Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Γεροβασίλη: Καμία απόφαση για κλείσιμο της Ολομέλειας και θερινά τμήματα




Ο Σκάει έχει γίνει σαν το Κουρδιστό Πορτοκάλι...τίποτα απ ότι μεταδίδει σαν πληροφορία δεν έχει επαληθευτεί.Το πρόβλημα είναι που άρχισαν κάποιοι να το πιστεύουν και να θεωρούν σαν είδηση τα θερινά τμήματα...είναι βλέπετε η επιθυμία τους να αποδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μια από τα ίδια.





Α.Π. koutipandoras.gr

«Όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι και εξετάζονται, δίχως όμως να έχει παρθεί κάποια απόφαση» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο koutipandoras.gr για την είδηση που αναπαράγεται από σύσσωμο -σχεδόν- τον ηλεκτρονικό Τύπο, αναφορικά με το σενάριο να κλείσει η Βουλή και να λειτουργήσει με θερινά τμήματα, απομακρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τόσο τις πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο όσο και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης μετά τις 20 Αυγούστου.

Αυτό που διέψευσε κατηγορηματικά η κ. Γεροβασίλη αφορά τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για σύνταξη σχετικού Προεδρικού Διατάγματος από την κυβέρνηση, το οποίο φέρεται να έχει υπογράψει ήδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Αυτά είναι ανακρίβειες, καθώς δεν έχει συνταχθεί κανένα τέτοιο Προεδρικό Διάταγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο koutipandoras.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου