Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Ο Καραμανλής έφερε την “σοσιαλμανία” στην Ελλάδα (βίντεο)Οπότε με την λογική ότι ο Καραμανλής έφερε τον σοσιαλισμό ο Ανδρέας έφερε τον κομμουνισμό και ο Αλέξης τον αναρχισμό
...το αφήγημα ότι η Ελλάδα κυβερνάται από αριστερούς σε όλο της το μεγαλείο
Μένει το ερώτημα ποιοι αντιστέκονται σε αυτή την επέλαση του κομμουνισμού...φαντάζομαι τίποτα Μπογδάνοι,Πορδοσάλτες,Μπάμπηδες,Ιερώνυμοι και οι τραπεζίτες με τους καναλάρχες και τους προέδρους των μεγάλων ΠΑΕ.....α ξέχασα τον Ρουβά και τον Ράμφοπροφανώς στο μυαλό του Άδωνι η χούντα είναι ένα απαραίτητο μεταβατικό στρατιωτικό καθεστώς για να μην πέσει η χώρα στα χέρια αριστερών
Από το Κουτί της Πανδώρας

Μέρα που είναι σήμερα (για όσους το ξέχασαν, συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη Χούντα των Συνταγματαρχών), καλό είναι να θυμηθούμε έναν από τους περίφημους μονολόγους του Άδωνη Γεωργιάδη σε παλιότερη εκπομπή του, στον οποίο ο σημερινός αντιπρόεδρος -και σύμφωνα με τις... κακές γλώσσες, αυτός που κινεί τα νήματα- της Νέας Δημοκρατίας εκθείαζε τα κατορθώματα της Χούντας. Έτσι, για να γνωριζόμαστε καλύτερα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μας εξηγεί “με τρεις απλές κουβέντες” τι συνέβη στην Ελλάδα τον καιρό εκείνο: “Η χώρα μας το 1974 εισήλθε την εποχή που λέγεται μεταπολίτευση με ένα πολύ μικρό εξωτερικό χρέος, κάτω από το 1 δισεκατομμύριο δολάρια της εποχής”, μας ενημερώνει, επικαλούμενος έναν από τους πιο κλασικούς χουντικούς μύθους.

Μας ενημερώνει ακόμα ότι “το '74 η οικονομία της χώρας ήταν κούκλα, το '74 η οικονομία μας ήταν σε μεγέθη ανάλογα της Δανίας σήμερα”, όμως η κακιά μεταπολίτευση “πήρε αυτήν την οικονομία και το 2010 μας οδήγησε στη χρεοκοπία”.

Και όλος αυτός ο στραβός δρόμος ξεκίνησε από κάποιον που σήμερα εκθειάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά τότε, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, δεν τον είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση: τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος κατά τον ίδιο έφερε τη διεθνή “σοσιαλμανία” στην Ελλάδα, προχωρώντας σε μαζικές κρατικοποιήσεις – οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 1974 ως το 1981 ήταν “σχεδόν σοσιαλιστικές”, υποστηρίζει ο τότε Άδωνις.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου