Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η υπεραριστερή Δικηγόρος Λεγάκη και ο γκαιμπελισμός της



Ο δικηγόρος μαθαίνει να λέει την μισή αλήθεια...αυτή του πελάτη του.
Δικηγόρος η Αντωνία Λεγάκη δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση επειδή αυτοπροσδιορίζεται αριστερή και μάλιστα υπεραριστερή.
Είναι αριστερό όμως να γράφεις ολόκληρη επιστολή βασισμένος σε ένα ψέμα?Αυτό μόνο οι ομογάλακτοι του Άδωνι το κάνουν.

Διαβάζουμε στην αρχή της επιστολή της:

"Άκουσε σήμερα (σ.σ Τετάρτη) το πανελλήνιο τον πρωθυπουργό να περιγράφει ότι δήθεν οι συλληφθέντες της 15ης Ιουλίου, ήταν ξένοι προβοκάτορες, εγκληματίες που προφανώς κάποιες ξένες δυνάμεις είχαν στείλει για να πετάνε μολότωφ στους ειρηνικούς διαδηλωτές(!), με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση!!!"

Διαβάζουμε τι πραγματικά είπε ο Αλέξης για να έχουμε την πλήρη εικόνα και όχι την διαστρεβλωμένη της Γκαιμπελίστριας δικηγόρου.
...Άντε τώρα να πιστέψεις και τα υπόλοιπα που γράφει στην επιστολή


ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που πανηγύρισα εδώ όταν φύγαν τα κάγκελα απ` τη Βουλή, τα οποία τα ξαναείδα.
ΤΣΙΠΡΑΣ: Που τα είδατε τα κάγκελα. Ναι, αλλά λέτε μόνο τη μια πλευρά. Το γεγονός ότι μιλάτε για τα επεισόδια που έγιναν… κατ` αρχάς δεν υπήρχαν κάγκελα. Όλος ο κόσμος ήταν στο προαύλιο της Βουλής. Δημοσιογραφικά δεν πρέπει να λέμε πράγματα που δεν συνέβησαν. Τα γεγονότα δημοσιογραφικά καλύφθηκαν; Το γεγονός, δηλαδή, ότι υπήρξε μια συρροή από βόμβες που εξερράγησαν μπροστά στον κόσμο και κόντευε να καεί ο κόσμος; Και αυτοί που συνελήφθησαν γι` αυτό ήταν 15 αλλοδαποί; Αυτό αποτυπώθηκε πουθενά; Ή μόνο το ένα κομμάτι αποτυπώθηκε. Για να συνεννοηθούμε. Ποιο ήταν το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος, λοιπόν, των 15 αλλοδαπών; Τι δουλειά είχαν 15 αλλοδαποί; Δεν ήταν μετανάστες στη χώρα. Δεν ξέρω αν ήταν εν πάση περιπτώσει προβοκάτορες κέντρων μυστικών υπηρεσιών, θα αποδειχθεί αυτό. Μπορεί να ήταν αλληλέγγυοι, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά, με συγχωρείτε, γιατί δεν καταγράφετε και αυτό το γεγονός; Εδώ πρέπει να συνεννοηθούμε για κάποια πράγματα και πρέπει να καταλάβουμε ορισμένες ενέργειες και κινήσεις, αντικειμενικά λέω, όχι συνειδητά, λειτουργούν προβοκατόρικα. Και όταν λοιπόν, η δημοκρατική αστυνομία τι πρέπει να κάνει όταν υπάρχει ένας καταιγισμός βομβών μέσα σε μια διαδήλωση που κινδυνεύουν οι διαδηλωτές να καούν ζωντανοί. Πρέπει να το αφήσεις να εξελιχθεί μέχρις ότου καεί και σκοτωθεί άνθρωπος; Για σιγά τώρα, για να συνεννοηθούμε. 

Στο 1:13:25 του βίντεο το επίμαχο σημείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου