Όταν μια πραγματική είδηση συνοδεύεται από πολιτικό σχολιασμό παύει να αποτελεί είδηση και μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης
...ειδικά αν ο σχολιασμός είναι μονόπλευρος αποτελεί πολιτική προπαγάνδα


  • Τα πολιτικά γεγονότα και οι εξελίξεις δηλαδή, αντιμετωπίζονται με ποσοτικά κριτήρια αντί για ποιοτικά και δημοσιογραφικά. Τόση ώρα για το τάδε κόμμα, τόση ώρα για το άλλο σύμφωνα με τη κατάταξη του στη βουλή, δύο κιλά από το ένα, δύο κιλά από το άλλο, ενάμιση από το μικρότερο και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα. Τα γεγονότα παρουσιάζονται παντελώς απονευρωμένα χωρίς να προσεγγίζεται η ουσία τους, χωρίς να κρίνεται και να αναδεικνύεται περισσότερο το πιο σημαντικό από το ασήμαντο, που είναι και η βασική δουλειά της δημοσιογραφίας, χωρίς δηλαδή να γίνεται δημοσιογραφία.
  • Η μετατροπή των δημοσιογράφων σε πασαδόρους ερωτήσεων, η ποσοτική-χρονική αντιμετώπιση των κομμάτων, των πολιτικών γεγονότων και εξελίξεων και όχι η ποιοτική-δημοσιογραφική δεν είναι ενημέρωση. Πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν οργιάζει η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα, ο τόπος και η δημοκρατία έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε από μία ουσιαστική δημόσια ενημέρωση και όχι από μια απονευρωμένη, άχρωμη, άγευστη και άοσμη ενημέρωση
  • Ούτε συμπολίτευση ούτε αντιπολίτευση.
  • ...ο δημοσιογράφος πρωτίστως παίρνει τη θέση του κοινού και διατυπώνει τις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει το κοινό


Όταν ο Χαρ Αθανασίου προστάτευε τον Ανδρέα Μαρτίνη και ο Σαμαράς τον έβαζε επικεφαλή του ψηφοδελτίου επικρατείας


Πληροφορίες όπως αυτή που διαβάζουμε στο Κουτί της Πανδώρας δεν θα τις βρούμε σε άλλα ΜΜΕ(πλην ελαχίστων) παρόλο που θα αποτελούσαν πόλο έλξης για τους αναγνώστες.Γιατί άραγε?


  • ...τηλεφώνησε με το κινητό του στον αδελφό μου που είναι συνάδελφός του και του είπε ότι μελέτησε τη δικογραφία του Μαρτίνη είδε ότι υπάρχουν παραλείψεις από την πλευρά του Μαρτίνη και ότι διαβιβάζει πρόταση των δικηγόρων του Μαρτίνη να μη παραστώ στη συζήτηση της εφέσεως με αντάλλαγμα να διορισθώ από τον Μαρτίνη αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.


Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Η τριπλή παγίδα - του Τάσου Παππά



Εγώ πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τον ναυαγοσώστη που πήδηξε πρώτος εν μέσω καταιγίδας να σώσει έναν που πνίγεται.Ο ελληνικός λαός γαντζώθηκε πάνω του και δεν θα τον αφήσει αν δεν τον βγάλει στην στεριά η τον τραβήξει μαζί του στο βυθό.

Όσο για την αντιπολίτευση υποτιμούν την νοημοσύνη των ψηφοφόρων....βλέποντας τον Κυριάκο και την Φώφη καταλαβαίνω το γιατί.
...φυσικό είναι στην αντιπολίτευση με το μυαλό που κουβαλάνε να μην έχουν χωνέψει τι έγινε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου αφού τις έσβησαν(τις εκλογές) από την μνήμη τους.

  • ...υπήρχαν περιπτώσεις που η γενναία αυτοκριτική ήταν επιβεβλημένη και θα μπορούσε να αποβεί και λυτρωτική για τους ίδιους και τα κόμματά τους
  • Χαρακτηριστικότερες ήταν αυτές του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Καραμανλή. Ο πρώτος είχε υποσχεθεί ακόμη και σοσιαλιστικό μετασχηματισμό και ο δεύτερος φιλοδοξούσε να συνδέσει το όνομά του με την επανίδρυση του κράτους.
  • Στην αντιπολίτευση και στη μιντιακή ελίτ ακόμη δεν έχουν χωνέψει πώς ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. 
  • Αντί για συντριβή, πήρε παράταση ζωής. Επειδή δεν επιτρέπεται να πουν ότι οι ψηφοφόροι είναι ηλίθιοι, ψάχνουν ακόμη τις αιτίες. Ας κοιτάξουν λίγο πιο προσεκτικά τη διαδρομή τους και τα πεπραγμένα τους και ενδεχομένως να βγάλουν συμπέρασμα γιατί οι πολίτες έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στην Αριστερά που πορεύτηκε με αυταπάτες.

Ένας αρραβώνας διαλύεται, ένας νέος… πολιτικός έρωτας γεννιέται;

                                            Δείτε περισσότερες φώτο στο ΖΟΥΓΚΛΑ

Διαβάστε:Αντιπαράθεση με διαρροές μεταξύ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού
Διαβάστε:Υπαρχηγός Β΄του Κυριάκου ο Σταύρος (;)

Δεν αμφιβάλλουμε ότι υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στο Ποτάμι και την ΝΔ καθώς και καμία ουσιαστική διαφορά στο πολιτικό τους αφήγημα...το ίδιο ισχύει και για το ΠΑΣΟΚ

Οι συνομιλίες στελεχών της Ν.Δ. με τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα εκβιασμών (Video)




Όλες αυτές οι αποκαλύψεις δεν έχουν καμιά ουσία όσο δεν βλέπουμε αποτελέσματα.
Ο κόσμος συνηθίζει στην ύπαρξη των σκανδάλων και στο τέλος αφού δεν βλέπει να καταδικάζονται οι ένοχοι θα πιστέψει ή ότι δεν υπάρχουν τα σκάνδαλα ή ότι το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να τα αντιμετωπίσει.
Η δικαιοσύνη πάσχει και το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να βρει άλλες διεξόδους ως προς την πάταξη της διαφθοράς

Ενδιαφέρουσα είναι η συνέντευξη της Γιάννα Παπαδάκου
(της δημοσιογράφου του Άλφα) στο ΚΟΚΚΙΝΟ.Δώστε προσοχή στα λεγόμενα της ότι υπάρχει συνομιλία με πολύ σημαντικό πρόσωπο που έχει θεσμικό ρόλο αυτή την περίοδο καθώς και με πολύ μεγάλα στελέχη της ΝΔ (στο 3:30 της συνέντευξης)
Υπάρχουν βουλευτές που ρωτάνε πως να κάνουν ερωτήσεις στην βουλή!!
Ακούστε οπωσδήποτε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ο Στάλιν, οι Τατάροι της Κριμαίας και η Eurovision - Ήταν (γενοκτονία) ?



Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Στάλιν με τους συνεργάτες των Ναζί και σφαγείς των λαών?
Μήπως ότι κάναμε εμείς εδώ?



  • Ένα επιπλέον στοιχείο που σπανίως αναδεικνύεται στη σχετική ιστοριογραφία είναι η ιδιαίτερη σκληρότητα με την οποία έπεσε η ναζιστική κατοχή πάνω στους λαούς της Κριμαίας. Στα εγκλήματα του φασισμού συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων και η εκτέλεση 91.678 σοβιετικών πολιτών μεταξύ του Οκτώβρη του 1941 και του Απρίλη του 1942. Με άλλα λόγια, μέσα σε έξι μήνες περίπου εκτελέστηκε από τις δυνάμεις κατοχής ο ένας στους δέκα κατοίκους της περιοχής. 
  • Οι εκάστοτε μαρτυρίες που έχουν επικαλεσθεί ανά καιρούς στην βιβλιογραφία κάνοντας λόγο για απάνθρωπες συνθήκες μεταφοράς δεν συνάδουν με το γενικό πνεύμα που απορρέει από τα κρατικά ντοκουμέντα.
  • Το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των Ταταρικών πληθυσμών, για παράδειγμα, κατά την διάρκεια της μετακίνησής και εγκατάστασής τους ήταν περίπου 0,09% σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές της NKVD.
  • Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως μια τέτοια διαδικασία θα δύνατο ποτέ να χαρακτηριστεί «εύκολη» ή «ευχάριστη». Όμως το περιεχόμενο και το πνεύμα των οδηγιών που εξέδωσε η κεντρική εξουσία αναφορικά με την μεταφορά και εγκατάσταση των εν λόγω πληθυσμών δεν φανερώνει πουθενά προθέσεις «αντεκδίκησης». Τουναντίον, γίνεται λόγος για μια ιδιαίτερα εκτενή και σύνθετη επιχείρηση ώστε να εξασφαλιστεί ή όσο το δυνατόν ομαλή μετακίνηση και κοινωνικοοικονομική αποκατάστασή τους.