Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τους κόψαμε τα δίφραγκα.....Τι θα γίνει με τα "χοντρά"




Του Σπύρου Γουδέβενου

Πανηγυρίζει σήμερα το "Δημοκρατικό Τόξο", του οποίου ηγείται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Την απόφαση, σωστά υπερψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, και ΚΚΕ, γιατί η Αριστερά στην Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία απόφαση δικαστηρίου, για να "πειστεί" ότι μιλάμε για μία εγκληματική οργάνωση, που έδινε εντολές για ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα και εντέλει και φόνους μεταναστών και Αριστερών.....Των μόνων εχθρών του φασισμού, άλλωστε! (Η καταγγελία στα μνημόνια, η αγάπη στον Χριστιανισμό, είναι παροδικά επιχειρήματα για αλίευση ψήφων, και μόνο, από την μεριά των φασιστών)

Σέβομαι τις διαφοροποιήσεις Γλέζου, και Κωνσταντοπούλου, με το επιχείρημα, ότι μία, όντος ακροδεξιά κυβέρνηση, όπως αυτή του Σαμαρά, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το προηγούμενο, ενάντια σε κόμματα της Αριστεράς, αλλά δεν τις ασπάζομαι....Οι ακροδεξιές αυταρχικές κυβερνήσεις, τύπου Σαμαρά, αν το αποφασίσουν, αν κρίνουν ότι "τους παίρνει", δεν χρειάζονται "προηγούμενα". ..Το είδαμε με την ΕΡΤ, και σε άλλες περιπτώσεις, άλλωστε. Το ερώτημα για την Αριστερά, για τον κόσμο της Αριστεράς, να έχει συνειδητοποιήσει που μπορεί να φτάσει σήμερα μία κυβέρνηση Σαμαρά, και να είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με όποια αυταρχική της απόφαση, μέχρι τέλους. Μέχρι τέλους, όμως.....!!

 Τους κόψαμε τα δίφραγκα.....Τι θα γίνει με τα "χοντρά"

Η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, καταρχάς για εμένα σωστά υπάρχει, αφού υφίσταται θεωρητικά για την αυτονομία τους, από οικονομικά συμφέροντα. Να συζητήσω, για το ύψος της, ενδεχόμενη ανάγκη μείωσης της, αλλά χρηματοδότηση κομμάτων, όπως γίνεται στις ΗΠΑ, και προμοτάρει ο Λοβέρδος, μακριά από εμάς.......Να νομοθετήσουμε, λέμε τώρα, την επίσημη, και δια νόμου εκχώρηση κομμάτων, συλλογικοτήτων πολιτών, σε εταιρίες! Καλύτερα, αν δούμε πως θα λειτουργούν πιο "οικονομικά" τα κόμματα, ώστε να μην έχουν άτυπες εξαρτήσεις.

Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν στερείται κάποιων ευρώ, που τα χρησιμοποιούσε για συντήρηση γραφείων, έξοδα υπαλλήλων της, αγορά χιλιάδων ελληνικών σημαιών-ροπάλων. Θα χάσει όντως κάποια ευρώ!

* Τι γίνεται όμως με τους κρυφούς χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής;;

* Τι γίνεται με τον εφοπλιστή-πρόεδρο ομάδας που φέρεται να τους χρηματοδοτούσε;

* Τι γίνεται με τον καναλάρχη που τους χρηματοδοτούσε και τους προμόταρε κιόλας;;;

Μετά το Σεπτεμβριανό σόου, λοιπόν, και την "καταιγίδα" αποκαλύψεων για την φασιστική Χρυσή Αυγή, και συγκεκριμένα με τις διαρροές για τους κρυφούς χρηματοδότες της, ΣΙΩΠΗ......Δεν κουνήθηκε φύλλο! 

Μήπως λέω, ότι ευθύνεται ότι οι συγκεκριμένοι μεγαλοπαράγοντες εκτός από "φίλοι" της Χρυσής Αυγής, ήταν και "φίλοι" του Μαξίμου;; Μία ερώτηση, κάνω....


Χρυσή Αυγή....Ο αποθηκευτικός χώρος του σάπιου συστήματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Το έχω ξαναγράψει, δεν θα κουράσω πάλι. Η Χρυσή Αυγή, είναι μία παλαιά μεν πολιτική δύναμη του περιθωρίου, που ενόψει των εκλογών του 2012, στις οποίες ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, βλέποντας να χάνουν τεράστιες δυνάμεις, πριμοδοτήθηκε, ώστε ένα κομμάτι του κόσμου της, να μην οδηγηθεί στον πραγματικό εχθρό τους, την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Η Χρυσή Αυγή, και πριν τις εκλογές υποκατέστησε το Κράτος στο κέντρο της Αθήνας, με διοικητές αστυνομικών τμημάτων να λένε σε πολίτες, να καλέσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, για να επιβληθεί η νομιμότητα (της Χρυσής Αυγής η νομιμότητα). 

Και μετά τις εκλογές, και αφού ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κατάφεραν να πείσουν το 40% του Ελληνικού λαού, ότι αν και οι ίδιοι χρεοκόπησαν την χώρα, αυτοί θα είναι που θα την σώσουν, όλα τα κυβερνητικά ΜΜΕ, λιγότερο ή περισσότερο το καθένα, διαφήμισαν την Χρυσή Αυγή, και τα ιδεολογήματα μίσους που έφερε. Την Ελληνικής κοινή γνώμη, δεν την έπεισαν οι Χρυσαυγίτες, ότι όλοι οι μετανάστες είναι εγκληματίες, ότι οι μουσουλμάνοι τρώνε σκυλιά ως εξαιρετικό έδεσμα, αλλά τα καθεστωτικά ΜΜΕ!

Και όσο η Χρυσή Αυγή, δεχόταν το δώρο αυτό από το σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αυτή ανταπέδιδε αφού στο νέο κοινό της, θύμιζε πόσο κακή είναι η Αριστερά, πόσο ανθέλληνες είναι οι κομμουνιστές και οι ΣΥΡΙΖαίοι. 

Με λίγα λόγια, το σύστημα φώναζε :"Αγανακτήστε, αλλά προς τα άκρα δεξιά. 

Εκεί που είναι ασφαλή, αφού και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, δεν θεωρούν τους Μιχαλολιάκους, τους Κασιδιάρηδες, σοβαρούς ούτε και για τηλεφωνητές στην HOL!  Να παρκάρουν για λίγο εκεί τα "πρόβατα", και μετά επιστρέφουν σε εμάς(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), τους σοβαρούς, για να τους κυβερνήσουμε...ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Άρα το ερώτημα, είναι πως θα τσακιστούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, μιντιάρχες, διαπλεκόμενοι εφοπλιστές. Πίσω από τους ουρακοτάγκος της Χ.Α., αυτοί είναι...Και ως ουραγκοτάγκοι, χωρίς αυτούς, για το μόνο που είναι ικανοί, είναι για κάνα ζωολογικό κήπο! 


Πηγή: http://anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου